Přejít na obsah

Bailly

Uživatel
  • Počet příspěvků

    53
  • Registrace

Vše od uživatele Bailly

  1. Bailly

    Hadice k turbu

    Držák byl opravdu ulomeny. Objednal jsem tedy novy podle čísla ve výkresu a ouvej- odsazeni bylo obráceně. Takže jsem musel trošku improvizovat, ale nakonec se to podařilo a hadice konečně sedí tak jak má. Ještě jednou díky za rady.
  2. Bailly

    Hadice k turbu

    Díky. To je přesně ono.
  3. Bailly

    Hadice k turbu

    HonzaC2: Nemáš náhodou obrázek s rozkladem jednotlivých dílů uchycení toho nešťastného filtrboxu? Ať vím co potřebuju . Kdyby tam byly objednací čísla, tak budu vděčný... Předem díky
  4. Bailly

    Hadice k turbu

    To Jarokare: Těsnící kroužek měněný , dělá to stále :(. To HonzaC2: Tohle vypadá rozumě , zkusím na to mrknout. Už se těším , jak budu rozpláclej na motoru a prd vidět :D. Ten kdo vymyslel tohle umístění vzduchového filtru by zasloužil nakopat do pr.... :D:D. Není to náhodou ve faceliftové verzi řešeno jinak? Mám pocit, že jsem viděl filtrbox umístěný v prostoru mezi motorem a baterkou??
  5. Ahoj, řešil zde již někdo neustále vypadávající hadici k turbu P407 1,6HDi ? Já s tím bojuji neustále a už nevím co s tím . Předem díky za rady
  6. Já musel nechat přetěsnit vstřikovače. Dělal se u nich takový tvrdší černý nános a po zahřátí motoru to smrdělo . Po přetěsnění a vyčištění v servisu problém vyřešen.
  7. Ahoj, začala mi červeně blikat kontrolka u tlačítka centrálního zamykání. Auto jde normälně zamknout a po zamknutí začne okamžitě blikat. Bohuzel jsem zde na fóru nic nenašel a v manuälu taky nic. Díky za každou informaci.
  8. Bailly

    Autorádio made in China P 407

    Dělají to i černé variantě. Dokonce je tam i volba ČJ.
  9. Čtu to sice s velkým zpožděním, ale bylo to pomalu lepší jak detektivka
  10. Bailly

    Osvětlení kufru sedan

    Zapojit paralelně , tzn. Plus na plus a mínus na mínus. Žarovku nechat , jinak to dělá neplechu.
  11. Bailly

    Osvětlení kufru sedan

    Jj , přesně ...souhlas s Petokat, napojení bych udelal spájenim a přes spoj smršťovací bužírku.
  12. Bailly

    Měření autobaterie

    O stavu autobaterie nejvic vypovida hustota elektrolytu. Hustoměr koupiš v kazde " mototechně" . Optimalni hodnota je 1, 28. Jo a baterku Ti zkontrlujou v kazde dobre prodejne, kde se baterkam trochu vic věnují. Nepiš dva příspěvky těsně za sebou, použij tlačítko "Upravit".
  13. Diky za odpo..omlouvam se,. ja to vlakno s timhle zobrazením fakt nenašel.
  14. Ahojte , taky se někomu z Vás zobrazují názvy témat svisle? Už jsem zkoušel v mem tabletu SAMSUNG GALAXY Note 10.1 snad všechno, ale zatím bez výsledku . Zbytek se už zobrazuje normalně Předem diky za radu.
  15. Ahojte lidi. Potřeboval bych poradit s dálkovým ovládáním pod volantem na mém RD4. Někdy funguje naprosto bez chybičky a při další jízdě se jakoby kousne a funguje pouze ovládání hlasitosti. Tlačitka na samotném rádiu moc nepoužívám, takže nevim, zda to blbne i na něm samotném. Máte někdo s takovouto chybou zkušenosti? Předem díky za radu.
  16. Podle mě je to od skylinku záměrné a účelové obcházení původních smluv, neboť jak všichni víme, tak nas nalákali na nulové poplatky, které již nejsou. Samozřejmě chápu, že mají nějake režie, ktere musí nějak zaplatit, ale to přece neznamená, že udělam na lidi takovouhle sviňárnu, byť v rámci zákona. Proto jsem odstoupil od smlouvy, zainvestoval do kvalitních antén na pozemní vysílání a kvalita super, takže spokojenost.
  17. Bailly

    RD4 a bluetooth

    Škoda . Díky
  18. Bailly

    RD4 a bluetooth

    Ahojte, nechci zakládat další téma, jelikož můj dotaz se taky týká Bluetooth. Já se z mým autem pomocí originál BT spojím , sice to trvá jak hladnemu s..ní , ale dotaz zní, zda se dá z tlf poslat muzika do radia a pokud ano, tak pomocí jake aplikace. Má kombinace: radio RD4 a Sony Experia E1. Předem děkuji za odpověď.
  19. Někdy se při nesprávném zacházení s baterií vytvoří v článcích tzv. sulfát (pokud si vzpomínám je to sůl kyseliny sírové ?) a podle toho jak moc ho tam je, tak klesá kapacita akumulátoru. Stává se to , pokud je baterie dlouho ve vybitém stavu. Normální nabíječkou se to odstranit nedá. Aku se musí napojit na speciální nabíječku, která impulsně pouští určitou hodnotu proudu do baterie a tím dochází ke zpětnému rozkladu sulfátu na kyselinu sírovou. Ale trvá to... někdy i několik dní. Vzpomínám si , že jsme takto zachránili VARTU Blue dynamic, která byla vybitá do mrtě, z elektrolytu už byla skoro jen voda a ještě zmrzla. Trvalo to týden, ale po té proceduře ještě vykazovala 80% kapacitu.
  20. Baterky s kodem CL jsou z České Lípy a vyrábí se tam aku VARTA, BOSH a asi ještě i jiné značky, ktere přesněji nevim.
  21. Bailly

    Nová baterie - Economic mode

    Do každe baterky by se mělo dát dostat (kromě gelových). Např. VARTA BlueDynamic je tzv.bezudržbova a přesto lze dolívat destilku a měřit hustotu, jen se vycvakne celý pás se špunty. Tzv. Bezúdržbovost je dána konstrukcí víka baterie, kde je labyrint pro srážení odparu jeho vrácení do jednotlivých článků. P.S. tak ta krtkova ruská nabíječka je unikát
  22. Bailly

    Nová baterie - Economic mode

    Stav nabití akumulátoru nepoznáš podle napětí, ale podle hustoty elektrolytu . 100% stav nabití signalizuje hustota 1, 28g/cm3. S tou nabíječkou máš pravdu, někdy je lepší obyčejná než výkřiky techniky .
  23. Bailly

    re-instalace FAP

    Promin ten palec dolu, pisu na tabletu a nejak jsem se netrefil. Prosim timto admina o vymaz tohoto hodnoceni.
  24. Bailly

    Nová baterie - Economic mode

    Jj, Baffy má pravdu. Nová baterie je tzv. pouze aktivovaná-připravena na použití, což znamená namontovat, nastertovat a jet. Pro zachování co nejdelší životnosti je opravdu potřeba ji nabít, nebo jet aspoň do Chorvatska :-)).
×
×
  • Vytvořit...