Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

jak na vás působí růst cen pohonných hmot ?

Recommended Posts

Odesláno

Také se pomalu psychicky připravujete na čepování litru pohonné hmoty dražší než 35Kč ? ..

Odesláno

No v Polsku to bude asi chvili trvat než to přeleze tech 35, ale i tak mě to docela štve, mužu tankovat taky pořád za 1000, ale najezd je pořád kratší a kratší, kde jsou ty časy co to stálo 23 litr:bojim

Odesláno

tady je za 34,40kč ,njn,co naděláš ,nic,když musíš ,tak musíš,tankuju jednou za měsíc podle potřeby 500,ted naposled 1000kč

Odesláno

oddie : no pivo to asi taky prijde :( ....

MJSytic : o tom to asi neni spis ze za malo muziky davame cim dal vic penez ... :)

me osobne to teda stve hodne ono uz 33/litr je dost a ted to zase ma lezt :roll

Odesláno

Působí na mě pozitivně - hřeje mě u srdce, že zároveň s cenou PHM roste i absolutní hodnota vybraných peněz na spotřební dani. Není tedy žádný vůle něco měnit ... :D

Jinak myslím, že je to zbytečná diskuse, protože stejně jako kuřák kvůli penězům nepřestane kouřit tak já nepřestanu jezdit.

BTW: vždycky se říkalo, že vláda, která zdraží pivo tak padne, o benzínu nic takového neplatí ne?

Odesláno
Jinak myslím, že je to zbytečná diskuse, protože stejně jako kuřák kvůli penězům nepřestane kouřit tak já nepřestanu jezdit.

Nikdo po Tobe nechce abys prestal jezdit chce se po Tobe abys (pokud mas zajem a chut) prispel svym nazorem. Vety typu \"toto je zbytecna diskuze\" me tady tedy nekdy vazne dokazou vyvest z miry - od ceho tady je POKEC ? Nechce-li se nekomu o tomto tematu diskutovat, necht sem prosim NEPRISPIVA. Me to s*re a chci se o svoji nas*anost podelit proto zakladam takoveto vlakno. Dekuji za pochopeni :blablabla

Odesláno

Já to vidím zase tak, že je čas sa začat obzerať po práci, z nejakou služobnou škodovkou :D Nebolo nad to, keď som tankoval za firemné :D

Inak ma to celkom s*re. Jediné, čím som si istý, je, že ďaľšie auto bude benzín, a pôjde pekne na LPG ...

Síce aj to sa zdraželo, ale stále stojí, aj stálo, o viac ako polovicu menej ...

Inak u nás štandardne 1,5 E co je pri kurze 24 kč, nejakých 36 kč .. Takže to máte ešte fajn ...

Odesláno

Já jsem v pátek bral u Benziny Verva Diesel za 35,20. A to minulý týden u nás už byla tahel nafta za 35,90. Já pořád beru plnou, no ale řeknu Vám, bolí mě u srdce, když to jdu platit. No ale co nadělám, jezdit nepřestanu, když jsem konečně koupil pořádný auto. No a taky nebudu tankovat levnější naftu u noname pump, švagr takhle 2x zadřel vstřikovací čerpadlo u Hyundaie Accenta, takže radši dám víc korunek za dobrý pocit a snad nejen za to :D

Odesláno

mna to az tak nestve - tankujem stale za 30€ :D ale stve ma ze stale menej a menej najazdim :D inac u nas 1l benzinu 1,50€ a rastie a rastie .... som zvedavy dokedy vydrzim tankovat za 30€.

Odesláno

Nikdo po Tobe nechce abys prestal jezdit chce se po Tobe abys (pokud mas zajem a chut) prispel svym nazorem. Vety typu \"toto je zbytecna diskuze\" me tady tedy nekdy vazne dokazou vyvest z miry - od ceho tady je POKEC ? Nechce-li se nekomu o tomto tematu diskutovat, necht sem prosim NEPRISPIVA. Me to s*re a chci se o svoji nas*anost podelit proto zakladam takoveto vlakno. Dekuji za pochopeni :blablabla

To nebyla kritika tvého vlákna, to byl pouze povzdech, že nemá smysl trávit čas brečením nad něčím co v podstatě nelze ovlivnit. Pokud to někomu pomáhá tak je to v pořádku... mě ně. A ptal jsi se ja na mě působí a já to jen napsal :D , bereš to zbytečně osobně... :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...