Czedisonek Odesláno 14. březen 2011 Odesláno 14. březen 2011 Zdravím všechny a předem se omlouvám, zkoušel jsem hledat ale bez úspěchu, tak se pokusím zeptat. Nemáte někdo prosím osvědčenou metodu jak přisát přísavku navigace na čelní sklo aby opravdu držela ? Totiž koupil jsem na aukru přísavku na navigaci TT 730, sklo jsem předem pečlivě očistil tou vlhkou utěrkou na skla jak se prodávají a pak pořádně přitlačil přísavku, ale přísavka sama spadla, ani ne do týdne, a to ani navi nedržela. Neudržela ani sebe. Ví někdo jak to tam udržet ? Prosím o praktické zkušenosti. Ještě dodávám, že ta origo z balení byla přicucnuta jen jednou a drží dodnes. Tato měla být do druhého auta. Děkuji. Citovat
Czedisonek Odesláno 14. březen 2011 Autor Odesláno 14. březen 2011 máš tím na mysli že nestačilo pořádné očištění tou vlhkou utěrkou co je přímo na čištění skel zevnitř ? čím ještě tedy? Když jsem nalepoval tu origo z balení tak jsem to udělal taky tak a drží už dva roky. Citovat
Honza54 Odesláno 14. březen 2011 Odesláno 14. březen 2011 mám ten samý problém, koupil jsem nový držák samo že nedrží, mě to padá zrovna když to nejmíň potřebuji, provedeno čištění přísavky i skla ironem, specialním roztokem na okna a skla nic nepomáhá. Na 306 držela přísavka velmi dobře, takže je zde další adept který přivítá dobrou radu, díky Citovat
Qcko Odesláno 14. březen 2011 Odesláno 14. březen 2011 Moja prakticka skusenost s takymto drziakom je taka, ze mi tiez vobec nedrzala a ked som sa dotkol navigacie prstom tak spadla, nakoniec som preskumal blizsie tu prisavku a zistil som ze ta packa ktorou sa prisavka ovlada sa da posuvat smerom nahor a nadol, ked som ju potiahol, tak sa este viac otvorila, vtedy som prisavku pritlacil pevne na sklo a zaroven s tlacenim na sklo som packu nasilu zatlacil a odvtedy drzi ako pribita Resp. keby das fotku tej prisavky, aspon ti poviem ci je to taky isty princip:) Citovat
AnotherOne Odesláno 14. březen 2011 Odesláno 14. březen 2011 Ako píše Qcko, mala by tam byť páčka, ktorú treba pred prilepením uvoľniť a po prilepení preklopiť čím sa pod prísavkou zvýši podtlak. Zvyknem ju ešte pred prilepením navlhčiť. Takto mi drží už niekoľko mesiacov a to navi dáva stále hore dole. Citovat
Honza54 Odesláno 14. březen 2011 Odesláno 14. březen 2011 u origo držáku páčka není,nový držák koupen u sunyssoftu ano ale nepomáhá, vyhozených 600kč, [upravil dne 14/3/11 17:20 Honza54] Citovat
AnotherOne Odesláno 14. březen 2011 Odesláno 14. březen 2011 Tak potom už len obojstranná penová páska, ale to bude naveky Citovat
Qcko Odesláno 14. březen 2011 Odesláno 14. březen 2011 Honza: no ten moj drziak stal tiez nejakych 15€ a vobec to nedrzalo, ale ako som uz pisal, tak ked som sa riadne pohral s tou packou tak to teraz drzi ako pribite Citovat
Qcko Odesláno 14. březen 2011 Odesláno 14. březen 2011 ozzy: alebo naleptat kyselinou a vtlacit to do toho, nie :D Citovat
Honza54 Odesláno 14. březen 2011 Odesláno 14. březen 2011 oboustraná lep. páska je poslední pokus, chci dát na pal. desku, odpadne případné dohadování s četníky kvůli umístění na před. okně. Citovat
kujon106 Odesláno 14. březen 2011 Odesláno 14. březen 2011 Já mám tu výše zmiňovanou \"páčku\" realizovanou otočnym mechanismem. Když má držet, tak je \"natěsno\" a když se má sundavat, tak \"navolno\" Takže použití - plácnout na sklo v režimu \"navolno\", přidržet, druhou rukou s tim pootočit a drží. Třeba to je i tvůj případ, zkus to. Citovat
Dave_k Odesláno 14. březen 2011 Odesláno 14. březen 2011 Na navigaci mám toto a drží to jak přibitý. Citovat
koblih69 Odesláno 14. březen 2011 Odesláno 14. březen 2011 Na tu utěrku na skla pozor, bývá proti mlžení skel napuštěná a to není dobrý. Doporučuju čistej líh nebo něco na skla na bázi čpavku, pak máš jistotu. Pokud to nepomůže je problém v přísavce. Kupoval jsem poslední dobou různé držáky ( většinou noname z Číny ) a nejhorší zkušenost je s origo přísavkou Nokia. Ta vydrží jen pár hodin, udělat se nedá nic. Samsung, Tomtom, Mio a kopice šmejdů z Dealextreme drží i několik měcíců. V tvým případě bych asi vzal nějaký noname který spolehlivě funguje a transplantoval přísavku na ten tvůj nedržícím. Citovat
Honza54 Odesláno 14. březen 2011 Odesláno 14. březen 2011 koupil jsem toto: http://obchod.sunnysoft.cz/novinky/2059-novy-drzak-navigaci-celly-flexnavy.html je u toho tak silná přísavka že se to nechytne ani na sklo okna v bytě. Citovat
AnotherOne Odesláno 14. březen 2011 Odesláno 14. březen 2011 Nelepíš to náhodou na tie čierne bodky na kraji skla? Citovat
Honza54 Odesláno 14. březen 2011 Odesláno 14. březen 2011 neee, až pojedu na olej k pp205 tak se na to jukne, díky [upravil dne 14/3/11 19:23 Honza54] [upravil dne 14/3/11 19:26 Honza54] Citovat
Czedisonek Odesláno 14. březen 2011 Autor Odesláno 14. březen 2011 já jsem koupil toto http://aukro.cz/drzak-tomtom-go-720-730-920-930-630-za-289-kc-i1500957037.html vypadá naprosto stejně jako origo, nějakou páčku jsem tam neviděl, ale spadla... Citovat
jofo Odesláno 14. březen 2011 Odesláno 14. březen 2011 Len to musis riadne zatlacit. Vidis take lupene co tvoria taky vejarik? Musis to tak zatlacit aby sa ten vejarik pootvoril a bude to drzat. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.