Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Přísavka držáku navigace-jak přidělat?

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny a předem se omlouvám, zkoušel jsem hledat ale bez úspěchu, tak se pokusím zeptat.

Nemáte někdo prosím osvědčenou metodu jak přisát přísavku navigace na čelní sklo aby opravdu držela ?

Totiž koupil jsem na aukru přísavku na navigaci TT 730, sklo jsem předem pečlivě očistil tou vlhkou utěrkou na skla jak se prodávají a pak pořádně přitlačil přísavku, ale přísavka sama spadla, ani ne do týdne, a to ani navi nedržela. Neudržela ani sebe.

Ví někdo jak to tam udržet ? Prosím o praktické zkušenosti. Ještě dodávám, že ta origo z balení byla přicucnuta jen jednou a drží dodnes. Tato měla být do druhého auta.

Děkuji.

Odesláno

máš tím na mysli že nestačilo pořádné očištění tou vlhkou utěrkou co je přímo na čištění skel zevnitř ? čím ještě tedy? Když jsem nalepoval tu origo z balení tak jsem to udělal taky tak a drží už dva roky.

Odesláno

mám ten samý problém, koupil jsem nový držák samo že nedrží, mě to padá zrovna když to nejmíň potřebuji, provedeno čištění přísavky i skla ironem, specialním roztokem na okna a skla nic nepomáhá. Na 306 držela přísavka velmi dobře, takže je zde další adept který přivítá dobrou radu, díky

Odesláno

Moja prakticka skusenost s takymto drziakom je taka, ze mi tiez vobec nedrzala a ked som sa dotkol navigacie prstom tak spadla, nakoniec som preskumal blizsie tu prisavku a zistil som ze ta packa ktorou sa prisavka ovlada sa da posuvat smerom nahor a nadol, ked som ju potiahol, tak sa este viac otvorila, vtedy som prisavku pritlacil pevne na sklo a zaroven s tlacenim na sklo som packu nasilu zatlacil a odvtedy drzi ako pribita :)

Resp. keby das fotku tej prisavky, aspon ti poviem ci je to taky isty princip:)

Odesláno

Ako píše Qcko, mala by tam byť páčka, ktorú treba pred prilepením uvoľniť a po prilepení preklopiť čím sa pod prísavkou zvýši podtlak. Zvyknem ju ešte pred prilepením navlhčiť. Takto mi drží už niekoľko mesiacov a to navi dáva stále hore dole.

Odesláno

Honza: no ten moj drziak stal tiez nejakych 15€ a vobec to nedrzalo, ale ako som uz pisal, tak ked som sa riadne pohral s tou packou tak to teraz drzi ako pribite :mrk

Odesláno

Já mám tu výše zmiňovanou \"páčku\" realizovanou otočnym mechanismem. Když má držet, tak je \"natěsno\" a když se má sundavat, tak \"navolno\" :) Takže použití - plácnout na sklo v režimu \"navolno\", přidržet, druhou rukou s tim pootočit a drží. Třeba to je i tvůj případ, zkus to.

Odesláno

Na tu utěrku na skla pozor, bývá proti mlžení skel napuštěná a to není dobrý. Doporučuju čistej líh nebo něco na skla na bázi čpavku, pak máš jistotu. Pokud to nepomůže je problém v přísavce. Kupoval jsem poslední dobou různé držáky ( většinou noname z Číny ) a nejhorší zkušenost je s origo přísavkou Nokia. Ta vydrží jen pár hodin, udělat se nedá nic. Samsung, Tomtom, Mio a kopice šmejdů z Dealextreme drží i několik měcíců. V tvým případě bych asi vzal nějaký noname který spolehlivě funguje a transplantoval přísavku na ten tvůj nedržícím.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...