Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

chlapy ja uz fakt neviem...toto neni normalne dnesny moj den...nasadnem do auta nastartujem..a idem..davam jedna dva tri stiry..podradim do tri pustam spojku otacky klesaju,plyn nereaguje...klesaju klesaju..az kym auto neskape a takto stale stale...proste turbo ide do 2000/min...viac ani rit...svieti kontrolka motora..skratka to zajazdy kape...daval som tam akusi sracku naftu mi jedn dal lacnejsie,,ale to som spravil asi velku chybu:bojim:bojim...tak ok vyliala sa vsetka nafta,nalial som tam zo selky kupil som este to aditivum na precistenie...a nic stale to iste a to som najazdil na tej novej nafte asi tak 50km aby sa dostala do riti poriadne ta stara co tam est ostalo trochu..ale nic...tak som vyskusal druhu vahu vzduchu...kupil som novu...este ze sa dala vratit a nebolo to vahou...tak som isiel na diagnostiku...tam mu vyhodilo 7chyb...ale nemohol ich precitat ci co,lebo pezotik pytal daaky aktivacny kod tak ja uz naozaj neviem....:(:myslim:bojim...este raz v skratke...turbo ide do 2000 ot za min....a ked idem proste plynule a podradim si....tak plyn prestane reagovat...a otacky klesaju,klesaju,klesaju...az mi to zajazdy skape...no a ked este zastavim..a vitiahnem kluc tak motor ide bez kluca cca 3 sekundy...neviem ci mam ist s tym do peugeotu alebo co:(:(......BOZE PORADTE NIEKTO BO MA UZ ASI SLAHNE!!!DIKY MOC..

[upravil dne 10/3/11 14:22 Ferry]

Odesláno

Co takhle napsat rok výroby a co je tam za motor.

Na jaké diagnostice jsi byl? ELM nebo PeugeotPlanet nebo něco jiného?

Naftovej filtr jsi vyměnil?

Zkusil bych odpojit baterku pro vyresetování ŘJ.

Odesláno

jednou pro vzdy, dej si prosimte aspon typ auta, rok vyroby a typ motoru do podpisu, v dotazech ho neuvadis a kdo to ma furt hledat :roll

Auto pada do nouzoveho rezimu, evidentne bude asi spatny tlak nafty, bud pricpane sitko v nadrzi, pricpany filtr, spatny DRV ventil atd

pokud nebyl schopen vycist pres diag chyby, tak s ni neumi, aktivacni kod je potreba mozna tak na software v notebooku, kterej pouziva na tu diagnostiku, bezpecnostni kod RJ z karty od auta to chce jen pri zmene cipu imobilizeru

BTW nadpis tematu bys taky mohl volit lepsi a popisnejsi, ver, ze kdybys tam napsal napriklad \"auto pada do nouzoveho rezimu\" tak to otevre daleko vic lidi, nez kdyz si prectou, ze jsi v uplnych koncich, to obcas cloveka uplne odradi, podivat se, proc ze vlastne v koncich jsi. To jen takovej moderatorskej dodatek. Priste budu takove prispevky rovnou mazat.

[upravil dne 9/3/11 20:46 Ferry]

Odesláno

no zajtra to musim vsetko povybavovat...dam vymenit ten palivovi filter...a dufam ze sa zisti co tmu je...lebo som inac z toho chory:bojim:(

Guest JardaČapek
Odesláno

skus odpojit tu baterku tak nejmin na dve minuty aby se jak kluci psaly vyrezetovala ridici jednotka.a pak to nahod zpet nastartuj a uvidis.

Odesláno

chlapi a nemohool bi to bit teda ucpany palivovy filter??:olebo minulu vymenu oleja sa nemenil lebo pan mechanik nevedel otvorit ten poklop...tak sa nemenil...takze ten palivovi filter ma uz tak asi 20 000km..

Guest JardaČapek
Odesláno

tak ho vyměn a uvidiš nestojí tolik.ale muže bejt ucpanej s te blbe nafty.

Odesláno

Ja ma 306 2,0 HDI a ked som vytiahol kluč a auto išlo dalej tak to bol regulátor tlaku paliva na čerpadle vymena doma je to na dvoch šróboch. Niekedy pomôže vyčistit len sítko na nom..

Odesláno

hlavne by sis asi mel najit poradny servis ...

jinak s nejvetsi pravdepodobnosti to bude znamy drv ventil jak pise vyse straki ... !

[upravil dne 10/3/11 07:32 BV406]

Odesláno

jj...volovina a take somariny to robi z autom..140e v riti..bosch..a to som bol este v elite ze 208 pult:D..:aut:aut...ma skoro prevratilo na tej modrej stolicke:mrk...a inter kars 250e...no a ze niaka nahrada sa dala este..90 e ale to bi som musel 2dni cakat..a na to nemam cas..treba robit na toho kona:roker..tak nakoniec ten boschacky za 140e..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...