Medvěd Odesláno 16. únor 2011 Odesláno 16. únor 2011 Hrůza je především tvoje tapetování fóra odkazama na Novinky a podobné sračky. :potlesk:potlesk Myslím si totéž - za každodenní upozornění na existenci serveru Novinky.cz zřejmě Haryk získává nějakou finanční odměnu, jiný rozumný důvod nevidím. [upravil dne 16/2/2011 14:13 Medvěd] Citovat
Fusion Odesláno 16. únor 2011 Odesláno 16. únor 2011 Tento nesmysl se šíří internetem rychleji, než video brečícího fanouška Britney. Citovat
omegaalfa Odesláno 16. únor 2011 Odesláno 16. únor 2011 no mě to neva si psát o tom jak se svařují/opravují auta....ale když to někomu vadí asi bych čekal podobnou reakci nad tématem Y2K \"jestli éčko nebo esko\" s odkazy na inzerci..... p.s. toto téma mi taky neva Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 16. únor 2011 Odesláno 16. únor 2011 Otazka ale je, ako auto rozpoznat ... U meho mechanika, je ted Audi A6 4.2 V8 ... Donesli to za pakatel, prekotene cez strechu a zdemolovany predok ... Doniesol mu to tam bazarnik, co mu dava opravovat auta ... Auto sa odstrojilo, motor von, a islo klampiarovi ... Predok navareny z inej audiny, strecha tiez z inej + zadny blatnik navarena druhovyroba ... Proste slepenec ... Auto ted brousil, brousil, kitoval, brousil, par dni, dal ho do plnicu, a do lakovny ... Auto se ted vratilo po celolaku v krasny cerny metle ... O taky tyden v nej bude i motor, a putuje rovnou do bazaru ... Po tomhle laku, bolo pri mne u odstrojeneho auta nemozne, najit, ze bylo nejak zvarane ... Vsetko detailne zakryte ... Ked som sa pytal, ci sa to oplati, povedal ze to takto robi uz roky, a asi by to nerobil, keby sa to neoplatilo ... Mechanik je iba strojca, on mu nosi, a on opravuje ... Citovat
omegaalfa Odesláno 16. únor 2011 Odesláno 16. únor 2011 tak třeba zámky dveří jsou přišroubované ke dveřím a je přes ně barva (jakoby pečet) aby bylo vidět že do toho někdo šahal, všechny šrouby budou jetý, když to bylo kompletně rozebraný a pochybuju že by sundal nerez kryty prahů bez toho aby se nepoškodily..... Citovat
Vítek1 Odesláno 16. únor 2011 Odesláno 16. únor 2011 zkousecky laku jsou fakt skveli jelikoz bydlim v brne a na aute mam porad nejakej tukanecek skrabaneček tak kdyz to necham lakovat tak to asi neprodam no Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 16. únor 2011 Odesláno 16. únor 2011 No to je otazka, on ti povie, ze auto je po krupoch, a dal ho cele do laku ... Proste ze ked uz lakoval pol auta, dal ho nalakovat cele ... Dalsia vec je ze najst dnes nelakovane auto, to je zazrak ... Skusacku laku som mal pozicanu, ale co s toho ked stoji 400 Eur ? Hovorim o nejakej poriadnej, co ma nejaku vypovednu hodnotu ... A tolik penez platit, kdyz jdu kupovat ojezdene auto 1 krat, sa mi zda sakra vela ... Citovat
Jarouš307 Odesláno 16. únor 2011 Odesláno 16. únor 2011 Zdravim, Je to sice z trochu jiného soudku, ale do tématu svařovaný auta to napíšu. Obecně tomuhle tématu moc nerozumím, ale fakt žeru pořady na Discovery, kde se auta buď svařují vesměs celá, jako Chop Shop (Londýnská autodílna), nebo svařováním různě upravují a designují- Overhaulin´Chipa Foose, nebo při stavbách Hot Rodů. To je fakt pěkná podívaná když se to takhle umí. Myslim, že těm autům to vůbec na funkčnosti a bezpečnosti neubírá, ale říkám jsou to pořady o přestavbách a tuningu, a tak realita mezi běžnými sériovými vozy může být úplně někde jinde. Citovat
Šalda Odesláno 16. únor 2011 Odesláno 16. únor 2011 Jarouš307, jenže u nás se to svařuje jen za účelem prodeje, takže to udělají tak, aby to drželo a nebylo to moc vidět, a tradá do lakovny a potom to honem prodat:( Je fakt že normální smrtelník nemá šanci poznat, že aito bylo opravované, pokud neví kam se podívat, a na to právě tihle podvodníci hřeší Jinak zkoušečku laku máme v práci, nechal jsem si projet auto a našel mě víc laku na kapotě a na předním nárazníku, což je ale v pořádku, tam jsem si to přestříkával sám:D Citovat
oddie Odesláno 16. únor 2011 Odesláno 16. únor 2011 Lubko: celolak po kroupach? Tak at si jej necha, nazdar. Jinak zkousecka jen napovi, na co se zamerit, a neni treba ji kupovat, staci pujcit ci si zaplatit provereni komplet. Citovat
Jarouš307 Odesláno 16. únor 2011 Odesláno 16. únor 2011 Šalda, hm to je právě ono, jak píšeš. Co nejvíc to vosrat a střelit to s největším ziskem. Protože o svařování trochu vim, tak můžu s klidem napsat, že to obecně platí u svařování čehokoliv. Přišel za mnou před časem známý, prof. kuchař, že se mu v troubě rozskočil pekáč na pečení (90 x 60 x 20 cm) nerez. Nechal si ho udělat za těžký prachy na míru u jedné firmy co pracuje s nerezem. No hnusing práce... samej studenej svár a hefty jak od školáků, a jak to chytlo ty změny teplot v peci tak se mu to pěkně rozškebilo. Znova jsem mu to posvářel TIGem, pěkně to ve sváru prolil a bez problémů. Je to sice pracnější, ale výsledek stál za to. Citovat
farky Odesláno 16. únor 2011 Odesláno 16. únor 2011 Skusacku laku som mal pozicanu, ale co s toho ked stoji 400 Eur ? Hovorim o nejakej poriadnej, co ma nejaku vypovednu hodnotu ... A tolik penez platit, kdyz jdu kupovat ojezdene auto 1 krat, sa mi zda sakra vela ... naco kupovat? kontrola originality stoji necelych 50 € bez nalepiek a mas to aj s kompletnym meranim hrubky vrstvy laku Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.