Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zkousim vsude mozne,tak i tady. nevite nekdo o nejaky praci na liberecku. mam vystudovanou stredni automobilni skolu v mlady boleslavi,ted dalkove vysokou v liberci. nejlepe treba ridice. mam B i C bez Ecka teda. nebo jakoukoli praci,krom neco na smeny a k lince.

Odesláno

Sorry - nedá mi to, ale opravdu hledáš s dostudovanou VŠ (předpokládám titul ing.) práci řidiče?

Jinak pokud je kulatý koláč Tvé přání, zkusil bych třeba PPLku, tam berou řidiče téměř trvale.

Odesláno

taky hledám práci ale v Praze.jsem absolvent mám výučák maturitu certifikát z angličtiny a zkoušel sem vejšku.a ani na skladníka se mi neozvou.nejhorší je to že si doma myslej že makat nechci a to že se mi odnikud neozvou si vymejšlim.přitom mi paní na pracáku řikala že dneska i na uklízečku chtějí jazyky a dělají se výběrová řízení.nechápu.

Odesláno
Sorry - nedá mi to, ale opravdu hledáš s dostudovanou VŠ (předpokládám titul ing.) práci řidiče?

Jinak pokud je kulatý koláč Tvé přání, zkusil bych třeba PPLku, tam berou řidiče téměř trvale.

Napisal \"ted dalkove skolu v liberci\" - co ak sa nemylim znamena, ze studuje externe ...

Odesláno
taky hledám práci ale v Praze.jsem absolvent mám výučák maturitu certifikát z angličtiny a zkoušel sem vejšku.a ani na skladníka se mi neozvou.nejhorší je to že si doma myslej že makat nechci a to že se mi odnikud neozvou si vymejšlim.přitom mi paní na pracáku řikala že dneska i na uklízečku chtějí jazyky a dělají se výběrová řízení.nechápu.

Do nouzovek typu žlutá pr*el nebo KFC se dostaneš vždycky ne?

Odesláno

To mi netvrdte ze je v Praze ted tak tezky sehnat praci ... myslel jsem,ze uz se to uklidnilo,byla ta krize (tedy apon ta bublina z ni) a ja pred rokem musel na pracak rano prijit jako jeden z prvnich abych tam nestravil cely den .. je treba zkouset vsechny mozne personalni agentury, pripadne nepohrdnout i nejakou brigadkou - legalne si k podpore clovek muze privydelat tusim az 6.000,- mesicne. Jinak o Liberecku moc nevim tak pardon za OT :ticho

Odesláno

To jako že byla krize a už není? No, ono je to trochu jinak. Zajedno nebyla žádná krize, ta jestli přijde, tak to bude řádově jiný hukot než tenhle čajíček, kdy jsou i v \"krizi\" přecpaný silnice autama a lidi pomalu neuvezou košíky v hypermarketech, to byla pořád jen celkem lehká deprese, krize vypadá jinak. A zadruhé ještě zdaleka není konec, to, že něco o kousek poporostlo a lidem trochu otrnulo nic neznamená, naopak je třeba se mít o to víc na pozoru. Nezaměstnanost se jen tak nezlepší, spíš ještě trochu zhorší, a nic podstatného se zatím neudělalo, takže není důvod k růstu. Spíš je to chvilkový záchvěv, jak se říká prostředek písmene W, a budem hodně rádi, když se u té druhé poloviny W pisateli dole moc nezachvěje ruka.

Odesláno

Souhlas s oddiem. \"Krize\" nejdříve zasáhla akciové trhy, až později to mělo dopad na normálního člověka. Nyní jsou akciové trhy pomalu nahoru, ale než se to promítne k normálnímu jedinci, to potrvá mnohem déle. Navíc zde vládne nejistota a zaměstnavatelé se hodně zamýšlejí, zda někoho přijmou.

Podle mě větším strašákem než hospodářské výkyvy jsou rozpočty států. Ekonomický propad jen odhalil to, co mělo být nejspíše skryto - viz. Řecko, kde lhali o tom, jak na tom deficit rozpočtu je, aby mohli dostat euro, které je nyní v podstatě zachránilo.

Odesláno

Souhlas s oddiem,pěkně se to nafouklo ta tzv.krize a otrokáři(kapitalisti) jsou teď vysmátí jak leča,protože teď vydělávají jako prase,propustili spoustu lidí a ty které si nechali dřou za směšné platy.Ale Češi si za to tak tochu můžou sami,protže se neumí bránit.Chtělo by to mít aspoň trochu z povahy Francouzů,kteří půl roku stávkují a půl roku chodí do zaměstnání.Tady se budou otrokáři ohánět krizí dalších 20 let

to Stibto : od nového roku si k podpoře nemůžeš privydělat (legálně) ani korunu.Všechno pořádně utáhli od 1.ledna,změnila se i výše podpory atd

Odesláno

nechtel jsem rict ze krize byla a neni ale taky treba jsem zaslechl ze zacatek roku je na hledani prace hodne spatny .... 31/12 je oblibene datum ukoncovani pracovniho pomeru asi ... nevim ..

Odesláno

Hledat práci je napikaču....hledal sem před vánocema.....šlo to do prosince, pak začaly večírky a bylo po prdeli. Rozeslal sem tak 30 životopisů, odpovědí pár. Dokonce mi dvakrát řekli, že si mě pozvou na druhý kolo a nějak na mě zapoměli.

Na začátku roku to bylo hodně rychlý, 5 životopisů, 4 pohovory a hnedka sem měl práci :), do týdne......

Odesláno

tak, vejsku stale studuju. spis bych to prave videl jako prividelek. pokud by to byla ale plnohodnotna prace, branit se nebudu. na pracaku nejsem. jinak padlo tady kfc ci mekac, to opravdu ne. uz mam za sebou...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...