Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Omlouvám se za OT, ale vím, že sem chodí spousta lidí, z nichž by někdo mohl mít zkušenosti s Volvem. Mám možnost koupit S70, r.v. 1998, 2.5TDI, automat, plná výbava,230000km,všechno funkční, auto celkově velice zachovalé. Pokud s tímto modelem máte nějaké zkušenosti, budu rád za každý příspěvek.

Odesláno

Pri starsom volve moze byt problem akurat spotreba, ale inak Volvo bol pojem, ci kvalitou prevedenia ci spolahlivostou (uz nie je, vdaka novym majitelom :D)

Odesláno

Můj sen to je taky... Když jsem kupoval mou 406 na jednu S80 v plný palbě, automat, Nějakej 4l. nafta... Moooc se mi to líbilo. Najeto to mělo nějak kolem 130 ticek a teď cena... Tipněte si... Jinak vedle stála hooodně podobná A8... Veeelmi podobná... Taky slalst...

Odesláno

Co myslíš, že se dá radit u 13 let starýho auta? Vždyť u toho už dávno podstatně víc záleží na tom, jak to kdo udržoval... Klidně to může být dobrý kup, a stejně tak totální průser.

Odesláno

Volva jsou fajn....jen nechápu, proč v interiérech ve starších modelech jsou všude tvrdé plasty a vůbec řešení vnitřku mi nějak nesedí....i v S80.....ale z venku to je ovšem jiná liga :roker

Odesláno

Tak nevim jestli Volvo je uplne ta spravna volba. Vlastni zkusenost: sam jsem chtel V70 D5, automat. Shanim uz cca rok a pul, jednak mam malo casu (a nepotrebuju koupit prvni kram, kterej mi prijde pod ruku) a za druhe jich je malo. Osobne jsem videl po selekci inzeratu cca 10 aut, z toho 5 jsem prohlizel velice vazne, bohuzel u vsech byly dieslovy motory ve spatnem stavu. Viz moje prispevky pod stejnym nickem na

http://forum.volvoklub.cz/viewtopic.php?f=4&t=22561&start=350

Takze zaver: zacina mi pripadat, ze Volvo je pouze draha nalepka, ktera neodpovida skutecne kvalite, resp. hodnote toho za co se to nabizi ...

[upravil dne 24/1/2011 08:36 Rotorhead]

Odesláno
Můj sen to je taky... Když jsem kupoval mou 406 na jednu S80 v plný palbě, automat, Nějakej 4l. nafta... Moooc se mi to líbilo. Najeto to mělo nějak kolem 130 ticek a teď cena... Tipněte si... Jinak vedle stála hooodně podobná A8... Veeelmi podobná... Taky slalst...

4l nafta? Nema volvo nahodou max 2.4 D5 ???

[Edited on 24/1/11 10:29 Lubk0]

Odesláno

no já když si kupoval nový auto tak jsem přemýšlel nad xc90 - automat je spolehlivý, technicky hodně zastaralý ale zbavíš se 30 000Kč problému se setrvačníkem, pokud bude v kůži tak ji volva mají v 99% popraskanou ....tak spíš volit polokůži, a výměna rozvodáku je pěkná raketa

Odesláno

Zastaralý automat má o tolik větší spotřebu, že mi manuál provozem na ten setrvák vydělá za rok. Ten setrvák už dávno nestojí 30 a mění se, když už náhodou, jen jednou. Zato když se něco podělá na tom automatu, je to o dost jiná cena.

Odesláno

Moc díky všem za reakce. Do Volvo klubu jsem se samozřejmě díval, ale k tomuto modelu jsem prakticky nic nenašel, tak jsem to zkusil tady. Sem chodím už přes pět let skoro pravidelně, znám tady spoustu lidí(bohužel ne osobně),tak vím, zě když někdo ví, poradí.

Auto si přivezl známý z Belgie v r.2003, se 160tkm (což by mohlo možná i sedět), ve 190tkm dělal rozvody a sám má služebák,proto tak málo najel.

Odesláno

Dle kovaných volvistů je S70 (V70) poslední pořádné volvo. Já nedávno jednu S70 sedlal. Nebyla to ale nafta v automatu, nýbrž nejsilnější turbo benzin v manuálu se samosvorem.

Auto má natočeno necelých 270.000 km a rok výroby 1997. Samozřejmě má své mouchy ale na to co má za sebou je ve velmi dobrém stavu. Svůj díl na tom má určitě to, že vystřídalo všeho všudy 3 majitele a navštěvovalo jen specializované servisy. Jinak zpracování auta je na vysoké úrovni, veškeré ovladače, čudlíky apod. fungují bez známky opotřebení.

Prostě dobře udržovaného kusu s \"jasnou\" historií bych se po mé zkušenosti nebál ani při větším nájezdu.

Kdyby jsi náhodou zatoužil po autě co trochu jede, tak je zmiňované volvo k mání, ale za označení R na zadku se platí nekřesťanská suma :papa

post-2853-14109614884169_thumb.jpg

Odesláno

jestli je to VW goup motor V5 tak ten motor je nesmrtelny a s uzasnou spotrebou , stary nebo novy automat je jedno vydrzi to stejne jako manual a kdyz se udrzuje tak i jednou dele.

Odesláno

No jasně, je \"nesmrtelný\" a proto je polovička aut s tímhle motorem po bazarech nekoupitelných, v jak šíleném jsou stavu. Stejně tak podmínka u automatu \"když se udržuje\" je výborná, že pak tolik majitelů, co to bezhlavě koupili shání, jak to vyměnit za manuál... Přesně podobnýma kecama, jak je něco \"nesmrtelné\" je třeba se při výběru NEŘÍDIT.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...