Přejít na obsah

bopa

Uživatel
  • Počet příspěvků

    24
  • Registrace

Vše od uživatele bopa

  1. Dík všem za odpovědi,zkusím to s tou kartou
  2. To máš pravdu,to by bylo nejlepší,ale jak to dopředu zjistit
  3. Jo,dìk,po netu jsem našel různè cenìky a všechny jsou v kunách,proto se ptám,jestli nemá někdo osobnì zkušenost,nechce se mi teď tady narychlo měnit
  4. Čau,nevìte někdo,jestli na Plitvických jezerech berou Eura nebo jen Kuny?
  5. bopa

    Svářečka na dutinkový drát CO2

    Čau oddie,jak jsi spokojený s tìm COčkem? Taky chci něco solidního a funkčního pořídit. Nebylo by lepší dvou nebo tří fázové?
  6. Samotného Tě tam nepustí,jedině s průvodcem.Polsky rozumím docela dobře,ale ten jejich průvodce tak drmolil,že jsem mu nerozuměl ani slovo,tak jsem chodil jako poslední a v klidu si fotil. Jestli umíš solidně A nebo N,vem si průvodce v tomto jazyce,to není z mé hlavy,to jsem slyšel už od několika lidí
  7. Mně to přišlo jako prezentace do mailu,jestli chceš,tak mi pošli,třeba do SZ,Tvoji mailovou adresu a já Ti to přepošlu
  8. Wieliczku doporučuju,tady máš jeden odkaz http://mail.centrum.cz/download.php?msg_id=000000000a220001a0ec02709093&idx=3&filename=Sv%C4%9Btov%C3%BD%20unik%C3%A1t.pps&r=37.433285592123866
  9. bopa

    Automatický kotel

    Peletky by se mi líbíly mnohem víc,ale uhlí je zatím minimálně o polovinu levnější, uvidíme,jak to bude do budoucna. Výkon kotle potřebuju kolem 20 kW. TZB info znám,pár hodin jsem na něm pobyl,ale zkouším hledat informace i jinde.
  10. Příští rok chci vyměnit starého Dakona za automatický kotel,tak pomalu sháním informace. Jako hlavní palivo bude uhlí. Nemáte někdo osobní zkušenosti-výrobce,druh hořáku,rošt vodní nebo litina. Uvažuji o nákupu v Polsku,mám to kousek a ceny tam jsou podstatně nižší než tady.
  11. bopa

    trasa Praha - Osviencim

    Pokud myslíš Oswiecim u Krakowa,pak bych Ti doporučil ještě navštívit solné doly ve Wieliczce,je to poblíž a stojí to za podívání.
  12. Dnes jsem mluvil v práci s jedním Polákem a ten jezdí do Sianozety, což je asi 70km od místa, co sis našel. Koukal jsem na to na googlu, je tam o tom docela dost informací a možná by stálo za to o tom uvažovat.
  13. Pokud chceš něco bližšího, zkus Miedzyzdroje, máš to 600 km z Prahy. Hned vedle je Šwinoujšcie-velký přístav, je tam i přechod pro pěší do Německa a mají tam velký kemp. Záleží, co si představuješ, pokud chceš jen ležet u moře, místo si určitě najdeš, naši známí jezdili spoustu let do Wiselky a byli moc spokojení. Pokud chceš poznat okolí, mají tam Wolinský národní park nebo cesta po pobřeží je také zajímavá. Kempy většinou nejsou přímo u vody, takže buď jít kus pěšky nebo autem. To co píšu jsou informace 10 let staré, dnes to tam může být všechno jinak. Nám se tam moc líbilo a také se tam chystáme. Je tam krásná příroda, perfektně se domluvíš a ceny jako u nás. Neznám člověka,který tam byl,že by přijel zklamaný .
  14. To máš jistě pravdu,ale myslím si,zě i nesurfař si tam najde zajímavá místa na koupání i na podívání.
  15. Ahoj, před osmi lety jsme byli v Sopotech, v kempu Jelitkowo. Byl to jediný kemp, který jsme našli přímo u vody.Byl pěkný,čistý, WC udržované. Sopoty jsou krásné-parky,zeleň,cyklostezky i samotné město. Moře,pokud se chytne počasí, nemá chybu. Vyplatí se pořídít si zástěnu na pláž,protože tam stále fouká.Písek je jemný bílý,pro děti ideální. Snad na každém rohu je smažírna ryb a dělají je opravdu dobré. Pokud byste chtěli poznat okolí,stojí za to vidět Gdansk, Westerplatte, Gdyniu-mořské akvarium ,dále jako přístupné muzeum mají torpédoborec ze 2.sv. války a určitě mnoho dalších míst, které by stály za vidění. My jsme byli ještě na Helu,kde je přístupný maják a cestou domů v Malborku,kde je středověký křižácký hrad.
  16. bopa

    Prodej auta na Slovensko

    Takže to je stejný postup,jako bych ho prodával do ČR,kupní smlova, se kterou půjdu na úřad, kde ho přepíšou do velkého TP a ten mu pošlu na Slovensko? A co malý TP a SPZ?
  17. bopa

    Prodej auta na Slovensko

    A poud by to chtěl i s dokladama, tak postup přepisu je jaký?
  18. Prodávám auto a ozval se mi zájemce ze Slovenska. Chtěl bych se zeptat, jak to vyřešit s přepisem, jak to mám tady odhlásit nebo zrušit, on říkal, zě doklady nepotřebuje, že to má na ND. Dík za info
  19. bopa

    Koupit VOLVO?

    Vím, že se to nedá srovnávat, ale moje205 1,8d z r. 1987 jezdí denně bez jediné opravy, kromě manžet na poloosách, už skoro 5 let,od doby, co jsem ji dal dokupy - reakce na OZZYho
  20. bopa

    Koupit VOLVO?

    Moc díky všem za reakce. Do Volvo klubu jsem se samozřejmě díval, ale k tomuto modelu jsem prakticky nic nenašel, tak jsem to zkusil tady. Sem chodím už přes pět let skoro pravidelně, znám tady spoustu lidí(bohužel ne osobně),tak vím, zě když někdo ví, poradí. Auto si přivezl známý z Belgie v r.2003, se 160tkm (což by mohlo možná i sedět), ve 190tkm dělal rozvody a sám má služebák,proto tak málo najel.
  21. bopa

    Koupit VOLVO?

    Omlouvám se za OT, ale vím, že sem chodí spousta lidí, z nichž by někdo mohl mít zkušenosti s Volvem. Mám možnost koupit S70, r.v. 1998, 2.5TDI, automat, plná výbava,230000km,všechno funkční, auto celkově velice zachovalé. Pokud s tímto modelem máte nějaké zkušenosti, budu rád za každý příspěvek.
  22. bopa

    Peugeot zhasnul motor

    Já jsem měl to samý u BX 1.4-to bude stejný motor. Na přepážce v mot. prostoru jsem měl upadlý drát od bílého keramického válečku (asi kondík).
  23. bopa

    Repase napravy 306

    Mně ji dělal pan Tomáš z Dobřan v Orl. horách. Doporučil mi ho kámoš ze serisu, prý to pro ně dělá už 10 let a v pohodě. Já na ní zatím nejezdím- auto není ještě dodělané, takže nemám osobní zkušenost. Vyměnil čepy, ložiska, opravoval osazení pro ložiska v trubce-cena 4700Kč.
  24. Poradí mi někdo, jak rozebrat zadní nápravu? Torzky mám venku, ale nemůžu sundat ramena. Vypadá to, že jsou stažený skrz trubu, v jejíž ose na konci ramen je podlouhlá plechová podložka se závitem M12, který přechází na M8. Zkoušel jsem to povolit, ale mám strach, že to ulítne. Není v tom nějaký fígl? Dík za pomoc.
×
×
  • Vytvořit...