Dýdý Odesláno 18. duben 2020 Odesláno 18. duben 2020 Potřeboval bych poradit jakou kamerku do auta.Chci jí koupit z Alzy a do 1000Kč.Je to do služební dodávky a nikdo mi na ní nepřidá.Takže č ím levnější tím lepší.Ale zase aby tam bylo alespoň něco vidět. Citovat
ChouLu Odesláno 18. duben 2020 Odesláno 18. duben 2020 Za litr nepočítej s kamerou, na které přečteš SPZ přes den na delší vzdálenost, natož pak něco v noci Rikic339 a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Péťa Odesláno 18. duben 2020 Odesláno 18. duben 2020 Objednej si něco na Aliexpressu a i tak to bude nějaký kompromis. Citovat
Dýdý Odesláno 18. duben 2020 Odesláno 18. duben 2020 Tak v noci nejezdím tak je mi jedno,že bude prd vidět.Z alika nechci kvůli dodací lhůtě.Ty parametry takhle vypadají všechny stejně a nepoznám co je důležité. Citovat
MJSytic Odesláno 18. duben 2020 Odesláno 18. duben 2020 Tak vzhledem k jasně stanoveným podmínkám je to celkem jednoduchý vybíraní: MilýKluk Péťa ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 18. duben 2020 Odesláno 18. duben 2020 před 42 minutami, Dýdý napsal: Z alika nechci kvůli dodací lhůtě. Doteď jsi jezdil bez kamery a najednou to tolik spěchá? Citovat
Péťa Odesláno 18. duben 2020 Odesláno 18. duben 2020 Tak já čekám i 5 balíčků z 1.3. Další z 2.3. atd... Citovat
Leo Odesláno 18. duben 2020 Odesláno 18. duben 2020 Normálním způsobem zaslání zasilky je Čína zablokovaná. Mě přestaly chodit zásilky už z 9.1.2020. Citovat
Péťa Odesláno 18. duben 2020 Odesláno 18. duben 2020 Tak to máš docela smůlu, mě chodí , mám doručeno z 14.3., 2.3. a všechny starší, kromě těch vypsaných výše. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 18. duben 2020 Odesláno 18. duben 2020 Z 10. unora dorazily v patek Sice dlouho ale dorazilo Citovat
Lihous Odesláno 19. duben 2020 Odesláno 19. duben 2020 No Aliexpres mel u me problem z prelomu Listopad Prosinec - hromada veci je jeste na ceste Z vetsi casti mame penize zpatky na dohodu pokud neco prijde doplatim zpetne - takto jsem uz vyrizoval dve ztracene veci ale na potvoru ty drazssi jako brasna na fotak. Stativ na velkou kameru atp .... ty jsou asi v propadlisti .... Jinak nam chodi "cina" max do 14 nekdy 21 dnu naprosto spolehlive - uz ted se tesim na pristi rok "JAK SE BUDE VYBIRAT "KALOUSKOVNE" TEDY DPH ZE VSEHO mimo EU" no a jaky"desatek" si za to budou rikat A ke kamere - jeden cas hodne doporucovali Xiaomi Yi Smart Dash Camera Péťa a Rikic339 ohodnotil 2 Citovat
rhinos Odesláno 19. duben 2020 Odesláno 19. duben 2020 no ale hromada vetsich obchodu maji sklady v ramci EU.Viz treba v tom Spanelsku. Sice nechapu kdyz maji treba mezisklad v Nemecku proc si to musim objednat az ze Spanelska ,ale porad lepsi nez cekat a potencialne dostat darecek v podobe cla Citovat
Dýdý Odesláno 19. duben 2020 Odesláno 19. duben 2020 Z ali mi věci na ryby objednané v únoru přišly některý až tenhle čtvrtek.Prostě skoro 60dní. Citovat
Šalda Odesláno 19. duben 2020 Odesláno 19. duben 2020 Mě chodí věci tak o 14 dní později než vždycky, ale přijdou. Teď jsem tam zase něco objednával,, tak uvidíme kdy to přijde Citovat
Leo Odesláno 19. duben 2020 Odesláno 19. duben 2020 Ochranná lhůta je jistotou vrácení peněz akorát, když to potom přijde, tak je otázka zda se zachovat čestně a znovu to zaplatit (tím však přijdu o část peněz, která činí rozdíl mezi nákupem a prodejem dolarů) nebo si to nechat. Vždy se snažím požádat o prodloužení ochranné lhůty, ale čínská strana na to často nereaguje. Potom se to musí řešit sporem, který končí vrácením peněz. Dělám různé objednávky tak jednou za týden až čtrnáct dní, ale zatím je ticho (ono podle mne taky záleží, kdy to čínská strana opravdu pošle, protože té jejich informaci o okamžitém odeslání moc nevěřím a někdy to vypadá spíše na automat). Péťa ohodnotil 1 Citovat
Lihous Odesláno 19. duben 2020 Odesláno 19. duben 2020 S vracenim penez jsem nemel nikdy problem jen ted po tom pruseru maji standartne dodani z cca 30dnu na 60dnu a klidne i vice - asi ochrana. A pokud nic neprislo vzdy jsem mel penize zpatky bez problemu.A zaplaceni nasledne - propad nebo naopak navseni kuzu k dolaru v naem pripade par korun = neresime. A pokud na me obchodnik zkousel rozdilnou sumu ze se zdrazovalo tak jsem poslal dohodu na sumu kterou vracel - a tu budu platit - mnohde i desitky dolaru cini rozdil. No a nekdy nejde zaplatit klasicky tak staci KLIDNE I CESKY poslat dotazna PayPal adresu - a tam je 100% znevihodnen prodejce o desatek PayPalu. Ale zaplatit 100% zase zpetne JDE. Ale ono asi spis nez o penize jak na me strane tak jeho jde o SLUSNOST a nejakou obchodni cestnost V teto me pripomina pred lety eBayz Franci a parkrat z Nemecka kdy zadost o "ekonomicke postovne" bylo zamitnuto a poslal me to "registrovene" s prohlasenim. "Ja nemam problem s tebou ale s vama z cech - neolikrat jsem poslal vec dvakrat ze neprisla - tak ted uz jen registrovene !! No stydel jsem se az na prdelce co jsme schopni vymyslet pro par desetikorun A o tom co cele je - jen zakladni slusnost Ale to jsem zase uz jako normalne v Péťa ohodnotil 1 Citovat
Leo Odesláno 19. duben 2020 Odesláno 19. duben 2020 Je to jak píšeš. Akorát nerozumím tomu poštovnému z Číny, že někdo to pošle registrovaně včetně sledování, kdy u nás podepíšu převzetí a někdo to pošle obyčejně bez sledování. Oboje je zdarma a poštovné sponzoruje jejich stát. Trochu je podezírám, že si často od státu zinkasují registrované zaslání a pošlou to obyčejně. Citovat
Lihous Odesláno 19. duben 2020 Odesláno 19. duben 2020 Ono je v tom tak trosku pravda Ale da se najit stejna vec mnohdy u stejneho prodejce kdy je vec za 10dolaru a posta gratisa nebo posta je za 3 dolace a predmet za 7 dolaruA ze akceptuji postovne za 100 dolaru a predmet stoji "jen" 1 dolar je muj problem pokud na to prijdou celnici mam smulu ja nikoliv on - prodejce. Podobne to maji i u eBay z nakladu se desatek proste neodvadi Nic mene toto funguje i u nas a to je jen ze se ukaze nejlepsi cena - ktera je zatizena postovnym - myslim ze vsichni zde "vime" jak to je a neni spostou u pneu Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 20. duben 2020 Odesláno 20. duben 2020 (upraveno) kamera z cajny za 2 kila - viz obrazek o par prispevku vyse nazor si udelejte samy 13:30 - EDIT: kameru mam pripojenou docasne do USB portu v radiu RD45 pri prochazi zaznamu z karty sem zjistil ze kamera nataci ihned po odemceni vozu a nataci jeste asi 3 minuty po uzamceni (nez auto uspi BSI jednotku) pro nekoho mozna dobra vec pro nekoho zbytecna data jdou pretahnout pres OTG kabel do telefonu kde jdou i pres aplkaci upravovat zamykat atd. Upraveno 20. duben 2020 uživatelem Havlicek.Lukas Péťa ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.