Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak to je pravda ale ty starsi maji o nekolik radu vetsi odber a tam kondik proste nestaci a davat jich nekolik = jednoduzssi baterka u nas treba typ 18650 no a kdyz mala vydrzela cca 1/2 - 3/4 roku kapacitou kolem 150mA tak tato pokud bude slouzit dva tri roky plna spokojenost.Cena srovnatelna a pripadna vymena v externim drzaku otazka nekolika min.Kamery mame samozrejme trvale v autech.
Ale je fakt ze se daji poridit pekne kousky.

Odesláno

Ona ta kapacita zas tak malá není, na požár to furt stačí... Jinak v Mini 0801 mi původní baterka vydržela OK 2 roky, pak už dělala problémy, koupil jsem novou na AE za 5USD, vyměnil svépomocí a teď bydlí v C8, uvidíme, jak dlouho vydrží.

Odesláno

Já mám TrueCam A4 v autě 5 let. Baterie už ztratila kapacitu a moc nedrží. Ostatně to znám jsem letecký modelář a vím co to je starost o LiPol aku. Takže teď už jen ten požár . . .  :bojim

Odesláno

No já jsem tu kameru otevřel náhodou právě, abych se podíval jaká je tam baterie a zda bych jí případně mohl vyměnit. Jenže vzhledem k ceně a stáří kamery nemá cenu baterii řešit, proto jsem si objednal tu novou levnou "fullhd" :) No nečekal jsem zázraky....a ty se opravdu nekonaly :D Jinak bych rád sehnal něco do cca 40$, když to nechávám v autě tak tam nechci kupovat nic za tisíce. Jde mi hlavně o slušný záznam FHD min 25 f/s, bez nějaké šílené komprese. Proto ani nepotřebuji, aby to mělo GPS.

Odesláno

Já mám Mini0801 - někoilk let starou, nevím přesně kolik, není FHD,

a Viofo A119, asi rok starou, bez GPS, s kondenzátorem, stála mě asi 2800, dneska se za totéž dá koupit i tady.

S 0805, co jsi linkoval, byly tuším nějaké problémy, i 0801 jsem musel přeflashovat, nevím přesně, najdeš to kdyžtak na dashcamtalku...

Odesláno

Dobrý tipy...cenově by mě vyhovovala ta Mini0801. Ta poslední verze je FHD, místo baterky má kondenzátor a má i sympatický tvar, že není za sklem tolik vidět jako ty "placky".

Odesláno (upraveno)

Já teď udělal výměnu GS90C co jsem měl asi 2 roky jsem pořídil GS98C a spokojenost GPS funguje jak ma, otřesák taky. takže spokojenost bere i 64GB karty proti GS90C kde brala jen 32GB. :)

GS98C_2.jpg

Upraveno uživatelem John
  • O 3 týdny později...
Odesláno

Ahoj klubáci, máte někdo zkušenosti s tímhle "Udělátkem". Momentálně nabízejí v TopShopu za necelých 1500,- Kč. Reklama, jak už je zvykem, bombastická, ale jaká je skutečnost? 

Dík za recenze.

HD_Mirror_Cam_01.jpg

Odesláno

Známá něco podobného používá delší dobu ale ona to pořizovala kvůli tomu že je dvojitá kamera jedna se záznamem dopředu objektiv a střeva jsou v tom zrcadle a druhá se dává dozadu jako couvací a promítá to do toho zrcadla. Nevím ona si nestěžuje ale je od přírody nenáročná. Já bych to asi z hledáčku vyřadil podle mě to je takovej kočkopes a nejspíš to nebude umět ani jednu věc pořádně jako asi výhodou je že na čelním okně není " nic navíc " takže to neláká chmatáky.

Guest Scratch
Guest Scratch
Odesláno (upraveno)

tolik se mi do toho zase vrazet nechce :(

tak jste me ukecali. rozhodla GPS a tys radary :D

Upraveno uživatelem Scratch

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...