Dadadavid Odesláno 19. prosinec 2010 Autor Odesláno 19. prosinec 2010 Chlape, to chce pořádně makat!!! Po těžké práci usneš za 2 minuty, za to Ti ručím, posledních pár měsíců to takhle mám;) Jsem rád že se vůbec dostanu do postele po svých:D to verim,ja prave nemam tady jak co delat..zavidim tem,co maj velkou garaz,ja mit mistnost se zvedakem,teplem a svetlem,tak tam jsem vic nez doma brigada v tomhle mini meste plnym cikanu zadna:( jen o prazdninach jsem mel brigadu na mesic kdyz sjem potreboval si prividelat na auto... Citovat
Šalda Odesláno 19. prosinec 2010 Odesláno 19. prosinec 2010 Tak pokud je to mini město plný cikánů tak bych o večerní zábavě věděl:D Ale radši to tady nebudu rozepisovat:D Citovat
MilanF1 Odesláno 19. prosinec 2010 Odesláno 19. prosinec 2010 Pokud má doma brokovnici, tak bych taky o něčem věděl Citovat
PetrCoupe Odesláno 19. prosinec 2010 Odesláno 19. prosinec 2010 Tak pokud je to mini město plný cikánů tak bych o večerní zábavě věděl:D Ale radši to tady nebudu rozepisovat:D wow Citovat
Dadadavid Odesláno 19. prosinec 2010 Autor Odesláno 19. prosinec 2010 No situace je u nas takova,bylo to i na cnn dokonce a pak taky na nově v TN... http://hradecky.denik.cz/zpravy_region/bydzov_prepadeni_znasilneni_romove_20101125.html Citovat
Šalda Odesláno 19. prosinec 2010 Odesláno 19. prosinec 2010 No vidíš, tak si ohol hlavu, a běž se projít večer do města, a budeš mít tolik vyplavenýho adrenalinu, že doma usněš za 5 minut:D Ale vážně, pokud nemůžeš spát, tak se běž večer projít, jak psal tuším Hurvajz, pomáhá to, nebo si třeba doma zacvič, prostě to chce něco, čím se unavíš, taky jsem měl docela problémy se spaním, ale poslední dobou toho mám tolik, že jen co lehnu, tak spím, ani nestihnu odpovědět na : Dobrou noc, miláčku Citovat
dzavel Odesláno 19. prosinec 2010 Odesláno 19. prosinec 2010 Na Spektrum byl pořad \"Co nám prospívá\". Zabývali se spaním (usínáním). Zkoušeli meduňkový čaj (pak v noci chodil chcat), sklenku mléka nebo pivko a pak myslím ještě nějaké jídlo. Výsledek byl, že každému pomáhá něco jiného. Doporučovali si před spaním uspořádat další den ať máš klidnou hlavu. Během spaní prý člověk (tedy spíš mozek) uspořádává co se za den přihodilo a ukládá na příslušné místa. Možná by se měla udělat nová kategorie témat \"Jak ...\" když vidím tvoje témata:super:D. Citovat
Péťa Odesláno 19. prosinec 2010 Odesláno 19. prosinec 2010 Sex je spolehlivý. Víš co dělá po sexu chlap? Otočí se na bok a usne. A co ženská? Vstane, ustrojí se a jde domů Citovat
Šalda Odesláno 19. prosinec 2010 Odesláno 19. prosinec 2010 Peta, sex je pro děcka, chlapi honí Citovat
Dadadavid Odesláno 19. prosinec 2010 Autor Odesláno 19. prosinec 2010 Sex je spolehlivý. Víš co dělá po sexu chlap? Otočí se na bok a usne. A co ženská? Vstane, ustrojí se a jde domů A kdyz na to ta zenska zapomene a usne taky do rana tak pak udelaji ti dva co??ano spravne,navzajem se predstaví Citovat
CelticGirl Odesláno 19. prosinec 2010 Odesláno 19. prosinec 2010 dadavid: měla jsem problémy se spaním, ačkoliv jsem byla vyčerpaná. Jednou jsem nespala 36 hodin.. Pomohl zmiňovaný meduňkový čaj ;-) Citovat
Dadadavid Odesláno 19. prosinec 2010 Autor Odesláno 19. prosinec 2010 dadavid: měla jsem problémy se spaním, ačkoliv jsem byla vyčerpaná. Jednou jsem nespala 36 hodin.. Pomohl zmiňovaný meduňkový čaj ;-)wau,tak 36 hodin,to je síla..me se povedlo nejvic asi 26 hodin Citovat
Šalda Odesláno 19. prosinec 2010 Odesláno 19. prosinec 2010 jednou jsem dělal nonstop od 06:00 do 17:00 druhého dne, bez pauzy, jen max. kafe a špinka, potom se spalo a spalo:D Citovat
Dadadavid Odesláno 19. prosinec 2010 Autor Odesláno 19. prosinec 2010 Teda to jsou extremy.... Citovat
AKCZ Odesláno 19. prosinec 2010 Odesláno 19. prosinec 2010 Az na neco prijdes dej vedet Ja sem taky nocni tvor.. rano bych spal az do obeda.. pres den bych klidne i usnul ale jak padne vecer tak je s nejakym usinanim konec a kdyz konecne vytuhnu uz je pomalu rano.. Citovat
Medvěd Odesláno 19. prosinec 2010 Odesláno 19. prosinec 2010 Přečti si všechno co je tady: http://www.peugeot-club.com/forum/search.php?srchuname=Dadadavid&searchsubmit=a&f=all&srchfrom=0 a usneš dřív než budeš v půlce. Nemám slov - Citovat
Nanjua Odesláno 19. prosinec 2010 Odesláno 19. prosinec 2010 Mě zabírá teplé mléko s medem, někdy dvě deci červeného a nekdy nepomůže vůbec nic tak veškeré pokusy o usnutí vzdávám a jdu něco dělat a ráno to řeším energeťákem....Jo, ty 2-3 hodiny moc dobře znám a není nic horšího než ležet a stresovat s tím že ráno vstáváš Citovat
Ravel Odesláno 19. prosinec 2010 Odesláno 19. prosinec 2010 ty voe to jsou teda otazky ....už čekam že jednoho dne se tu obeví téma jak spravně masturbovat apod. vzhledem k Dádovo příspěvkům (chcete psa? , jak zrychlit komp, jak usnout, jak vybírat bonus cash cestou do školy) které tu má za jeden den, to očekávám velmi, ale opravdu velmi brzo Citovat
Dadadavid Odesláno 19. prosinec 2010 Autor Odesláno 19. prosinec 2010 Mě zabírá teplé mléko s medem, někdy dvě deci červeného a nekdy nepomůže vůbec nic tak veškeré pokusy o usnutí vzdávám a jdu něco dělat a ráno to řeším energeťákem....Jo, ty 2-3 hodiny moc dobře znám a není nic horšího než ležet a stresovat s tím že ráno vstáváš presne tak,a nejvic me aktualne stve to,jakou nekteri z toho maji srandu!!! viz ten clovek co sem vlozil moje prispevky.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.