Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj zase a opět :D nevim jak je na tom kdo z vas,ale mam takovy dlouhodobý problem,at jdu spat kdykoliv tak proste mi trva kdyz jsem sam tak 2-3 hodiny nez usnu,kdyz se mam ke komu pritulit tak jsem tuhej treba za 20 minut...mam uz i novou postel a je to stejny,nevite nekdo co je na usnuti nejlepsi??ja si vypinam topeni abych mel tu tak 18 stupnu,jinak neusnu vubec a ted nevim jestli mam ejste treba nejakej caj nebo nejaky leky na spani??Co myslite,ze by bylo nej ??Vim ze to je pro ostatni co to nezazily hodne blba otazka,ale me to trapi....

[upravil dne 19/12/10 20:20 Dadadavid]

Odesláno

Sorry, ale tento dotaz je fakt divnej ... pokud ti i po \"přitulení\" trvá usnutí 20 minut, tak to už je krize. Měl bych jediný nápad, ale ten slyšet nechceš - dojdi si k lékaři :D

Odesláno
Dej si před spaním pivko. Mě osobně to pomáhá. Hlavně, jestli se ti do ruk dostanu prášky na spaní, tak nezapíjet pivkem... !!!!

Díky tobe jsem si na to vzpomel,pac jsi psal ze si das leky na spani v jiny diskuzi :D takze povidej co užíváš :)

Odesláno

Ja mam jinej napad, dej si dva tři KM ostré chůze někde venku, pak přijdeš domů. sprcha, sklanka mlíčka a spíš jako dudek. Ono pokud spíš celej den ve škole, pak odpoledne doma sediš, tak se nediv že neusneš

Na leky se vybodni, zničiš si jatra ještě dřiv než je to nutný

[upravil dne 19/12/10 21:25 Radek Hurvajz]

Odesláno
Dej si před spaním pivko. Mě osobně to pomáhá. Hlavně, jestli se ti do ruk dostanu prášky na spaní, tak nezapíjet pivkem... !!!!

Díky tobe jsem si na to vzpomel,pac jsi psal ze si das leky na spani v jiny diskuzi :D takze povidej co užíváš :)

Mám tu nějaký hypnotika... - HYPNOGEN ( zolpidemi tartras ) - Je to na recept, ale jde to sehnat i na černo.

[upravil dne 19/12/10 21:26 PetrCoupe]

Odesláno
Přečti si všechno co je tady: http://www.peugeot-club.com/forum/search.php?srchuname=Dadadavid&searchsubmit=a&f=all&srchfrom=0

a usneš dřív než budeš v půlce.

No jak chces :D posledne jsem to zkousel akorat u Tebe a bylo to uz ve ctvrtce vzhledem k tvemu poctu prispevku :D ne sranda,ale neni to prijemny kdyz nekdo si dela pr*el z neceho,co je pro jinyho dulezity..jednou si na to vzpomenes,pro me to tak srandovni neni jako pro tebe..
Odesláno
Ja mam jinej napad, dej si dva tři KM ostré chůze někde venku, pak přijdeš domů. sprcha, sklanka mlíčka a spíš jako dudek. Ono pokud spíš celej den ve škole, pak odpoledne doma sediš, tak se nediv že neusneš

Na leky se vybodni, zničiš si jatra ještě dřiv než je to nutný

[upravil dne 19/12/10 21:25 Radek Hurvajz]

Ve škole nespim,ale doma obcas jo,coz bude me tak napadlo kamen urazu :) díky Hurvajz,vetsinou mam nejvetsi prinos prave z Tvých příspěvků,vzdy mas pravdu a rikas to tak jak to je at se to jinym libi nebo ne,podle me jsi dobry clovek,takkovych je malo..vim ze nekdy i me se tvoje prispevky nelibily,ale to jen proto ze tam bylo neco,co sjem slyset nechtel i kdyz to byla pravda...takze jen tak dal ;)

Odesláno

Ale jak tu psal Hurvajz, vykašli se na prášky, já si jeden vezmu když fakt musím. Né, každý den, né každý týden. Jednou jsem je bral týden v kuse, po vysazení jsem měl 3 noci noční můry... Takže si dej před spaním pivko a usneš jak mimišo.

[upravil dne 19/12/10 21:31 PetrCoupe]

Odesláno
Pusť si Simpsonovi a usneš, viz jiné vlákno :D

No ono prave to nejde,proste se prevaluju furt ze strany na strnu a ne a ne usnout,usinam prumerne az tak ve 3 rano..a v 6 vstavam...je to na pytel..

Odesláno
Ale jak tu psal Hurvajz, vykašli se na prášky, já si jeden vezmu když fakt musím. Né, každý den, né každý týden. Jednou jsem je bral týden v kuse, po vysazení jsem měl 3 noci noční můry... Takže si dej před spaním pivko a usneš jak mimišo.

[upravil dne 19/12/10 21:31 PetrCoupe]

Ja nevim proc,ale pivo me proste nechutna,je hořký,prej ho mam pit a chutnat mi zacne,je to pravda?? :D

Odesláno

Pokud to někdo neví, tak i psychická práce vyčerpává. Já když se teďka učím na zkoušky, tak jsem hodně brzo ospalý (když se člověk učí celý den). Takže Davide, uč se více, půjdeš pak dříve spát :D. Jo a nespat odpoledne po obědě ;) To určitě nepřidá.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...