Dadadavid Odesláno 19. prosinec 2010 Odesláno 19. prosinec 2010 Ahoj zase a opět nevim jak je na tom kdo z vas,ale mam takovy dlouhodobý problem,at jdu spat kdykoliv tak proste mi trva kdyz jsem sam tak 2-3 hodiny nez usnu,kdyz se mam ke komu pritulit tak jsem tuhej treba za 20 minut...mam uz i novou postel a je to stejny,nevite nekdo co je na usnuti nejlepsi??ja si vypinam topeni abych mel tu tak 18 stupnu,jinak neusnu vubec a ted nevim jestli mam ejste treba nejakej caj nebo nejaky leky na spani??Co myslite,ze by bylo nej ??Vim ze to je pro ostatni co to nezazily hodne blba otazka,ale me to trapi.... [upravil dne 19/12/10 20:20 Dadadavid] Citovat
Dadadavid Odesláno 19. prosinec 2010 Autor Odesláno 19. prosinec 2010 No ja fakt nevim co s tim a tady jsou lidi ochotní tak zkousim vsude..dal jsem to i do jineho fora ale tam nic... Citovat
PetrCoupe Odesláno 19. prosinec 2010 Odesláno 19. prosinec 2010 Dej si před spaním pivko. Mě osobně to pomáhá. Hlavně, jestli se ti do ruk dostanu prášky na spaní, tak nezapíjet pivkem... !!!! Citovat
MilanF1 Odesláno 19. prosinec 2010 Odesláno 19. prosinec 2010 Sorry, ale tento dotaz je fakt divnej ... pokud ti i po \"přitulení\" trvá usnutí 20 minut, tak to už je krize. Měl bych jediný nápad, ale ten slyšet nechceš - dojdi si k lékaři Citovat
Benžík Odesláno 19. prosinec 2010 Odesláno 19. prosinec 2010 Přečti si všechno co je tady: http://www.peugeot-club.com/forum/search.php?srchuname=Dadadavid&searchsubmit=a&f=all&srchfrom=0 a usneš dřív než budeš v půlce. Citovat
Dadadavid Odesláno 19. prosinec 2010 Autor Odesláno 19. prosinec 2010 Dej si před spaním pivko. Mě osobně to pomáhá. Hlavně, jestli se ti do ruk dostanu prášky na spaní, tak nezapíjet pivkem... !!!! Díky tobe jsem si na to vzpomel,pac jsi psal ze si das leky na spani v jiny diskuzi takze povidej co užíváš Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 19. prosinec 2010 Odesláno 19. prosinec 2010 Ja mam jinej napad, dej si dva tři KM ostré chůze někde venku, pak přijdeš domů. sprcha, sklanka mlíčka a spíš jako dudek. Ono pokud spíš celej den ve škole, pak odpoledne doma sediš, tak se nediv že neusneš Na leky se vybodni, zničiš si jatra ještě dřiv než je to nutný [upravil dne 19/12/10 21:25 Radek Hurvajz] Citovat
PetrCoupe Odesláno 19. prosinec 2010 Odesláno 19. prosinec 2010 Dej si před spaním pivko. Mě osobně to pomáhá. Hlavně, jestli se ti do ruk dostanu prášky na spaní, tak nezapíjet pivkem... !!!! Díky tobe jsem si na to vzpomel,pac jsi psal ze si das leky na spani v jiny diskuzi takze povidej co užíváš Mám tu nějaký hypnotika... - HYPNOGEN ( zolpidemi tartras ) - Je to na recept, ale jde to sehnat i na černo. [upravil dne 19/12/10 21:26 PetrCoupe] Citovat
Dadadavid Odesláno 19. prosinec 2010 Autor Odesláno 19. prosinec 2010 Přečti si všechno co je tady: http://www.peugeot-club.com/forum/search.php?srchuname=Dadadavid&searchsubmit=a&f=all&srchfrom=0 a usneš dřív než budeš v půlce. No jak chces posledne jsem to zkousel akorat u Tebe a bylo to uz ve ctvrtce vzhledem k tvemu poctu prispevku ne sranda,ale neni to prijemny kdyz nekdo si dela pr*el z neceho,co je pro jinyho dulezity..jednou si na to vzpomenes,pro me to tak srandovni neni jako pro tebe.. Citovat
Dadadavid Odesláno 19. prosinec 2010 Autor Odesláno 19. prosinec 2010 Ja mam jinej napad, dej si dva tři KM ostré chůze někde venku, pak přijdeš domů. sprcha, sklanka mlíčka a spíš jako dudek. Ono pokud spíš celej den ve škole, pak odpoledne doma sediš, tak se nediv že neusneš Na leky se vybodni, zničiš si jatra ještě dřiv než je to nutný [upravil dne 19/12/10 21:25 Radek Hurvajz] Ve škole nespim,ale doma obcas jo,coz bude me tak napadlo kamen urazu díky Hurvajz,vetsinou mam nejvetsi prinos prave z Tvých příspěvků,vzdy mas pravdu a rikas to tak jak to je at se to jinym libi nebo ne,podle me jsi dobry clovek,takkovych je malo..vim ze nekdy i me se tvoje prispevky nelibily,ale to jen proto ze tam bylo neco,co sjem slyset nechtel i kdyz to byla pravda...takze jen tak dal Citovat
MilanF1 Odesláno 19. prosinec 2010 Odesláno 19. prosinec 2010 Pusť si Simpsonovi a usneš, viz jiné vlákno Citovat
PetrCoupe Odesláno 19. prosinec 2010 Odesláno 19. prosinec 2010 Ale jak tu psal Hurvajz, vykašli se na prášky, já si jeden vezmu když fakt musím. Né, každý den, né každý týden. Jednou jsem je bral týden v kuse, po vysazení jsem měl 3 noci noční můry... Takže si dej před spaním pivko a usneš jak mimišo. [upravil dne 19/12/10 21:31 PetrCoupe] Citovat
Dadadavid Odesláno 19. prosinec 2010 Autor Odesláno 19. prosinec 2010 Pusť si Simpsonovi a usneš, viz jiné vlákno No ono prave to nejde,proste se prevaluju furt ze strany na strnu a ne a ne usnout,usinam prumerne az tak ve 3 rano..a v 6 vstavam...je to na pytel.. Citovat
Driver Odesláno 19. prosinec 2010 Odesláno 19. prosinec 2010 Jak rychle usnout? Přestaň se tady ptát na ptákoviny a jdi si lehnout... Citovat
Dadadavid Odesláno 19. prosinec 2010 Autor Odesláno 19. prosinec 2010 Ale jak tu psal Hurvajz, vykašli se na prášky, já si jeden vezmu když fakt musím. Né, každý den, né každý týden. Jednou jsem je bral týden v kuse, po vysazení jsem měl 3 noci noční můry... Takže si dej před spaním pivko a usneš jak mimišo. [upravil dne 19/12/10 21:31 PetrCoupe] Ja nevim proc,ale pivo me proste nechutna,je hořký,prej ho mam pit a chutnat mi zacne,je to pravda?? Citovat
Dadadavid Odesláno 19. prosinec 2010 Autor Odesláno 19. prosinec 2010 Jak rychle usnout? Přestaň se tady ptát na ptákoviny a jdi si lehnout... Jj díky,hodne užitečné... Citovat
MilanF1 Odesláno 19. prosinec 2010 Odesláno 19. prosinec 2010 Pokud to někdo neví, tak i psychická práce vyčerpává. Já když se teďka učím na zkoušky, tak jsem hodně brzo ospalý (když se člověk učí celý den). Takže Davide, uč se více, půjdeš pak dříve spát . Jo a nespat odpoledne po obědě To určitě nepřidá. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.