Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jsem už v nesnázích jak bojujete s krtky, sousede vedle nemají krtince vůbec a na našem trávníku sbírám kolečka hlíny denně. Otrava ani takové ty větrníky s PET lahví nezabírají už jsem bezbraný:(

Odesláno

s tymto mam aj ja problemy...naposledy som kupil take dymovnice...zapchal som vsetky diery, do jednej som hodil ten zapaleny valcek a upchal.. par mesiacov bol pokoj, ale je to tu zas...

Odesláno

Já navyšoval pozemek, veškerou zeminu (hóóódně tater) jsem katroval, vytáčky dal dospodu a jemnou hlínu navrch. A všude okolo krtince jsou, jen u mě ne. Předpokládám, že se jim nechce hrabat v těch vytáčkách... ;)

Odesláno

Právěže sousedi mají navezenou taky hlušinu tak knim nejdou haj*li.U nás je to orná půda kde ještě před 3 lety byly brambory,zelenina.Teďka to byl krásný trávniček než přišli *****

Odesláno
Pustit do diry z bomby trochu propan butanu chvvili počkat, pak zapalit. Až se rozplyne kouř tak sesbirat popadané krtky a do zorané zahrádky zasázet brambory;)

:D:D:D:D

Zorané by bylo slabé slovo,zorané by bylo všechno možná i stromky by padly:bojim

Odesláno
jsem katroval, vytáčky
môžem poprosiť preklad do slovenčiny?:myslim

Do slovenštiny ne, ale do češtiny: katroval = přesíval; vytáčky = to, co nepropadne sítem.

[upravil dne 31.10.2010 09:23 Peta]

Odesláno

Do slovenštiny ne, ale do češtiny: katroval = přesýval;

Tak ani do češtiny.

To by bylo tak: katroval = přesíval. ;)

Odesláno

Do zeme zatlc co najhlbsie roxorovu tyc a na jej koniec daj polovicku pet flase, este mozes na tej petflasi vyrezat nieco ako \"kridla\", aby sa to tocilo ked fuka, krtkovia to nenavidia, mam to overene na 2 miestach:papa

Otazne je kolko a kam, ale zo zaciatku staci k najvacsim krtincom, potom uvidis:)

Odesláno
Co takovej ten kolík co se zapíchne do země a generuje nízký tóny? To nefunguje? :)
Hehe, jeden si kamarad koupil, po tom co s tim přišel že to nefunguje, bylo to solární, takovej zelenej vršek a hlinikový trubka dole se špicí, no tak jsem mu to rozebral a uvnitř nic nebylo:D no co se dá taky čekat od krtkoplaše za 200kč, že

To je von - http://www.tv-products.cz/plasic-krtku.html

[upravil dne 31/10/10 01:13 Radek Hurvajz]

Odesláno
My jsme je vyhnali psama. Ukázali jsme jim díry, přikázali \"kočička\" a nechali je hrabat a čmuchat. Krtkům se to po nějaké době přestalo líbit.
ten trávnik by potom dopadol ešte horšie, mal by s neho bagrovisko :D
Odesláno
Do zeme zatlc co najhlbsie roxorovu tyc a na jej koniec daj polovicku pet flase, este mozes na tej petflasi vyrezat nieco ako \"kridla\", aby sa to tocilo ked fuka, krtkovia to nenavidia, mam to overene na 2 miestach:papa

Otazne je kolko a kam, ale zo zaciatku staci k najvacsim krtincom, potom uvidis:)

tak totok mám už dva roky a nic:(--akorát mě to v noci budí :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...