chuck11 Odesláno 30. říjen 2010 Odesláno 30. říjen 2010 Jsem už v nesnázích jak bojujete s krtky, sousede vedle nemají krtince vůbec a na našem trávníku sbírám kolečka hlíny denně. Otrava ani takové ty větrníky s PET lahví nezabírají už jsem bezbraný Citovat
shark734 Odesláno 30. říjen 2010 Odesláno 30. říjen 2010 s tymto mam aj ja problemy...naposledy som kupil take dymovnice...zapchal som vsetky diery, do jednej som hodil ten zapaleny valcek a upchal.. par mesiacov bol pokoj, ale je to tu zas... Citovat
marko306 Odesláno 30. říjen 2010 Odesláno 30. říjen 2010 babka dávala sklenené fľaše od vína do diery a to vždy zabralo:myslim Citovat
Miku Odesláno 30. říjen 2010 Odesláno 30. říjen 2010 Marný boj , krtek nakonec vždy přežije a ty skončíš u Chocholouška... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 30. říjen 2010 Odesláno 30. říjen 2010 Pustit do diry z bomby trochu propan butanu chvvili počkat, pak zapalit. Až se rozplyne kouř tak sesbirat popadané krtky a do zorané zahrádky zasázet brambory;) :D:D:D Citovat
Péťa Odesláno 30. říjen 2010 Odesláno 30. říjen 2010 Já navyšoval pozemek, veškerou zeminu (hóóódně tater) jsem katroval, vytáčky dal dospodu a jemnou hlínu navrch. A všude okolo krtince jsou, jen u mě ne. Předpokládám, že se jim nechce hrabat v těch vytáčkách... Citovat
marko306 Odesláno 30. říjen 2010 Odesláno 30. říjen 2010 jsem katroval, vytáčky môžem poprosiť preklad do slovenčiny? Citovat
chuck11 Odesláno 30. říjen 2010 Autor Odesláno 30. říjen 2010 Právěže sousedi mají navezenou taky hlušinu tak knim nejdou haj*li.U nás je to orná půda kde ještě před 3 lety byly brambory,zelenina.Teďka to byl krásný trávniček než přišli ***** Citovat
chuck11 Odesláno 30. říjen 2010 Autor Odesláno 30. říjen 2010 Pustit do diry z bomby trochu propan butanu chvvili počkat, pak zapalit. Až se rozplyne kouř tak sesbirat popadané krtky a do zorané zahrádky zasázet brambory;) :D:D:D Zorané by bylo slabé slovo,zorané by bylo všechno možná i stromky by padly:bojim Citovat
Péťa Odesláno 30. říjen 2010 Odesláno 30. říjen 2010 jsem katroval, vytáčky môžem poprosiť preklad do slovenčiny? Do slovenštiny ne, ale do češtiny: katroval = přesíval; vytáčky = to, co nepropadne sítem. [upravil dne 31.10.2010 09:23 Peta] Citovat
Kurt Odesláno 30. říjen 2010 Odesláno 30. říjen 2010 Do slovenštiny ne, ale do češtiny: katroval = přesýval; Tak ani do češtiny. To by bylo tak: katroval = přesíval. Citovat
ozzy56 Odesláno 30. říjen 2010 Odesláno 30. říjen 2010 tu radu bych taky potřeboval, zkusil jsem kdeco, ale nic nefunguje:( Citovat
Fusion Odesláno 30. říjen 2010 Odesláno 30. říjen 2010 My jsme je vyhnali psama. Ukázali jsme jim díry, přikázali \"kočička\" a nechali je hrabat a čmuchat. Krtkům se to po nějaké době přestalo líbit. Citovat
Qcko Odesláno 30. říjen 2010 Odesláno 30. říjen 2010 Do zeme zatlc co najhlbsie roxorovu tyc a na jej koniec daj polovicku pet flase, este mozes na tej petflasi vyrezat nieco ako \"kridla\", aby sa to tocilo ked fuka, krtkovia to nenavidia, mam to overene na 2 miestach:papa Otazne je kolko a kam, ale zo zaciatku staci k najvacsim krtincom, potom uvidis:) Citovat
peugeot09 Odesláno 30. říjen 2010 Odesláno 30. říjen 2010 Co takovej ten kolík co se zapíchne do země a generuje nízký tóny? To nefunguje? Citovat
Pata Odesláno 30. říjen 2010 Odesláno 30. říjen 2010 viz Fusion, co máme pejsky, krtci si to rozmysleli... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 30. říjen 2010 Odesláno 30. říjen 2010 Co takovej ten kolík co se zapíchne do země a generuje nízký tóny? To nefunguje? Hehe, jeden si kamarad koupil, po tom co s tim přišel že to nefunguje, bylo to solární, takovej zelenej vršek a hlinikový trubka dole se špicí, no tak jsem mu to rozebral a uvnitř nic nebylo:D no co se dá taky čekat od krtkoplaše za 200kč, že To je von - http://www.tv-products.cz/plasic-krtku.html [upravil dne 31/10/10 01:13 Radek Hurvajz] Citovat
marko306 Odesláno 31. říjen 2010 Odesláno 31. říjen 2010 My jsme je vyhnali psama. Ukázali jsme jim díry, přikázali \"kočička\" a nechali je hrabat a čmuchat. Krtkům se to po nějaké době přestalo líbit.ten trávnik by potom dopadol ešte horšie, mal by s neho bagrovisko Citovat
ozzy56 Odesláno 31. říjen 2010 Odesláno 31. říjen 2010 Do zeme zatlc co najhlbsie roxorovu tyc a na jej koniec daj polovicku pet flase, este mozes na tej petflasi vyrezat nieco ako \"kridla\", aby sa to tocilo ked fuka, krtkovia to nenavidia, mam to overene na 2 miestach:papa Otazne je kolko a kam, ale zo zaciatku staci k najvacsim krtincom, potom uvidis:) tak totok mám už dva roky a nic:(--akorát mě to v noci budí Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.