Ravel Odesláno 30. září 2010 Odesláno 30. září 2010 Já se v kompu vůbec nevrtám. Měním maximálně grafárnu. A používám ho dost. Ale pořád někdo volá, že má na monitoru modrou smrt, kterou já jsem viděl asi 2x za život. Nechápu. musím to zaklepat, ale vůůůbec žádnej problém. P.S.: My Plzeňáci mluvíme normálně, to vy ostatní mluvíte jak roboti :-))) Citovat
dzavel Odesláno 30. září 2010 Odesláno 30. září 2010 Vpodstatě si za to můžeš sám:P:D. AMD procáky odchází, byť vyjímečně ale odchází. Asus, no o té značce raději mluvit nebudu:). Hdd se prostě občas pokazí (furt je to jen mechanika). Typy těch hdd? Chaldič, to už je mooc:D. Každopádně UPS nebo zásuvka co vyrovná výkyvy napětí může někdy pomoct. V tvém případě bych ji asi zkusil. Citovat
FrantaCV Odesláno 30. září 2010 Odesláno 30. září 2010 Vpodstatě si za to můžeš sám:P:D. AMD procáky odchází, byť vyjímečně ale odchází. Asus, no o té značce raději mluvit nebudu:). Hdd se prostě občas pokazí (furt je to jen mechanika). Typy těch hdd? Chaldič, to už je mooc:D. Každopádně UPS nebo zásuvka co vyrovná výkyvy napětí může někdy pomoct. V tvém případě bych ji asi zkusil. V tom si s tebou dovolím nesouhasit, AMD, INTEL,. nebo blahé paměti CYRIX, poruchovost prakticky stejná, rozdíl jen v praxi při použití. ASUS používám jen zcela výjimečně, většinou jen INTEL nebo GIGABAJT - podle druhu procesoru. Ono je taky docela důležité napasovat na sebe základní výbavu, BIOS základní desky (AMI, AWARD) CHIP sadu a k tomu pak i grafickou kartu. např NVIDIA Chip set a k tomu ATI grafárna nedělá dobrotu. Ale to je o tom, že vše souvisí se vším. K primárnímu problému bych doporučil UPS s bypasem stačí 300VA v ceně ca 500,- Kč. FravtaCV Citovat
dzavel Odesláno 30. září 2010 Odesláno 30. září 2010 Intel pokud najede, tak je téměř nezničitelný. AMD se dá zabít třeba jen větším vcore. Citovat
FrantaCV Odesláno 30. září 2010 Odesláno 30. září 2010 Intel pokud najede, tak je téměř nezničitelný. AMD se dá zabít třeba jen větším vcore. Jj, ale o tom jsme psal - experimentování. Citovat
dzavel Odesláno 30. září 2010 Odesláno 30. září 2010 JJ experimentem si zušíš AMD celkem snadno, Intel se vypne. Zažil jsem celkem dost desek, které měly špatný northbridge a mršily CPU nebo paměti (paměi jen větším V). Southbridge mi dvakrát poslal do věčných lovišť dva hdd:). Citovat
Existujuci Odesláno 30. září 2010 Odesláno 30. září 2010 Presne ako radi SHARK: ( kup si prepatovu ochranu). A co sa tyka znackovych veci: v PC to co popisujes......dajme tomu,ale ten monitor? že BENQ. Ty kokso to je znacka? Neber to v zlom. Mam kamosa dobreho machra na PC a vsetko s tym spojene.Dobre mi radi.No Benq urcite nieeeeee. Ked som prerabal bytove jadro(vies si predstavit kolko prachu bolo v byte) a comp stale zapnuty-syn hral non-stop hry. Nic sa nepokazilo len ventilator chladenia procesora zacal popiskovat tak som ho vymenil. V compe kilo prachu a slape stale. Mas doma škriatka. Citovat
pajabubu Odesláno 30. září 2010 Odesláno 30. září 2010 Návr, i když jsem v klubu ještě kojencem. Kdokoli z Plzně a blízkého okolí, dala bych návrh na mini srazík pokud něco takového taky funguje na tomto klubu.Netuším jak jinak poznat nějaké členy dříve než bude velký sraz, abych pak::o:o kdo je kdo a neztratila se v davu. díky:roll [upravil dne 30/9/10 od pajabubu] Citovat
FrantaCV Odesláno 30. září 2010 Odesláno 30. září 2010 JJ experimentem si zušíš AMD celkem snadno, Intel se vypne. Zažil jsem celkem dost desek, které měly špatný northbridge a mršily CPU nebo paměti (paměi jen větším V). Southbridge mi dvakrát poslal do věčných lovišť dva hdd:). Tady jme zabrousili do profesionálních vod. Těžko řict, do jaké míry autor tohoto vlákna experimentoval či nikoli, nicméně takovýto poruchový nářez není normální. Celé to ukazuje na externí vliv nebo změnu dodavatele. [upravil dne 30/9/10 od FrantaCV] Citovat
godzila.01 Odesláno 30. září 2010 Autor Odesláno 30. září 2010 Já to spíš vidím na smůlu.... aktuálně běžím na SSD patriot už po zapojení a instalaci by jste nepoznali že je to SSD disk... je to neskutečně pomalý a zamrzá systém.... Nedejbože když něco chcete nainstalovat.... to SSD A-DATA co jsem měl o po pár dnech šlo do kopru lítalo jak o život, tohle je naprosto mrtví a skoro nepoužitelný..... Prostě to bude podle mně jen smůlou, jako na auta, a jako všechno v životě.... Citovat
godzila.01 Odesláno 30. září 2010 Autor Odesláno 30. září 2010 Neví někdo o programu na test SSD disku ? Citovat
MJSytic Odesláno 30. září 2010 Odesláno 30. září 2010 Evidentně je to rukama. Seš prostě levej, jak turecká šavle. Nech si to vybrat a sestavit od někoho, kdo tomu rozumí a budeš mit po problémech A nebuď z toho špatnej. Všichni nemůžou umět všechno;) :aut [upravil dne 30.9.10 od MJSytic] Citovat
godzila.01 Odesláno 30. září 2010 Autor Odesláno 30. září 2010 Mě to staví kluk co se tím živí, respektivě to něco málo co nezvládnu sám, nebo si spíš nejsem jistej Jinak sem tetko to SSD projel několika testy a vypadá to že je OK.... respektivě to chyby nevypsalo a rychlosti jso celkem vysoký, až na zápis ten byl nějak podezřele nízko.... Každopádně zejtra zase nainstalovat widle znova a snad to bude OK, možná jen špatná instalace, nebo se mi špatně zazálohoval profil a tetko po obnovení to dělá problémy.... Zjistím zítra a dám vědět jak to dopadlo no, zkusím čistou instalaci bez obnovení profilu a všechno nastavím znova ručně bez záloh systému, tak jsem na to zvědav.... Jinak to že ty věci odchzí bude zjevně rukama to je logický no.... Citovat
godzila.01 Odesláno 1. říjen 2010 Autor Odesláno 1. říjen 2010 Jinak s tím přepětím v síti si nemyslím že by to bylo ono.... odcházeli by i jiný věci a hlavně ty komponenty a příslušenství většinou už nefungujou po zapojení, případně nefungují tak jak mají a nebo se tváří že fungují a po pár dnech/týdnech přijdu na to že nefungují.... Citovat
John_Ice Odesláno 1. říjen 2010 Odesláno 1. říjen 2010 Kurňa nech si říct a udělej to...co by dalšího odcházelo?Kde je napsáno,že při napětové špičce ti odejde úplně všechno,vždyť jsou to jenom elektrické součástky,které buď vydržej a nebo ne.Klukčina to postaví facháto,ty to zapneš a odejde to...takže je buď problém v převozu a nebo u tebe na síti a nebo tě to baví o tom psát...někde musíš začít a ne jenom asi jsem zakletej.když nesouhlasíš s napětím,tak si to nech u někoho jiného,používej a když to bude šlapat dej si to domů a uvidíš. Promiň nechci tě nějak naštvat,píšu to prostě co si myslím,ale kurňa musíš přece s něčím začít jako při opravě auta. Citovat
marQo Odesláno 1. říjen 2010 Odesláno 1. říjen 2010 no , keď to prevážaš k sebe domov musíš to mať v aute a nie ťahať za kábel po ceste Citovat
bak65 Odesláno 1. říjen 2010 Odesláno 1. říjen 2010 Možná je to právě tím, že kupuješ \"značkové věci ve špičkové věci ve špičkové kvalitě\" a výrobci si z Tebe tak dělají pokusnýho králíka. Kupuj normální věci jako my ostatní smrtelníci a třeba se Ti problémy vyhnou. Jinak já vás Plzeňáky žeru, jak píšete \"mi\" místo \"mě\". To takovej serverní moravák je jiný kafe. Ten místo \"kam\" furt říká \"kaj\". [upravil dne 29/9/10 od peugeot09] HA,HA, já také píšu \"mi\", jsem z Milovic u Lysé nad Labem a s Plzní mám společné možná akorát to pivo:) [upravil dne 1/10/10 od bak65] Citovat
AnotherOne Odesláno 1. říjen 2010 Odesláno 1. říjen 2010 Ja len či nebude problém medzi stoličkou a klávesnicou... Citovat
dzavel Odesláno 1. říjen 2010 Odesláno 1. říjen 2010 Jak jsem psal výš, deska muže být funkční (ne dobrá) a mršit jiné komponenty. Ten SSD disk zapojuješ na stejný kabel a řadič? Zkus se podívat jestli není pro tvoji desku nový bios. Citovat
Stifler Odesláno 1. říjen 2010 Odesláno 1. říjen 2010 Mám tenhle počítač už docela dlouho, a nadělal toho pro mě už docela dost: počítač A v době, kdy jsem si ten počítač stavěl, byly všechny komponenty \"High-end\", jsem zastáncem značek Intel a Asus, podle čehož je počítač i postaven a nikdy se mi nestalo, že by něco odešlo nebo nefungovalo tak, jak má (základna Asus, grafika Asus, procík Intel, paměti nějaké obyčejné A-Data, HDD Seagate, zdroj Fortron...) a kdybych si někdy stavěl další počítač, tak bych se určitě znovu držel těchto značek. Musíš mít prostě smůlu, jinak to nevidim. [upravil dne 1/10/10 od Stifler] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.