peugeot09 Odesláno 7. srpen 2010 Odesláno 7. srpen 2010 Když on se ten 66kw dýzl tváří že táhne, ale na tachometru to nějak není znát. Měl jsem možnost porovnat 1.8 LPG proti klasice HDI ve dvoulitru v dýzlu. Benzín vždycky byl a vždycky bude o něčem jiným. Nikdy jsem nechápal, proč si na tu jednaosmičku v Breaku lidi stěžujou. Podle mě má výkonu na rozdávání (když se to s tím motorem umí a nehledíte na spotřebu), když se to naloží zbožím, tak je pravda, že je to lenivější, ale to asi každý auto. [upravil dne 7/8/10 peugeot09] Citovat
Medvěd Odesláno 8. srpen 2010 Odesláno 8. srpen 2010 Původně zaslal: peugeot09 Nikdy jsem nechápal, proč si na tu jednaosmičku v Breaku lidi stěžujou. Podle mě má výkonu na rozdávání (když se to s tím motorem umí a nehledíte na spotřebu), když se to naloží zbožím, tak je pravda, že je to lenivější, ale to asi každý auto. [upravil dne 7/8/10 peugeot09] Je to o zvyku. Pokud do toho sedneš z 1,4ky ve 206ce, může Ti 406ka s 1,8ou připadat jako letadlo. Nicméně po té, co se s autem sžiješ, zjistíš, že už jsi zase dosáhl na nějaké limity a tak by se Ti líbil vyšší výkon - A TAK TO BUDE POŘÁD AŽ DOKUD NEZJISTÍŠ, ŽE K ŽIVOTU ZA VOLANTEM NENÍ POTŘEBA HLEDAT LIMITY ALE NAOPAK ŽE SE DÁ KRÁSNĚ ŽÍT I S VÝKONOVĚ SLABŠÍM AUTEM. Mám HDI 80 kW a jsem přesvědčený, že výkon auta je pro běžnou jízdu zcela dostatečný - není a nikdy to ale nebude závoďák. Citovat
Charlie 1 Odesláno 8. srpen 2010 Autor Odesláno 8. srpen 2010 jak píše Medvěd,někdo nedá dopustit na benzín někdo zas na naftu,benzín je levnější na servis a údržbu nafta je zas háklivá na kvalitu nafty a servis je dražší motory jsou složitější,co se naftě nedá vzít je skvělej krouták při nízkých otačkách o kterým se benzínu může jen zdát(pokud nemám 3litr) a spotřeba ve prospěch nafty na kterou se benzín nemůže nikdy dostat,řešil jsem podobný problém jestli HDI nebo benzín ,ale bál jsem se nafty ,protože při mým štěstí bych koupil hdi před smrtí a pak bych se z toho po...task jsem koupil benzín(měl jsem jít do 2.0,1.8 se musí dost točit,aby plně naložená jela...),nechal předělat na LPG a spokojenost mám spotřebu 9l/100km město a okresky, a dálku Liberec jsem jel za 7.2LPG rychlost do 120km dálnice jsem nezkoušel,takže spotřeba menší než HDI takže spokojenost(jinák bych benzín bez LPG nechtěl,to bych šel radši dio HDI),každý dává přednost něčemu jinýmu,a hlavní je ,aby byl každej spokojenej [upravil dne 8/8/10 Charlie 1] Citovat
domena Odesláno 8. srpen 2010 Odesláno 8. srpen 2010 Původně zaslal: Charlie 1 jak píše Medvěd,někdo nedá dopustit na benzín někdo zas na naftu,benzín je levnější na servis a údržbu nafta je zas háklivá na kvalitu nafty a servis je dražší motory jsou složitější,co se naftě nedá vzít je skvělej krouták při nízkých otačkách o kterým se benzínu může jen zdát(pokud nemám 3litr) a spotřeba ve prospěch nafty na kterou se benzín nemůže nikdy dostat,řešil jsem podobný problém jestli HDI nebo benzín ,ale bál jsem se nafty ,protože při mým štěstí bych koupil hdi před smrtí a pak bych se z toho po...task jsem koupil benzín(měl jsem jít do 2.0,1.8 se musí dost točit,aby plně naložená jela...),nechal předělat na LPG a spokojenost mám spotřebu 9l/100km město a okresky, a dálku Liberec jsem jel za 7.2LPG rychlost do 120km dálnice jsem nezkoušel,takže spotřeba menší než HDI takže spokojenost(jinák bych benzín bez LPG nechtěl,to bych šel radši dio HDI),každý dává přednost něčemu jinýmu,a hlavní je ,aby byl každej spokojenej [upravil dne 8/8/10 Charlie 1] Je to přesně tak jak piše Charlie.Každopadně plně naložene HDičko jede o hóóódne lepe jak benzin a s rozumnou spotřebou. Citovat
Šalda Odesláno 8. srpen 2010 Odesláno 8. srpen 2010 Godzilo, jen jsem psal že těch 66kw u Hdi jede líp než 81kw u benzínu, minimálně do 130km/h, mám to osobně vyzkoušený je fakt že od 130km/h je ten můj nafťák už línejší, a věřím že potom už má ten benzín lepší tah, ale do těch 130km/h je to právě naopak:super Citovat
godzila.01 Odesláno 8. srpen 2010 Odesláno 8. srpen 2010 Tah jo,ale zrychlení stejný.... mají ty motory všechny stejný zrychlení 66kw , 80kw Hdi i 81kw 1.8..... Co sem jel s tamtou lemrou tak mi to rozhodně nepřišlo,ale je možný že to jede maximálně stjně,určitě ne líp .... Ono u naftáka se ti zdá že to jede,když tě krouták tlačí do sedačky,ale přitom jedeš stejně rychle jako s benzínem.... Já čerpám jen z pár kilometrů,jak jsem psal výše,ale tak jako tak ty motory sou na to slabý.... Pro lidi co nejezdí rychle to stačí,ale já se s tím nespokojím.... i těch 152koní co je v tý 607 je docela málo.... Citovat
Šalda Odesláno 8. srpen 2010 Odesláno 8. srpen 2010 Já sem najezdil s benzínem cca 140 000 km a s nafťákem zatím cca 30 000km, lae každopádně ten nafťák jede líp. Nicméně je taky možný že ten benzín nejel tak jak má, proto se mě zdá že jel hůř Konec debaty, dokecáme to někdy na srazu:super Nicméně souhlasím, že výkon pod 100kw je na ho.no:D teď už bych šel do nejsilnějšího dieslu jakej se dá u jednotlivých typů aut sehnat, klidně i 3,0 Hdi;) ale zatím je myslím jen 2,7Hdi, ale bohužel ne u auta který si časem chcu koupit [upravil dne 8/8/10 Šalda] Citovat
koblih69 Odesláno 8. srpen 2010 Odesláno 8. srpen 2010 Tak jen tak pro zajímavost mám za sebou Itálii s popojížděním v místě celkem 1696 km - spotřeba tam cca 5,6 s minimem zácp ale s objížděním Tauernského tunelu před hory ( zácpa 20 km ) , nazpátek to bylo horší - 5,8, ale z toho 200 km po Italské dálnici s průměrem cca 55 km/ hod. Nafta v Rakousku od 27,- po cca 30,- v Itálii . Auto naložené - tedy 2 dospělí, 2 děti, plnej kufr. Citovat
Topka Odesláno 8. srpen 2010 Odesláno 8. srpen 2010 Původně zaslal: Charlie 1 Ahoj kamarád si chce koupit 406 s motorem HDI a chce se zeptat na spotřebu ve městě a couračky do 6km(do práce),mimo město při 90km a když ho bude držet 150km na dálnici,ja mu neporadím mám 2 benzíny.... já se dostanu skoro vždy pod6/100 ale jezdim denně kolem 160 km takže je zahřátej a nejsem závodník i když ho někdy trochu protáhnu( kolem 150 km/h) nevim ale jede kolem 6 litrů podle mě každýmu. Citovat
martin155 Odesláno 9. srpen 2010 Odesláno 9. srpen 2010 já mám u 80Kw na posledních 8000 km průměrnou spotřebu 6l a průměrnou rychlost 62. Jezdim skoro vždycky s rodinou cca 300 kg, tak 1/4 jezdim po dálnici na tempomat (140 tachometr trošku proměřuje). Je v tom i zima. Jinak jel jsem třeba na slovensko , mimo dálnice, a i s klimou byl na 600 km průměr 5.3L. beru to podle pp. Jinak odhadem mimo dálnice a město 5L a dálnice s městem kolem 7l. Souhlasím s tím, že jsem si nevšim že by klima měla vliv, vím že ho mít musí, ale nikdy se mi to nepotvrdilo, třeba u fabie jsem si všim že dělá 1l , u pežota to neni znát Citovat
Xenostellar Odesláno 9. srpen 2010 Odesláno 9. srpen 2010 Původně zaslal: ozzy56 HDi 80kw--do 6litrů, jinak je chyba v autě,nebo řidiči Tak to mi teda vysvětlete kde ta chyba je, ať už je kdekoli Citovat
kveton Odesláno 9. srpen 2010 Odesláno 9. srpen 2010 do 6l tam max sedan a na plyn se lehce fouká... vždyť to auto něco váží, 1,5 tuny se na spotřebě musí projevit, to nemůže jezdit se spotřebou jak oktávka ... na 6l se snad ani nedostanu, možná neustálou jízdou 90km/hod po okrskách, ne v běžnym provozu Citovat
BV406 Odesláno 9. srpen 2010 Odesláno 9. srpen 2010 uz jsem to mozna psal v jinem vlakne, ale spotreba pod 6 litru je u me scifi ... rekl jsem si, ze to je jen courackama tady po frenu, sem tam do ostravy ... tak jsem natankoval plnou a udelal pribram tam a zpet, cca 890 km, to bylo ve ctvrtek minuly tyden, zatim jsem netankoval, od ctvrtka do ted jsem ujel dalsi km, celkem na stejnou nadrz zatim 1056 km, dojezd ukazuje pp asi 210 km a prumernou spotrebu 6,3l / 100km, pred vyjezdem do pribrami jsem ji vymazal ... Citovat
h4wk3y Odesláno 12. srpen 2010 Odesláno 12. srpen 2010 jsem schopnej jezdit mesto a jezdim do 5.7l/100km se sedanem, ale je to kruty ... ale nad 6.0l/100km se dostanu snad jen na dalnici daleko nad rychlostnim limitem jinak klasika 80kW verze... Citovat
BV406 Odesláno 12. srpen 2010 Odesláno 12. srpen 2010 takze najeto na jednu nadrz 1113km, cili, kdyz budeme pocitat 70 litru, tak spotreba mi ted vysla cca 6,2 litru na 100km je fakt, ze dalnice stale 150 a vice a pak nejake to courani mezi mesty ... takze celkem v poho Citovat
majo30 Odesláno 13. srpen 2010 Odesláno 13. srpen 2010 každy deň 2,5 km do prace a späť, sem tam po okreskách: spotreba do 6l v lete, v zime do 7,5 l. Sú aj 406Hdi čo beru napr pri 130km/h 5,1l ale o tom ja možem iba snívať Citovat
Havelka406 Odesláno 14. srpen 2010 Odesláno 14. srpen 2010 ja najel na plnou nadrz 1235km a zacala mi svitit rezerva( cesta Krnov- K. Vary, 7 dni couracky okolo varu a pak cesta zpet do Krnova Spokojenost, prumerna spotreba 6,6(dalnice(cca 150) a mesto) Citovat
Benžík Odesláno 14. srpen 2010 Odesláno 14. srpen 2010 5,7 jsem nedavno udelal s 2,1td, po okreskach a strasne chcalo, tak se nedalo jet rychle. Po dalnici ve 120 to zere 6l/100km. Ve 150 asi 7,5l/100km. Citovat
Chepp Odesláno 15. srpen 2010 Odesláno 15. srpen 2010 ted do bulharska na dva tydny a nazpet... tam a zpet cca 3400km a najezdil sem jeste 1500km po bulharsku.. po ceste tam spotreba 5.7 po pusteni drahe polovicky 6.1.. a po navratu 5.9... na nadrz sem najel cca okolo 1100km... natankovano vzdy cca 66l... nejezdil sem na doraz... vzdy sem bral cca stejne.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.