Přejít na obsah

Xenostellar

Uživatel
  • Počet příspěvků

    90
  • Registrace

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Xenostellar's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Xenostellar

    Spojka klimatizace

    To mi řekli taky v tom peugeotu, že ten větrák nejde. Nevím jak na to přišli, ale je fakt, že jsem ho dlouho neslyšel. Cívka má nekonečný odpor, tak je někde přerušená a když by měl kompresor sepnout, tak by v konektoru přeci mělo být napětí ne?
  2. Xenostellar

    Spojka klimatizace

    Ahoj, díky za rady. Změřil jsem odpor cívky a je nekonečný. Měřeno přímo na konektoru cívky. Pak jsem zkoušel měřit napětí na konektoru, který jde do cívky a kde by mělo být napětí, když by měla klima sepnout, ale nic jsem nenaměřil. (samozřejmě nastartováno, klima zaplá) Další věc je, že se mi netočí větrák chladiče. Ještě jsem nezjistil jestli je to přímo větrákem nebo někde po cestě. V Peugeotu tvrdili, že by mohla být odpálená ta řídicí jednotka, ale že zatim nevědi. Vypadá to na víc závad najednou.
  3. Xenostellar

    Spojka klimatizace

    OK, udělám nějaký pokusy a dám vědět. Zatim díky
  4. Ahoj, přestala mi chladit klimatizace, v servisu mi řekli, že média tam je dost a poslali mě do Peugeotu na diagnostiku. Tam řekli, že na diagnostice nic neni, a že nespíná spojka klimatizace. To prej může mít víc příčin a že by začali výměnou kompresoru a repasovanej stojí 16 tisíc Tak se chci zeptat co si o tom myslíte. Šla by vyměnit třeba jen samotná ta spojka? Zkoušel to někdo?
  5. Kdepak, delaj to i kombici
  6. Díky za názory. Já jsem měl zrovna auto v servisu kvůli něčemu jinýmu a najednou volal servisák, že s tím někam jel a že mu přestala fungovat spojka, takže jí musí vyměnit. S tím jsem moc nepočítal, takže jsem chtěl aby to moc nestálo. Myslím si, že to taky dřív prodám, ale kdyby se mi to rozsypalo, tak to pak udělám pořádně. Jen bych s tím nerad zůstal někde daleko a platil odtah, no ale to je fakt asi taková loterie.
  7. Díky za info, určitě se bude hodit. Mě by teď ale hlavně zajímalo jak se projevuje, když ten setrvačník odejde a jestli se s autem ještě dá někam dojet. Když budu třeba někde v zahraničí, tak jestli poznám, že s tím autem něco je a mám jet zpět a nebo jestli se to prostě vysype a konec.
  8. Ahoj, musel jsem ted vymenit spojku, ale protoze to byl necekany vydaj, tak jsem tam nechal dat tu nejlevnejsi. Servisak mi rekl, ze setrvacnik ma vuli a ze by taky chtel pomalu vymenit, ale neni to nutny, tak jsem ho tam nechal. Je tam ted dvouhmotovy a asi trochu cvrlika jak je obvykle. Chtel bych s tim ted jezdit a vymenit to az to bude opravdu potreba. Zajimalo by me jestli nejak dopredu poznam, ze to uz fakt odchazi a musim do servisu, nebo jestli se to rozsype a auto najednou proste nepojede. Diky
  9. Je to jasný, takhle to funguje, já jsem to řešil před měsícem, ale s dveřma u řidiče. K tomu mi občas šuměl reprák, nebo to hlásilo otevřený dveře. Odvezl jsem to autoelektrikáři a ten si s tím hrál celej den a znovu by to prej dělat nechtěl Problémů tam bylo víc. Způsobilo to to, že tam v karoserii, kudy vedou ty dráty se nějak ucpal odtokový kanálek, takže tam zůstávala voda. Všechno tam v těch konektorech zrezlo a shnilo. Díky tomu se i nějak zničil motorek v zámku. Bylo potřeba koupit tu krabici s motorkem co je ve dveřích a vyměnit ty konektory.
  10. Xenostellar

    spotřeba a váha vzduchu

    Díky za tip, to vlákno mám pročtené, ale bohužel tam žádná rada není. Už jsem se s tím tak nějak smířil. Rád bych s tím něco udělal, ale když přijdu do servisu s tím, že to moc žere, tak mi řeknou že u 9 let starýho takhle velkýho auta je to normální
  11. Xenostellar

    spotřeba a váha vzduchu

    Já hledám kde můžu a pořád se na to ptám, ale nikdo mi zatim nic neporadil a sám tomu moc nerozumim, takže zatim dost tápu.
  12. Xenostellar

    spotřeba a váha vzduchu

    Taky bych prosil o radu, cim by mohla byt zpusobena ta vyssi spotreba. Pripada mi, ze jsou dva druhy 2.0 HDI. Jeden co ma spotrebu po meste 6l a druhy co ma 8l. Ja jsem mel uz tri tyhle auta a vsechny byly bohuzel ten druhy pripad
  13. Xenostellar

    Vrže to. Co je to?

    Možný to je. Poslouchal jsem to fakt z blízka a ten zvuk jde nejvíc z toho čerpadla, ale těžko se to určuje přesně. Dělá to pořád, nezáleží jestli je motor studený nebo teplý. Nejvíc je to slyšet na volnoběh a to i vevnitř. Takže s čerpadlem takové problémy nebývaj?
  14. Xenostellar

    Vrže to. Co je to?

    Vysokotlaké čerpadlo, je to tak?
  15. Ahoj chtěl bych se zeptat co je ta věc označená na obrázku. Když běží motor tak se z toho ozývá takové pískání/vrzání závislé na otáčkách a nevím jak je to závažné a jestli to řešit. Rozvody mám dělané i s pumpou. Díky za rady.
×
×
  • Vytvořit...