peugeot09 Odesláno 25. červen 2010 Odesláno 25. červen 2010 Ahoj. Zajímalo by mě, jestli je revizor veřejným činitelem stejně jako policista a jemu podobní, nebo je to prostě \"jenom\" obyčejný člověk. Je napadení téhle osoby bráno jako útok na veřejného činitele, nebo se jedná jenom o přestupek? Díky Citovat
Šalda Odesláno 25. červen 2010 Odesláno 25. červen 2010 Obecně platí že se nevyplatí napadnout jakýhokoli člověka, i když to někdy bohužel nejde:) Jinak jak píše Demo je to jen obyčejnej smrtelník:) Citovat
309GT Odesláno 25. červen 2010 Odesláno 25. červen 2010 Tak že mě má právo kontrolovat,ale třeba zadržet ne?Nebo mu třeba nemusím dávat občanku?To znamená že když mě načapá,tak mu dám jednu do řepy,zdrhnu a \"nic\":D? Citovat
MilanF1 Odesláno 25. červen 2010 Odesláno 25. červen 2010 Stejně není vyjimkou, že revizoři (tedy v Praze v metru) jsou často s veřejnými činiteli ... Citovat
jofo Odesláno 25. červen 2010 Odesláno 25. červen 2010 Moze si od teba vyziadat obcianku a ak mu ju neukazes tak vystupi spolu s tebou a zavolaju policiu a ta to potom riesi. Citovat
peugeot09 Odesláno 25. červen 2010 Autor Odesláno 25. červen 2010 Díky za odpovědi klucí. elton: Kdepak, to on si začal. Kdo mě zná, ten ví, že jsem jinak mírumilovný a trochu i líný človíček. Citovat
kujon106 Odesláno 25. červen 2010 Odesláno 25. červen 2010 Nemusíš mu tu občanku dávat, nicméně on by si měl zavolat policajty, kterým už musíš. Takhle by to mělo být. V praxi to ale často vypadá tak, že se mu volat nechtějí. Ty mu povíš že kupříkladu šalinkartu máš, ale bohužel v tomhle okamžiku ne u sebe. Nadiktuješ nacionále Josefa Vopičky z Nový Vsi, on ti vystaví papír se kterým a onou zapomenutou šalinkartou se musíš dojít prokázat že v tu a tu dobu si jí vlastnil, plus 50kč pokuta za nenošení šalinkarty u sebe. Následně pak ten papír zahodíš a oni nahánění imaginárního Pepu Vopičku. Tímto samozřejmě nikoho nenavádím (já si šalinkartu kupuju pravidelně), jen říkám jak to funguje. [upravil dne 25.6.10 kujon106] Citovat
jofo Odesláno 25. červen 2010 Odesláno 25. červen 2010 No ako gugam tak u vas v cechach je tak trochu benevolentnejsi system. Na SK nemas obcianku tak cez vysielacku v autobuse zavolaju policiu a jeto. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 25. červen 2010 Odesláno 25. červen 2010 http://knowhow.gzk.cz/categories/26-Jak-na-revizora http://www.ahaonline.cz/cz/z-domova/16052/jak-vyzrat-na-revizory?-cerni-pasazeri-jsou-stale-dumyslnejsi Jinak mlácení revizorů je dnes celkem moda. Jen je dobrý když ten revizor nevi kdo jsi, pak na tebe nemuže podat trestní oznámení, a když neví kdo jsi tak bych to nepsal na veřejné forum:D [upravil dne 25/6/10 Radek Hurvajz] Citovat
MJSytic Odesláno 25. červen 2010 Odesláno 25. červen 2010 Krásný téma Takový A moje odpověď na kotrolu jízdenek? \"Vypadám snad na to, že bych jí potřeboval?!\" Zatím, to zabírá :D:D Citovat
peugeot09 Odesláno 25. červen 2010 Autor Odesláno 25. červen 2010 Tak to je naprosto geniální nápad, ale to bych musel vypadat podobně jako Vin Diesel apod. aby to prošlo. :myslim Citovat
Chepp Odesláno 25. červen 2010 Odesláno 25. červen 2010 teda ja MHD nejel od dob koupe prvniho auta.... ale i tak dobreee... dobre poctenicko... Citovat
MilanF1 Odesláno 26. červen 2010 Odesláno 26. červen 2010 Chepp, sice se rád dopravuji po vlastní ose, ale po Praze je někdy o horně rychlejší přepravit se metrem. Dostat se ze černýho mostu do střešovický nemocnice za 50 minut v ranní špičce, to se autem opravdu nedá, když to stojí už na chlumecký. Citovat
peugeot09 Odesláno 26. červen 2010 Autor Odesláno 26. červen 2010 Ale ne, tohle vůbec ne. Po Praze se pohybuju zásadně autem a oklikama, díky kterým se většině těhletěch kolon vyhnu. Mě se prostě jenom k večeru nechtělo startovat auto a pěšky jít skoro dva kilometry mě taky nebaví, tak jsem si řekl, že se zase po delší době povozím. A ono hnedka tohle. Citovat
Driver Odesláno 26. červen 2010 Odesláno 26. červen 2010 Původně zaslal: MJSytic Krásný téma Takový A moje odpověď na kotrolu jízdenek? \"Vypadám snad na to, že bych jí potřeboval?!\" Zatím, to zabírá :D:D No jo možná u tebe, ale ne každý z nás měří dva metry a v ramenou má šířku šatní škříně Citovat
Ravel Odesláno 27. červen 2010 Odesláno 27. červen 2010 Já byl s vPraze s tchánem na hokeji. Jeli jsme metrem ze Stodůlek do Sazka areny. A koupili jsme si jízdenku na 30minut, že to musíme stihnout (sobota večer, žádný návaly). Nakonec jsme jeli 37 minut. Těch sedm minut jsem měl docela smíšený pocity. Ale vtip je v tom, že ta půlhodinová jízdenka platí jenom v autobusech a tramvajích, v metru jenom na 5 zastávek. A my jich jeli asi 17 Ale prošlo to Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.