Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj. Zajímalo by mě, jestli je revizor veřejným činitelem stejně jako policista a jemu podobní, nebo je to prostě \"jenom\" obyčejný člověk. Je napadení téhle osoby bráno jako útok na veřejného činitele, nebo se jedná jenom o přestupek? Díky :)

Odesláno

Tak že mě má právo kontrolovat,ale třeba zadržet ne?Nebo mu třeba nemusím dávat občanku?To znamená že když mě načapá,tak mu dám jednu do řepy,zdrhnu a \"nic\":D?

Odesláno

Nemusíš mu tu občanku dávat, nicméně on by si měl zavolat policajty, kterým už musíš. Takhle by to mělo být. V praxi to ale často vypadá tak, že se mu volat nechtějí. Ty mu povíš že kupříkladu šalinkartu máš, ale bohužel v tomhle okamžiku ne u sebe. Nadiktuješ nacionále Josefa Vopičky z Nový Vsi, on ti vystaví papír se kterým a onou zapomenutou šalinkartou se musíš dojít prokázat že v tu a tu dobu si jí vlastnil, plus 50kč pokuta za nenošení šalinkarty u sebe. Následně pak ten papír zahodíš a oni nahánění imaginárního Pepu Vopičku.

Tímto samozřejmě nikoho nenavádím (já si šalinkartu kupuju pravidelně), jen říkám jak to funguje.

[upravil dne 25.6.10 kujon106]

Odesláno

No ako gugam tak u vas v cechach je tak trochu benevolentnejsi system. Na SK nemas obcianku tak cez vysielacku v autobuse zavolaju policiu a jeto.

Odesláno

http://knowhow.gzk.cz/categories/26-Jak-na-revizora

http://www.ahaonline.cz/cz/z-domova/16052/jak-vyzrat-na-revizory?-cerni-pasazeri-jsou-stale-dumyslnejsi

Jinak mlácení revizorů je dnes celkem moda. Jen je dobrý když ten revizor nevi kdo jsi, pak na tebe nemuže podat trestní oznámení, a když neví kdo jsi tak bych to nepsal na veřejné forum:D

[upravil dne 25/6/10 Radek Hurvajz]

Odesláno

:D Krásný téma Takový :bacha

A moje odpověď na kotrolu jízdenek? \"Vypadám snad na to, že bych jí potřeboval?!\"

Zatím, to zabírá :D:D:D

Odesláno

Chepp, sice se rád dopravuji po vlastní ose, ale po Praze je někdy o horně rychlejší přepravit se metrem. Dostat se ze černýho mostu do střešovický nemocnice za 50 minut v ranní špičce, to se autem opravdu nedá, když to stojí už na chlumecký. ;)

Odesláno

Ale ne, tohle vůbec ne. Po Praze se pohybuju zásadně autem a oklikama, díky kterým se většině těhletěch kolon vyhnu. Mě se prostě jenom k večeru nechtělo startovat auto a pěšky jít skoro dva kilometry mě taky nebaví, tak jsem si řekl, že se zase po delší době povozím. A ono hnedka tohle. :grr

Odesláno
Původně zaslal: MJSytic

:D Krásný téma Takový :bacha

A moje odpověď na kotrolu jízdenek? \"Vypadám snad na to, že bych jí potřeboval?!\"

Zatím, to zabírá :D:D:D

No jo možná u tebe, ale ne každý z nás měří dva metry a v ramenou má šířku šatní škříně :D

Odesláno

Já byl s vPraze s tchánem na hokeji. Jeli jsme metrem ze Stodůlek do Sazka areny. A koupili jsme si jízdenku na 30minut, že to musíme stihnout (sobota večer, žádný návaly). Nakonec jsme jeli 37 minut. Těch sedm minut jsem měl docela smíšený pocity.

Ale vtip je v tom, že ta půlhodinová jízdenka platí jenom v autobusech a tramvajích, v metru jenom na 5 zastávek. A my jich jeli asi 17 :mad:

Ale prošlo to :P

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...