Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj vsem, protoze se jiz opet nachyluje cas vymeny oleje v mem pazoutu, tak se zacinam poohlizet po 5l baleni oleje, ktery pouzivam tj. Total Quartz 5W 40. Vzhledem k tomu, ze jiz delsi dobu pusobim v bavorske metropoli (a nejspis jeste chvilku tu zustanu), tak se divam po nemeckych eshopech a zjistuji ze ceny jsou trosku nize nez u nas. Napr hned druhy odkaz z googlu je http://oel-shop.eshop.t-online.de/epages/Shop40006.sf/de_DE/?ObjectPath=/Shops/Shop40006/Products/148650 kde 5l kanystr vychazi na 19,50e. Pokud by jste mel nekdo zajem, tak obednam vic. P.S. Nejsem zadny dealer oleju a ani nechci sponzorovat chamtive jedince co by se radi prizivili, takze vagon toho oleje obednavat opravdu nebudu. Je to pouze vstricne gesto uzivatelum fora, kde se citim dobre a kde mi jiz nekolikrat dobre poradili nebo primo pomohli v nesnazich.

Odesláno

fakt? potrebuju 10 litru do mych zroutu :(, musim tedy bud objednat pres pisatele nebo aukro, ale ja tomu moc neverim, je to origo balene?

[upravil dne 16/6/2010 Scratch]

Odesláno

jeste horsi je ze autorizovany servis peugeot a citroen co mame v okoli si uctuje za 1l total quartz 9000 5W40 550kc,- to uz je podobne vekslu a ne poctivemu podnikani...

Odesláno

Scratch: ten olej z aukra (screamwash uživatel) je fakt v poho, bral jsem ho taky, už je v autě a pohoda. Hodnocení má sqělý, tak jsem se toho nebál.

enikybeniky: za tu cenu přes 600,-- jsem dal rovnou pětku a nikoli desítku, a v poho...

na řeči že \"by se to nemělo\" nevěřim a není to pravda, pokud motor olej nežere na desítku tak nebude ani na pětku...

Odesláno

Czedisonek: já ho mám v autě měsíc, takže taky dobrý. Jenom známej, u kterýho jsem do dělal říkal, co je to za sračku, když je to tak levný ... :grr

Odesláno

Ježíš chlapi nebuďte tak podezřívaví. Myslíte, že vykupují kanystry vyčerpaný injekční stříkačkou :D to spíš vám to Číňan vyrobí i s hologramem bez práce... Kupoval jsem takhle asi 5 x vždy max spokojenost. Nicnémě stačí se mrknout kolik ten olej skutečně stojí - Když jsem si nechal měnit u mýho servisáka tak mi počítal 166,- za litr což je v podstatě stejná cena. Kdyžy mi to řekl málem mě šlehlo a to na tom rozhodně má ještě marži. Jasně kupuje sudový, ale aspoň je vidět, že ta cena dopovídá...

Odesláno

To je fakt divný. 5L Totalu + 10l ostřikovače za 680,- Kč? Za kolik teda musel koupit ten olej? 5l za 300, aby z toho něco měl? :myslim I ten německej je dost levnej. Ale věřil bych mu možná trochu víc, přeci jen je to aspoň eshop a v DE..

Odesláno

jo u nás servisák-soukromník -počítá castrol 1L 380Kč sudovej!!!:bacha

ještě,že mě to olej nežere od výměny najeto 10 000 a nedolíval jsem hlídám ho na měrce

[upravil dne 17/6/10 Haryk]

http://www.prag-info.cz/_shop/index_.php?shop=MTg3Mw==&akce=detail&id=182843

za 180Kč

http://www.seznamzbozi.cz/maziva/3772815/

začínají na 156Kč

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...