Alesek Odesláno 29. březen 2010 Odesláno 29. březen 2010 Ahoj, Potřeboval bych poradit, na Aukru jsem vydražil předmět, prodejcem je polák, myslel jsem že bude mít ůčet v ČR a tak platba půjde v pohodě, jenže teďka mi poslal email s číslem ůčtu, a nevím jestli jsem schopen z mého ůčtu u ČSOB mu ty peníze zaslat. Toto je email co mi zaslal po vydražení aukce: Dobrý den, rádi Vás informujeme, že Vaše objednávka na ciferníky byla přijata. Ciferníky budou vyrobeny během 4-6 pracovních dnů od data zaúčtování převodu na našem účtu a zaslány na uvedenou adresu PRIORITNÍ zásilkou. Číslo bankovního účtu, na který je třeba udělat převod uvádím níže: Deutsche Bank AG Číslo bankovního účtu: 3133200018/7910 Název bankovním převodem : 40268/Free Style Jerzy Kaczmarczyk , Uživatelské jméno Aukro (přezdívky, loginu, nicku) AKCENTA CZ, a. s. Gocárova 312 Hradec Králové 500 02 Czech Republic Děkují za Váš zájem aukcí a zdravím jménem firmy Free Style. Žádám Vás tímto o radu:)null [upravil dne 29/3/10 Alesek] Citovat
enikybeniky Odesláno 29. březen 2010 Odesláno 29. březen 2010 Tak na mým účtu na mBank mi to u kódu banky 7910 píše Deutsche Bank AG Filiale Prag, takže to podle mě půjde do ČR, takže v poho.... Citovat
AnotherOne Odesláno 29. březen 2010 Odesláno 29. březen 2010 A ak nie potrebuješ jeho číslo účtu v tvare IBAN. Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 20. březen 2012 Odesláno 20. březen 2012 Pokusím se zneužít toto téma k dotazu.. Prosím vás bratr je jeden z těch co furt sedí u pc a hraje WOW po netu nevim co a jak (nehraju) a přišel za mnou s tim že mu nekdo nabídl koupi jeho \"postavičky\" nebo jak to nazvat.. Věřím že se za takové capiny platí, ale jde mi o to že ten kupující je udajně slovak pracujicí ve skotsku a požaduje č.u. což chápu a IBAN... což teda sem se dočetl je třeba, ALE!!! ptám se nemůže to být promě nebezpečné?? Šlo by to přes můj účet protože on účet nemá.... Mám se něčeho bát?? Jinak nabízí 48E děkuji Citovat
Návštěvník Odesláno 20. březen 2012 Odesláno 20. březen 2012 Ty se můžeš bát akorát toho, že ti tvoje banka strhne z tý příchozí platby poplatek za převod €->kč a za příchozí platbu z ciziny. Onehdá mi přišlo ze slovenska do KB asi 2700Kč a polpatek byl skoro 400kč. Citovat
Gabriel 307 Odesláno 20. březen 2012 Odesláno 20. březen 2012 ahoj JJEENNDDAA mě teda posílala peníze máma ze Slovenska a nic mi nehrozilo(leda že by je neposlala:D ) myslím že se nemáš čeho bát Citovat
Gabriel 307 Odesláno 20. březen 2012 Odesláno 20. březen 2012 mám KB máma posílala € mě přistálo na účtu 12.526,00 CZK a teď jsem koukal na výpis a žádný poplatek jsem nenašel,ale to záleží podle banky Citovat
olda Odesláno 20. březen 2012 Odesláno 20. březen 2012 Posílám běžně z CH na CZ účet,platím pouze 5 chf za odchozí platbu a v pohodě,kurz lepší než ve směnárnách:super Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 20. březen 2012 Odesláno 20. březen 2012 OK šlo mi o to aby mi někdo nemohl třeba tunelovat učet :-D v dnešní době by se nebylo čemu divit.. Takže se není čeho bát? Citovat
koblih69 Odesláno 20. březen 2012 Odesláno 20. březen 2012 Pokud dáš samotné číslo účtu tak je to asi OK, nedávej číslo karty a podobné údaje. Nicméně s ohledem na částku za poplatky ti moc nezbude. Zeptej se ho jeslti to nemůže poslat pypalem. To je zdarma a někdo z fóra ti to pak přepošle na účet. Klidně se můžeme domluvit. Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 20. březen 2012 Odesláno 20. březen 2012 ještě mi řekněte kde najdu ten IBAN aby to nebylo z karty Citovat
koblih69 Odesláno 20. březen 2012 Odesláno 20. březen 2012 IBAN bývá na výpisech z účtu nebo v Elektronickém bankovnictví, případně ti ho řeknou na zákzanické lince (nebo na pobočce) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.