Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Dotaz ohledně platby do zahraničí

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

Potřeboval bych poradit, na Aukru jsem vydražil předmět, prodejcem je polák, myslel jsem že bude mít ůčet v ČR a tak platba půjde v pohodě, jenže teďka mi poslal email s číslem ůčtu, a nevím jestli jsem schopen z mého ůčtu u ČSOB mu ty peníze zaslat.

Toto je email co mi zaslal po vydražení aukce:

Dobrý den, rádi Vás informujeme, že Vaše objednávka na ciferníky byla přijata.

Ciferníky budou vyrobeny během 4-6 pracovních dnů od data zaúčtování převodu na našem účtu a zaslány na uvedenou adresu PRIORITNÍ zásilkou.

Číslo bankovního účtu, na který je třeba udělat převod uvádím níže:

Deutsche Bank AG

Číslo bankovního účtu: 3133200018/7910

Název bankovním převodem : 40268/Free Style Jerzy Kaczmarczyk , Uživatelské jméno Aukro (přezdívky, loginu, nicku)

AKCENTA CZ, a. s.

Gocárova 312

Hradec Králové 500 02

Czech Republic

Děkují za Váš zájem aukcí a zdravím jménem firmy Free Style.

Žádám Vás tímto o radu:)null

[upravil dne 29/3/10 Alesek]

• O 1 rok později...
Odesláno

Pokusím se zneužít toto téma k dotazu..

Prosím vás bratr je jeden z těch co furt sedí u pc a hraje WOW po netu nevim co a jak (nehraju) a přišel za mnou s tim že mu nekdo nabídl koupi jeho \"postavičky\" nebo jak to nazvat.. Věřím že se za takové capiny platí, ale jde mi o to že ten kupující je udajně slovak pracujicí ve skotsku a požaduje č.u. což chápu a IBAN... což teda sem se dočetl je třeba, ALE!!! ptám se nemůže to být promě nebezpečné?? Šlo by to přes můj účet protože on účet nemá....

Mám se něčeho bát??

Jinak nabízí 48E

děkuji

Odesláno

Ty se můžeš bát akorát toho, že ti tvoje banka strhne z tý příchozí platby poplatek za převod €->kč a za příchozí platbu z ciziny.

Onehdá mi přišlo ze slovenska do KB asi 2700Kč a polpatek byl skoro 400kč.

Odesláno

Pokud dáš samotné číslo účtu tak je to asi OK, nedávej číslo karty a podobné údaje. Nicméně s ohledem na částku za poplatky ti moc nezbude. Zeptej se ho jeslti to nemůže poslat pypalem. To je zdarma a někdo z fóra ti to pak přepošle na účet. Klidně se můžeme domluvit.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...