Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jak se \"měří\" v Měšo?

Recommended Posts

Odesláno

Že se u nás nevyplatí jet rychle je skoro celookresově známá věc. Jen bych chtěl upozornit na to, proč má naše OP takové \"úspěchy\". Dnes jsem jel cestou z práce od Líbeznic a značka upozorňující na měřený úsek vtipně schovaná za informační tabulí zdejší benzínky (foto bohužel nemám) a od Mratína zase zastrčená u plotu, jako že nic:bacha Kdyby nebyly ostříhané větve na tom stromě, tak by nebyla ani vidět... Dávám to sem taky proto, že tam měli tři úlovky, když jsem jel kolem. Řidiči evidentně jednu ze značek přehlídli :nevim

Odesláno

Značky označující měřený úsek jsou nesmyslné a docela chápu MPky, že se snaží značky umístit tak, aby se vlk nažral (tedy značky stály), ale koza zůstala celá (tedy nebyly moc vidět, aby nějakou tu pokutu taky vybrali).

Osobně bych celou slavnou MP buzerační složku zrušil a veškeré pravomoci bych delegoval zpět na PČR - MPci by podle mého měli maximálně řešit pořádek v ulicích, třeba i to parkování nebo vyhánět ožralé bezďáky z veřejných prostranství, měření rychlosti a přestupky v dopravě by měly být opravdu jen záležitostí policie státní.

Odesláno

Taky jsem koukal, že letos přešli na nový systém umísťování těch značek, už je nedávají na začátek a konec obce, ale opravdu jenom na ten určitý úsek kde měří. Asi aby je měli na dohled a někdo jim je zase neukrad :D

Odesláno

naopak po Praze i v jinych mestech mi to zas prijde, jako ze je tam dali natrvalo, at uz meri nebo se tam tejden s radarem neukazali, znacky stoji furt :myslim

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

naopak po Praze i v jinych mestech mi to zas prijde, jako ze je tam dali natrvalo, at uz meri nebo se tam tejden s radarem neukazali, znacky stoji furt :myslim

Může to být i úsekový radar;)

Ale jak bylo psáno,má se jezdit dle pravidel,pak není problém

Odesláno
Původně zaslal: dolly1010

Na druhou stranu - v obci by se mělo jezdit pade, připoutanej a svítit ;)

Naprosto 100%, vždy a bez debaty. Pořádek musí být. Zrovna teď jsem zas po delší době jel na letiště - čtyřproudovka se svodidly bez chodníků (je to vlastně dálnice na Slaný), lidské obydlí v dohledu žádné, nad hlavou mi přelétal Boeing, randál až se mi ňadra třásla... A u krajnice značka s padesátkou a vysvětlující tabulkou \"omezení hluku\". Chápavě jsem stáhl nohu z plynu, neb jsem jel tak 75, a zastyděl jsem se, jaký jsem neukázněný občan.

[upravil dne 27/3/10 Garfield]

Odesláno

Samozřejmě, že některý úseky jsou značně \"podhodnocený\". Tady v okolí je jedna silnice, kde by mohla bejt klidně 70ka a je tam 50 a navíc stacionární radar s kamerou.

Odesláno

Garfieldův příspěvek je prostě geniální. :potlesk

Líbeznicema jsem včera večer (20:00) projížděl a cedulí jsem si nevšiml. Jestli to nebylo tím, že cedule kvůli dešti odplavaly. :D

[upravil dne 27/3/10 peugeot09]

Odesláno

V měšo je dokonce tuším 40cítka , jo a pro ty co jezdí na Mělník od Prahy tak novinkou je že v Tumovce u Kojetic odmontovaly značky 60 tzn že přes tumovku jen 50 !!! Tušim že od pondělka tam budou vic než často měřit dacani , jo a na mělniku už jsou take civilni pasaty nejen pro dalnici :D

Odesláno
Původně zaslal: 309GT

Může to být i úsekový radar;)

Ale jak bylo psáno,má se jezdit dle pravidel,pak není problém

usekovku poznam, ale videl jsem prave cedule i v mistech, kde usekovka neni. Ja vetsinou problem nemam, hodim tempomat a muzou si radar strcit do *** tou bradavici napred :D:)

[upravil dne 27/3/10 Ferry]

Odesláno

V Měšo je opravdu 40tka a navíc od Mratína a od Hovorčovic (nevim, jak od Líbe a Nový Vsi) je cedule s tím, že je v obci kamerovej systém.

Ludmilka toleruje do rychlosti 43 km/h, pak ale přísně trestá.

40 se mi zdá až málo, navíc popaměti je 40 i v Mratíně, Sluhách, Veleni a Mirovicích, tak bacha;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...