Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

To ses probral heezky pozdě :D:P

Mě se ta vizualizace moc líbí, jak je zasazená do stávajícího terénu. Je to, jako by byl obchvat hotový a letěl jsi nad ním vrtulníkem.

A realizace? To už tady asi nebudeš ;) I když už jsem se vyjadřoval k nové silnici, která má být obchvatem Nového Města a částečně souvisí i s obchvatem Náchoda. ALe prý bude nová silnice z Náchoda k nám, než obchvat Náchoda.

Odesláno

Nj no, tak zase to tak moc nesleduju a narazil jsem na to až teď, jako kecá se o tom dlouho, ale o tyhle vizualizaci jsem neměl ani tucha. A jestli to chtějí realizovat až někde za 40 let tak to ať ani nedělají, bud tu už nebude nikdo, a nebo budeme stějně litat vzduchem bez silnic:D:D

Odesláno

Obchvat našeho velkocity slibovali už komunisti. Stále není a zřejmě hned tak nebude. V Náchodě to bude podobné - jde taky o cca 10km úsek (mimochodem, má téměř dvojnásobný rozpočet, než obchvat Chrudimi), který by usnadnil život desetitisícům lidí. A na to se tady prostě nehraje - vždycky se najde někdo \"potřebnější\", kdo může ty peníze prožrat.

Vy už máte i vizualizaci, my jenom mapku. :nevim

Odesláno
:D Heleho! Jo, což mi připomíná, že ta vaše dírka v zemi stojí pětkrát víc, než obchvaty těch dvou měst, o kterých jsem psal dohromady (ale zase na co by nám bylo 5 obchvatů, že jo?). :)
Odesláno
Původně zaslal: Kurt

:D Heleho! Jo, což mi připomíná, že ta vaše dírka v zemi stojí pětkrát víc, než obchvaty těch dvou měst, o kterých jsem psal dohromady (ale zase na co by nám bylo 5 obchvatů, že jo?). :)

Jenom pětkrát? To se docela divím... Ona ta díra v zemi fakt není sranda.

Odesláno

Počítal jsem s původní deklarovanou cenou 21mld. Už teď se ví, že se za tu cenu Blanka nepodaří (nyní se počítá s 28mld) - ale i to, za kolik se reálně postaví těch 20km obchvatů obou měst je v našich končinách velmi těžko předvídatelné (nečekané zdražení oceli, nafty, z ničeho nic je potřeba přemostit řeku, vyhnout se sběrným surovinám, atd.).

Odesláno
Původně zaslal: Peta

Na Polsko se počítá s jinou variantou. Do Jaroměře dálnice D11 a dál na Trutnov rychlostní silnice. S Náchodem se nepočítá.

Že by tedy Náchod nebyl od Skalice směrem na Polsko?

Ne, nechci se hádat, jen si myslím, že zeměpis ještě stále ovládám......

Odesláno

hezky udelana vizualizace..Nachod to potrebuje jako sul,ale asi to bude uplne stejny problem to zrealizovat jako na kollinsku a hlavne ted kdy se skoro vsechno zastavuje kvuli nedostatku financi..

Kdo vi, treba evropska unie pomuze a mela by,protoze je to i v jejim zajmu.

Odesláno

Jasně, že je Náchod od České Skalice směrem na Polsko :P

Jen si myslím, že dopravě v Náchodě by výrazně pomohlo dokončení D11 a výstavba rychlostní silnice z Jaroměře na Trutnov a Polsko. Tím by se odklonily kamiony a v Náchodě byl klid. Pak by třeba obchvat za takové peníze ani nebyl potřeba.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...