Aluška Odesláno 3. únor 2010 Odesláno 3. únor 2010 To lubikpo: no představ si, že to mě teda fakt nenapadlo Hledala jsem a nenašla, proto se ptám . EDIT: Aaaaa tak od 1.2. už i v Brně. [upravil dne 3/2/10 Aluška] Citovat
NicolasB Odesláno 3. únor 2010 Odesláno 3. únor 2010 Aluška: Tuším že by jeden měl být někde na Lesné a pak u Olympie, ale kdy tam mají být to netuším. EDIT: http://www.ct24.cz/regionalni/brno/79670-cerstve-mleko-primo-od-kravy-i-v-brne/ [upravil dne 3.2.2010 NicolasB] Citovat
Aluška Odesláno 3. únor 2010 Odesláno 3. únor 2010 Jojo, už jsem to taky našla, první je v Olympii a pak by mělo přibýt dalších 6 . Tak teď ještě najít nějakej v okolí Pardubek a HK. [upravil dne 3/2/10 Aluška] Citovat
BV406 Odesláno 3. únor 2010 Odesláno 3. únor 2010 to ozzy: pokud se chces projet, zajed si tu do celadne, je to jeden zemedelec s automatem na mleko ... ja mleko moc nepiju, ale kamosi, kteri to zkouseli si libovali ... ma poutac u kruhace v celadne Citovat
tbarth Odesláno 3. únor 2010 Odesláno 3. únor 2010 JJ, mléko z Čeladné je prostě opravdové mléko, ne jako ta bílá ****** z obchodů. Sám pro něj do Čeladné jezdím a nemůžu si stěžovat. Citovat
Šalda Odesláno 3. únor 2010 Odesláno 3. únor 2010 Aluško, automat má být už aji v Brně v Olympii, ale dneska sem tam byl a nenašel jsem ho tam, ale hlasili to v rádiu, tak snad nekecali:roll Jinak si kupujeme domů jenom 3,5% kvůli chuti, kupujeme ho v Makru za 16.- od fa Tatra, takže si myslím že to není žádnej hnus, ale čerstvý je určitě lepší. U nás máme spotřebu mlíka ve dvou lidech 12 litrů za týden, a víc než polovinu dáváme do kávy:aut Citovat
BV406 Odesláno 3. únor 2010 Odesláno 3. únor 2010 jsem rad, ze se tu objevil nekdo, kdo ma slova potvrdi ja vazne mleko nepiji, tak netusim, ale ohlasy ma opravdu dobre Citovat
Blizzard Odesláno 3. únor 2010 Odesláno 3. únor 2010 to bude doba než to z východu dorazí i do Plzně Citovat
BV406 Odesláno 3. únor 2010 Odesláno 3. únor 2010 to vis, tady na kopcach je spousta kulaku, to je marne Citovat
Kurt Odesláno 3. únor 2010 Odesláno 3. únor 2010 Původně zaslal: Blizzard to bude doba než to z východu dorazí i do Plzně A možná, že to tam z východu vůbec nedorazí - ostatně, nebude to v historii poprvé. Citovat
Aluška Odesláno 3. únor 2010 Odesláno 3. únor 2010 To Šalda: Jojo, už jsem psala, je v Olympii, ale kde tam netuším, zjistím třebas o víkendu. U nás je spotřeba mlíka kolem 4l týdně a to ho pijeme denně, ale do kafe si ho David nedává a já kafe doma nepiju , já mlíko piju denně k snídani s vitakávou, mňam. Citovat
ozzy56 Odesláno 3. únor 2010 Odesláno 3. únor 2010 Původně zaslal: BV406 to ozzy: pokud se chces projet, zajed si tu do celadne, je to jeden zemedelec s automatem na mleko ... ja mleko moc nepiju, ale kamosi, kteri to zkouseli si libovali ... ma poutac u kruhace v celadne díky za tip Citovat
Fakir Odesláno 3. únor 2010 Odesláno 3. únor 2010 Chutná, chutná. Akorát se to musí převařit, páč když na syrový mlíko není člověk zvyklej, tak to nedělá dobrotu. Já takhle jen tak vyžahnul litr na posezení a pak jsem se z toho luxusně posral. Citovat
Medvěd Odesláno 3. únor 2010 Odesláno 3. únor 2010 Mlíko nemám rád od doby, kdy mě odstavila matka od prsu - asi mi nějak nevyhovuje balení či co (a stejně - ovárek je ovárek) Citovat
peugeot09 Odesláno 3. únor 2010 Odesláno 3. únor 2010 Polotučné mlíko od Tatry. Přímá úměra: 1 litr= 1 den Mléko z automatu jsem ještě neměl, ale až někde takový automat uvidím, tak určitě otestuju. Citovat
JardaMoj Odesláno 4. únor 2010 Odesláno 4. únor 2010 kupuji v globusu myslim ze se to jmenuje prave selske mleko nebo tak nejak a to je lahudka.. nedavno sme byli u zemedelcu primo od kravy a dal nam to do nejake hnusne pet lahve a bylo to hrozny Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.