Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

To lubikpo: no představ si, že to mě teda fakt nenapadlo :blablabla

Hledala jsem a nenašla, proto se ptám :nevim .

EDIT:

Aaaaa tak od 1.2. už i v Brně.

[upravil dne 3/2/10 Aluška]

Odesláno

Jojo, už jsem to taky našla, první je v Olympii a pak by mělo přibýt dalších 6 :super .

Tak teď ještě najít nějakej v okolí Pardubek a HK.

[upravil dne 3/2/10 Aluška]

Odesláno

to ozzy: pokud se chces projet, zajed si tu do celadne, je to jeden zemedelec s automatem na mleko ... ja mleko moc nepiju, ale kamosi, kteri to zkouseli si libovali ... ma poutac u kruhace v celadne :papa

Odesláno

Aluško, automat má být už aji v Brně v Olympii, ale dneska sem tam byl a nenašel jsem ho tam, ale hlasili to v rádiu, tak snad nekecali:roll

Jinak si kupujeme domů jenom 3,5% kvůli chuti, kupujeme ho v Makru za 16.- od fa Tatra, takže si myslím že to není žádnej hnus, ale čerstvý je určitě lepší.

U nás máme spotřebu mlíka ve dvou lidech 12 litrů za týden, a víc než polovinu dáváme do kávy:aut

Odesláno
Původně zaslal: Blizzard

to bude doba než to z východu dorazí i do Plzně :nevim

A možná, že to tam z východu vůbec nedorazí - ostatně, nebude to v historii poprvé. :aut

Odesláno

To Šalda: Jojo, už jsem psala, je v Olympii, ale kde tam netuším, zjistím třebas o víkendu. U nás je spotřeba mlíka kolem 4l týdně a to ho pijeme denně, ale do kafe si ho David nedává a já kafe doma nepiju :), já mlíko piju denně k snídani s vitakávou, mňam.

Odesláno
Původně zaslal: BV406

to ozzy: pokud se chces projet, zajed si tu do celadne, je to jeden zemedelec s automatem na mleko ... ja mleko moc nepiju, ale kamosi, kteri to zkouseli si libovali ... ma poutac u kruhace v celadne :papa

díky za tip :papa

Odesláno

Chutná, chutná. :) Akorát se to musí převařit, páč když na syrový mlíko není člověk zvyklej, tak to nedělá dobrotu. :) Já takhle jen tak vyžahnul litr na posezení a pak jsem se z toho luxusně posral. :D

Odesláno

kupuji v globusu myslim ze se to jmenuje prave selske mleko nebo tak nejak a to je lahudka.. nedavno sme byli u zemedelcu primo od kravy a dal nam to do nejake hnusne pet lahve a bylo to hrozny :blicismajlik

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...