Petrzet Odesláno 4. leden 2010 Odesláno 4. leden 2010 Zdravim lidi. Koupil sem P406 a ma udelane automaticke rozsviceni svetel coz me vytaci do nepricetna. Chtel sem se zeptat zda nekomu nezustaly tzv. bocniky viz zde. Nemohl by mi je nekdo za uplatu poslat? Byl bych moc vdecny,to samorozinani me opravdu se.. Diky za reakce. Citovat
oddie Odesláno 4. leden 2010 Odesláno 4. leden 2010 Myslím, že zájemců, kteří toto rozsvěcení naopak chtějí, a rádi to s tebou vymění, bude dost. Ale kdyby ne, časem se ozvi, zkusím to někde vyhrabat. Citovat
Petrzet Odesláno 4. leden 2010 Autor Odesláno 4. leden 2010 Klidne bych to s tebou vymenil,ale nemam jistotu,ze kdyz to prehodim tak to bude fungovat,v tomhle aute je s elektrikou udelane nejake harakiri,takze to potrebuju vylozene vymenit a vyzkouset,nejlip s nekym kolem OV nebo FM. Zkusim zajet do Bilovce a uvidim. Citovat
mmmb Odesláno 4. leden 2010 Odesláno 4. leden 2010 k tem vydřiduchům do Bílovce nejezdi. Bočníky mám klidně je můžeš odeme vyzkoušet. Citovat
Petrzet Odesláno 5. leden 2010 Autor Odesláno 5. leden 2010 Tak dejuji mmmb za bocniky,uz se mi svetla nerozsvecuji samy celou dobu me to sr... Citovat
Edison Odesláno 7. leden 2010 Odesláno 7. leden 2010 Hloupá otázka, proč, nebo co Ti na automatickym svícení vadí? Citovat
Petrzet Odesláno 9. leden 2010 Autor Odesláno 9. leden 2010 Protoze treba kdyz chci zahrat auto nez oskrabu snih,tak mi rozsvicene svetla perou sousedovi do okna kde ma loznici,treba botrebujes dobijet baterii a to s rozsvicenyma svetlama trva dyl a hlavne proto,ze to na jinych autech nemam a tim mi to komplikuje zivot se zapominanim rozsveceni na jinych autech.Svitit automaticky maji jen svetla pro denni sviceni a ne cele auto. Citovat
Edison Odesláno 9. leden 2010 Odesláno 9. leden 2010 No vidíš. Vše je řešitelné... Mě zase komplikuje život, když auto automatický svícení nemá... Už jsem si odvykl se o to starat... Jinak si nejsem jist tím, že by automatika měla být jen pro RL, když je tak jako tak svícení poviné... Citovat
ozzy56 Odesláno 9. leden 2010 Odesláno 9. leden 2010 je to otázka zvyku,naučil jsem se nastartovat,zapnout pásy a pak světla, aut. svícení taky nemám a nechci Citovat
Petrzet Odesláno 9. leden 2010 Autor Odesláno 9. leden 2010 Nejde o to ze bych si na to nezvyk,ale na kamionu to mam moznost zapnout a nemam to zaple,proste kdyz motor hrci ma byt vse vyple,nevadilo by mi to kdyby se dalo prepinacem prepinat zaple nebo vyple,ale ne vytahovanim relatek. Citovat
Edison Odesláno 9. leden 2010 Odesláno 9. leden 2010 Joooo.. každému co jeho jest... :-) My máme aut svícení skoro na všech služebácích. Na jednom ne... A na něm většinou zapomínám rozsvítit. Měl jsem aut. svícení už na feldě... A vzhledem k tomu, jakým způsobem se aut. svícení u těch našich služtebáků aktivuje, tak sem tam to někdo rozhodí. Buďto to zůstane svítit po opuštění auta, nebo se to nerozsvítí po nastartování... :-( Na pažoutu jsem si to dělal sám, se svou logikou a jsem naprosto spokojen. Nikdo mi to nemůže rozhodit, nemůžu jet bez světel... pohodička... :-) Citovat
Edison Odesláno 9. leden 2010 Odesláno 9. leden 2010 \"průmyslová\" vozidla (autobusy, trolejbusy...) na to vypínač maj. Některá osobní maj jednoduché možnosti, jak to aktivovat/deaktivovat... Já osobně to nepotřebuji... Citovat
David Plundr Odesláno 18. únor 2010 Odesláno 18. únor 2010 Jak udělat automatické rozsvícení na P 406 nový model rv.1999 , jde to taky relátkama? Citovat
Qcko Odesláno 18. únor 2010 Odesláno 18. únor 2010 Ja si to mozem aktivovat alebo deaktivovat podla potreby, ale mam to zapnute, je to prakticke Citovat
Dave_k Odesláno 18. únor 2010 Odesláno 18. únor 2010 Původně zaslal: David Plundr Jak udělat automatické rozsvícení na P 406 nový model rv.1999 , jde to taky relátkama? U 99 by to na 99% jít mělo. Koukni pod volant a když tam uvidíš tu modrou a žlutou věc tak to jde, ale myslím, že někdo tady měl ty propojky ještě někde jinde. Citovat
zzipCZ Odesláno 18. únor 2010 Odesláno 18. únor 2010 já mám 99 s BSI a nejde to musel jsem dát zvlášt modul na roz.světel Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.