Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim lidi.

Koupil sem P406 a ma udelane automaticke rozsviceni svetel coz me vytaci do nepricetna.

Chtel sem se zeptat zda nekomu nezustaly tzv. bocniky viz zde.

Nemohl by mi je nekdo za uplatu poslat? Byl bych moc vdecny,to samorozinani me opravdu se..

Diky za reakce.

Odesláno

Myslím, že zájemců, kteří toto rozsvěcení naopak chtějí, a rádi to s tebou vymění, bude dost. Ale kdyby ne, časem se ozvi, zkusím to někde vyhrabat.

Odesláno

Klidne bych to s tebou vymenil,ale nemam jistotu,ze kdyz to prehodim tak to bude fungovat,v tomhle aute je s elektrikou udelane nejake harakiri,takze to potrebuju vylozene vymenit a vyzkouset,nejlip s nekym kolem OV nebo FM.

Zkusim zajet do Bilovce a uvidim.

Odesláno

Protoze treba kdyz chci zahrat auto nez oskrabu snih,tak mi rozsvicene svetla perou sousedovi do okna kde ma loznici,treba botrebujes dobijet baterii a to s rozsvicenyma svetlama trva dyl a hlavne proto,ze to na jinych autech nemam a tim mi to komplikuje zivot se zapominanim rozsveceni na jinych autech.Svitit automaticky maji jen svetla pro denni sviceni a ne cele auto.

Odesláno

No vidíš. Vše je řešitelné... Mě zase komplikuje život, když auto automatický svícení nemá... Už jsem si odvykl se o to starat... Jinak si nejsem jist tím, že by automatika měla být jen pro RL, když je tak jako tak svícení poviné...

Odesláno

Nejde o to ze bych si na to nezvyk,ale na kamionu to mam moznost zapnout a nemam to zaple,proste kdyz motor hrci ma byt vse vyple,nevadilo by mi to kdyby se dalo prepinacem prepinat zaple nebo vyple,ale ne vytahovanim relatek.

Odesláno

Joooo.. každému co jeho jest... :-) My máme aut svícení skoro na všech služebácích. Na jednom ne... A na něm většinou zapomínám rozsvítit. Měl jsem aut. svícení už na feldě... A vzhledem k tomu, jakým způsobem se aut. svícení u těch našich služtebáků aktivuje, tak sem tam to někdo rozhodí. Buďto to zůstane svítit po opuštění auta, nebo se to nerozsvítí po nastartování... :-( Na pažoutu jsem si to dělal sám, se svou logikou a jsem naprosto spokojen. Nikdo mi to nemůže rozhodit, nemůžu jet bez světel... pohodička... :-)

Odesláno

\"průmyslová\" vozidla (autobusy, trolejbusy...) na to vypínač maj. Některá osobní maj jednoduché možnosti, jak to aktivovat/deaktivovat... Já osobně to nepotřebuji...

• O 1 měsíc později...
Odesláno
Původně zaslal: David Plundr

Jak udělat automatické rozsvícení na P 406 nový model rv.1999 , jde to taky relátkama?

U 99 by to na 99% jít mělo.

Koukni pod volant a když tam uvidíš tu modrou a žlutou věc tak to jde, ale myslím, že někdo tady měl ty propojky ještě někde jinde. :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...