Přejít na obsah

Petrzet

Uživatel
  • Počet příspěvků

    93
  • Registrace

O uživateli Petrzet

  • Datum narození 30.4.1977

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot Expert
  • Rok výroby
    2009

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    Ostrava
  • Stát
    Česká republika

Petrzet's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Musim se mrknout,nafotim kdyz tak.
  2. Tak sem zjistil ze moje radio nema druhe usb,vlastne ani jedno. Vse jede jen pres ten modul a ten je nefunkcni a navic na radiu nejede ani aux,takze to prdim a radsi koupim u cinana nejake s velkym lcd a couvaci kamerou. A vyjde to max na polovinu ceny toho modulu a jeste to bude bez drbacky.
  3. Ok,mrknu zitra na to,diky. https://www.aliexpress.com/item/SITAILE-Car-Bluetooth-Module-for-Citroen-C2-C3-C4-C5-Radio-Stereo-Aux-Cable-Adapter-Wireless/32830713840.html jeste by se dalo resit pres bluetooth audio timhle modulem,ale neumi to HF
  4. https://www.aliexpress.com/item/Hardware-V1-5-Chip-25K80-New-OBD2-ELM327-Bluetooth-Auto-Code-Reader-Super-MINI-ELM-327/32636557500.html tenhle modul mam ja na fiatu scudo 2.0jtd 100kw a jede bez problemu,musi to byt verze 1.5 ne 2.1 a pak to jede. Aplikace funguje bezvadne,jedine co me sejri je hodnota zaplneni FAP ktera nesedi s zadnou diagnostikou,jedna ukazuje 60% jina zas 30% a aplikace 46% tak sem z toho huj. Jinak ukazuje vse co potrebujes.
  5. Jj,ten sem nasel. Ta cena je brutalni,to je uz levnejsi jakekoli radio s androidem a bude mit i navigaci atd. Mi jde spise o to zda se da obejit ten modul a napojit ciste jen usb.
  6. Zkoumal sem to a mas recht,je tam jakysik bazmecht co je pripojeny k radiu. Potiz je asi v nem,protoze mi nefunguje ani usb. Nevis jestli se to da nejak obejit,nebo koupit nekde jiny?
  7. Problem je to ze bluetooth radia nic nevidi,budto je v kelu nebo neco jineho nejede. Telefon mam novy a zkouseno i s jinyma.
  8. Zdravim. Prosim o radu,nejde mi sparovat s timhle radiem telefon,respektive nenalezne vozidlo. V menu najedu na blutooth ale nejde mi potvrdit nic,jen pohybovat sipkama v menu. Nejde vlizt do nastaveni a cokoliv delat,jen v bt. Diky za tipy. V manualu pisou ze musi vuz stat aby sel naparovat. Nejde tak ani tak.
  9. Petrzet

    ukážte svojho Partnera

    su to obycajne Borbety 15\'\' kupil sem je od kolegy z prace ze je mel otec na ZX je to jakysik korejsky Ventus 195/50 delaj to ve fabrice Hankooku.Et nevim,ale musel sem dat dozadu 5mm podlozku bo to smiralo o podbeh.Ale jak sem je nasadil tak to dostalo smrnc na obycejnou dodavku
  10. Petrzet

    ukážte svojho Partnera

    A ještě zezadu.
  11. Ty se zas nudis,resis kreso a vyhrev motoru jeste nemas hotovy
  12. Zjistoval sem rozmery poloos z TD motoru,chtel sem nejaky koupit i s prevodovkou a vymenit to za trochu silnejsi TD,pasuje to komplet ze Citroena ZX takze tam muzes dat urcite prevodovku z tehle motoru.Taky mi vadi ze je dost kratka,radim 5 uz pri 50km/h a ta spotreba je taky vetsi,s delsi prevodovkou by sla podle me o litr dolu.
  13. Petrzet

    Evasion vs Sharan

    S tou vahou to je prave tak ze mame karavan 1100kg coz me limituje jen na tyhle dve auta.S ridicakem ja starosti nemam,jezdim kamionem tak starosti nemam,proc to ale chci takhle tak kvuli manzelce a otci,ani jeden E nema tak proto vymyslim tyhle auta.Stve me ta nizka vaha u Evasionu,kdyz budu chtit tahat prives na auta tak uz na nej nic nedam,to hodne srazi tohle auto v uzitnosti,VW ma na tazne 2 tuny. Motor 66kw bych urcite nebral,je dost slaby na tuhle vahu,v oktavce mam 81kw s rotacnim cerpadlem a je to asi nejlepsi motor co vw udelalo a plne nalozena si hrave poradi s nasim 5m privesem,jen je mensi a to se projevuje hodne na pohodli jizdy,dost to lomcuje.Vetsi a tezsi auto by melo byt klidnejsi a stabilnejsi. Mi de ale spise o to co se na danych autech kazi,s cim sou problemy a jake sou nejcastejsi zavady atd. Diky panove,jen tak dal.
  14. Mrkni na aukro,ja sehnal tam roletu za 1800,- meli ji v Kladne,nikde jinde v cele republice nebyla.
×
×
  • Vytvořit...