Grlik Odesláno 6. leden 2010 Odesláno 6. leden 2010 No jako taky jsem chápal tenhle pořád proti tuningu (stylingu), ale jako asi jednu pravdu měli v tom, že co co dělá většina lidi není tuning ale styling ale tak co už no. Citovat
BV406 Odesláno 6. leden 2010 Odesláno 6. leden 2010 medved: mozna podruhe ono problem vidim v tom, ze se vetsina tech \"stylistu\" bere smrtelne vazne, v tom tkvi ta smesnost ... kdyby mi nekdo rekl \"ty, nemel jsem co delat, tak jsem si ze srandy polepil auto, prdel ne ....\" tak ho bud brat vazneji, nez ty osoby v poradu, ty \"odborniky\" z breclavi, kteri si vlastne stezuji jak tezky ma tuningar zivot, ze tomu venuje toooolik casu, ze i rodina tim trpi ... tak to jsem si uchcal ... jinak preji: tuningu zdar ! Citovat
Grlik Odesláno 6. leden 2010 Odesláno 6. leden 2010 No jasně to torochu přehla ten týpek s té břeclavi to jsem se taky pěkně zasmál. Citovat
čakom Odesláno 6. leden 2010 Odesláno 6. leden 2010 Původně zaslal: BV406 \"odborniky\" z breclavi, kteri si vlastne stezuji jak tezky ma tuningar zivot, ze tomu venuje toooolik casu, ze i rodina tim trpi ... kdo je do toho nutí? k tuning clubu břeclav se snad ani nebudu vyjadřovat. jen ten pohar co jako že maji za nej ckub v čr tak v te soutěži šlo o uplně něco jinýho. [upravil dne 6.1.2010 čakom] Citovat
urdemala Odesláno 6. leden 2010 Odesláno 6. leden 2010 \"...doba chce i to, abysme šli do diod...\" cháááá tak to je přesně věta tuzingovýho blba :-))) to ste mi neměli dělat cháá Citovat
omegaalfa Odesláno 6. leden 2010 Odesláno 6. leden 2010 Původně zaslal: BV406 pardon vsem zdejsim \"tunerum\" a \"stylistum\", ale porad ceske televize vidim jako silne objektivni a naopak clanek na tuning.cz jako trucovani urazeneho decka ... me veskery zdejsi styling ci tuning jak chcete pripada, no, prinejmensim trosku smesny ... mě přijde, že se zde nerozlišuje tuzing od tuningu..... co to předvedli v čt je tuzing, který nazývali tuningem...a podle mého názoru jsou vytuněná auta (nikoli vytuzená) o mnoho lepší nž seriovky třeba když porovnáte harge bmw se seriovou alpinou nebo brabuse MB se seriovou AMG...a ty kecy o nehomologovaných dílech jsou taky k smíchu...už vidím jak mi seriový kola 17\" udělají na jedný 307 bordel, když nejsou zapsaný v TP ( a nikdo je tam nezapíše) a na druhý, na který zapsaný jsou tak je vše OK ?..... chce to nazývat věci pravými jmény, pokud točim pořad o tuzingu tak to taky tak nazvu Citovat
čakom Odesláno 6. leden 2010 Odesláno 6. leden 2010 Původně zaslal: urdemala \"...doba chce i to, abysme šli do diod...\" to už jsou ti co chcou jit s dobou a narvou na to cokoli ale nepřemyšlijou nad tím. Citovat
BV406 Odesláno 6. leden 2010 Odesláno 6. leden 2010 Původně zaslal: omegaalfa Původně zaslal: BV406 pardon vsem zdejsim \"tunerum\" a \"stylistum\", ale porad ceske televize vidim jako silne objektivni a naopak clanek na tuning.cz jako trucovani urazeneho decka ... me veskery zdejsi styling ci tuning jak chcete pripada, no, prinejmensim trosku smesny ... mě přijde, že se zde nerozlišuje tuzing od tuningu..... co to předvedli v čt je tuzing, který nazývali tuningem...a podle mého názoru jsou vytuněná auta (nikoli vytuzená) o mnoho lepší nž seriovky třeba když porovnáte harge bmw se seriovou alpinou nebo brabuse MB se seriovou AMG...a ty kecy o nehomologovaných dílech jsou taky k smíchu...už vidím jak mi seriový kola 17\" udělají na jedný 307 bordel, když nejsou zapsaný v TP ( a nikdo je tam nezapíše) a na druhý, na který zapsaný jsou tak je vše OK ?..... chce to nazývat věci pravými jmény, pokud točim pořad o tuzingu tak to taky tak nazvu myslim, ze zrovna toto je oblast cinnosti, kde slovickareni je fakt zbytecne ... vyjimku opravdu tvori profesionalni prestavbove firmy jako amg apod., ale to je trochu jina kategorie Citovat
omegaalfa Odesláno 6. leden 2010 Odesláno 6. leden 2010 ...no ono je to také o té dostupnosti dílů....pak vzniká to bastlení doma v garážích, ale ta hrdost některých majitelů \"tuningových\" aut je směšná. Zvláš pokud mají oplasotvané auto z globusu typu felicia apod. a na dálnici je předjede kdejaký diesel s vlekem. Citovat
Medvěd Odesláno 6. leden 2010 Odesláno 6. leden 2010 Původně zaslal: BV406 vyjimku opravdu tvori profesionalni prestavbove firmy jako amg apod., ale to je trochu jina kategorie Krom vzhledové ještě určitě i finanční Citovat
Fakir Odesláno 6. leden 2010 Odesláno 6. leden 2010 Ale oni netočili pořad o tuzingu. Tuzingem bylo původně myšleno auto, zprasené nálepkama, křídlem stlučeným z třech prken, nárazníky natřenými balakrylem švihlé barvy a podobné různé zpraseniny. Tohle je tuzing: Sice se mě osobně nelíbí většina stylů současného stylingu a (jelikož se pohybuju trochu v motorsportu) provozuju tuning v jeho pravém a původním slova smyslu, nicméně nemyslím si, že je nutné každý styling, který se neslučuje s mou představou, označovat za tuzing. Může to být kvalitně a pečlivě udělané a jen to, že se mi to nelíbí z toho přece nedělá tuzing. Citovat
Medvěd Odesláno 6. leden 2010 Odesláno 6. leden 2010 UOB 92-28 :potlesk :potlesk :potlesk :potlesk :potlesk :potlesk :potlesk :potlesk :potlesk :potlesk :potlesk [upravil dne 6/1/2010 Medvěd] Citovat
ozzy56 Odesláno 6. leden 2010 Odesláno 6. leden 2010 takový blinkr na špíglu si udělám taky -i s tím kabelem:super Citovat
309GT Odesláno 6. leden 2010 Odesláno 6. leden 2010 Jo jo,to je objektivní reportáž jako noha a úplně to vystihli:rollJediný dva co tam věděli o čem hovoří,byl Robert Bezouška a Darek Haumer....další kopa hoven v jedné reportáži:papa čakom : Máš pravdu s hodnocením Club Scene 09,zbastlená auta a nebyli schopni asi ty auta umýt a vysát... Citovat
Fx Odesláno 6. leden 2010 Odesláno 6. leden 2010 Ta fabie z prvního obrázku stojí u mě v ulici, vždycky když ji vidím, tak se musím smát :-D Citovat
309GT Odesláno 6. leden 2010 Odesláno 6. leden 2010 :D A fouká mu to všema stejně?:D:D:D:D:D:D Citovat
Fx Odesláno 6. leden 2010 Odesláno 6. leden 2010 To nevím, vždy ji vidím stát... Ale pochybuju:super Citovat
Fakir Odesláno 6. leden 2010 Odesláno 6. leden 2010 Původně zaslal: 309GT :D A fouká mu to všema stejně?:D:D:D:D:D:D Ano, všema čtyřma laufama, které má nalepené na narazníku, mu to zcela jistě fouká stejně. Citovat
MJSytic Odesláno 6. leden 2010 Odesláno 6. leden 2010 Já vidím hlavně problém v tom, že spousta těhle lidí nedokáže pochopit, že když si daj na auto jiný kola, přidají plasty, stříknou jinou barvou kastly, jinou barvou pružiny, třmeny - bubny, dekly v motoru, popřípadě nějaký plasty v interieru, narvou tam mega hafo moc výkonný audio, tak to pořád není tuning. Ten by měl začít od provozních vlastnotí auta. Tzn. motor, brzdy podvozek ... A nemyslím tím \"sportovní filtr\" nový tlumiče a destičky s kotoučema Prostě když chce někdo dělat opravdu tuning, musí na to mít prachy. Jinak z toho nakonec vyleze jen styling a v horším případě tuzing. Tak to vidím já [upravil dne 6.1.10 MJSytic] Citovat
Driver Odesláno 6. leden 2010 Odesláno 6. leden 2010 Ač nejsem nějaký extra příznivec tuningu tak musím říct, že ten pořad mi přišel hodně zaujatý a natočený s úmyslem lidi co se zabývají tuningem zesměšnit. To že většina \"tuning\" aut je typu plasty a samolepky je sice pravda, ale v tom pořadu ukázaly akorát oplastovaný auta nějakýho Pepy a Lojzy, ale už tam neukázaly, že mezi těmito auty lze najít i pěkný a zajímavý kousky, kde je tuning i o technickém vylepšení auta. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.