Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

[align=center]:bojim starý a pomalý ... http://www.peugeot-club.com/forum/misc.php?action=search :bojim[/align]

[align=center]

:mrk nový, rychlý, googlovský ... http://mylms.cz/peugeot :mrk

peugeot-logo-big-new.jpg

[/align]

27. 12. 2009 - vytvořeno hledání

26. 01. 2010 - inovace designu

01. 09. 2010 - zobrazení obrázku náhodného typu auta

26. 01. 2011 - vedle obrázku auta se zobrauje mapa členů

[upravil dne 17.2. 12 21:58 od dolly1010]

Odesláno

To je fakt. Možná by to chtělo původní vyhledávání nechat. Nebo je obě nějak propojit ;)

PS.: Nebylo by lepší umístit stránku hledání na stránky peugeot-club.com? Takhle to odkazuje na mojí stránku (né že by mi to vadilo), ale třeba www.peugeot-club.com/search by bylo elegantnější :)

[upravil dne 27.1. 10 dolly1010]

Odesláno
Původně zaslal: Pepito

asi s tím neumím :mad:

dřív jsem zadal třeba \"pepito\" a vyhledalo mi to všechny moje příspěvky,ale teď nic :bojim:papa

Tak jsem to zkoušel hledat podle jmena a jde to docela dobře:):super

dolly1010 :superpochvala

• O 5 týdnů později...
Odesláno
Původně zaslal: dolly1010

To je fakt. Možná by to chtělo původní vyhledávání nehcat. Nebo je obě nějak propojit ;)

PS.: Nebylo by lepší umístit stránku hledání na stránky peugeot-club.com? Takhle to odkazuje na mojí stránku (né že by mi to vadilo), ale třeba www.peugeot-club.com/search by bylo elegantnější :)

[upravil dne 27.12. 09 dolly1010]

:xvul Ale já už jsem vyhcanej! :papa:papa

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak mě napadlo ještě přidat do vyhledávače chat. Tím samozřejmě nechci nikoho odtahovat od fóra, to ne. Ale pokud byste třeba měli potřebu něco prodiskutovat ve více lidech a nechtěli tvořit zbytečný vlákno můžete to použít ;)

Není to nijak spřaženo s fórem, takže si tam každej může zadat jméno jaký chce. Ale doufám, že tu jsou jen rozumní lidé a každej si vyplní svou přezdívku z fóra ;)

Pokud by se vám to nelíbilo, nebo se vám zdá, že je vyhledávač už přeplácanej a tohle je uplně zbytečná funkce, tak to klidně napiště a já to vrátím do původního stavu ;):papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...