omegaalfa Odesláno 18. prosinec 2009 Odesláno 18. prosinec 2009 barrandovskej most je taky výživnej hlavne kolem osmy rano a paty odpoledne....už by ten okruh měli otevřít [upravil dne 18.12.09 omegaalfa] Citovat
Fusion Odesláno 18. prosinec 2009 Odesláno 18. prosinec 2009 Původně zaslal: AnotherOne To si ešte nešiel 400km v noci so zamrznutou vodou v ostrekovači s oknom zasratým od soli snehu ľadu blata. Toto bola hrozná jazda. Já sem dneska objel 4 benzínky, než sem koupil ostřik. Všude vyprodáno. To bylo super jet po dálnici a nic nevidět. Jo a ve středu se zas silničáři asi dívali na televizi, v Brně děs. Posolených pár stovek metrů pro trolejbusy. Stěžuju si na to každej rok ale opráveně. [upravil dne 18/12/2009 Fusion] Citovat
urdemala Odesláno 18. prosinec 2009 Odesláno 18. prosinec 2009 Původně zaslal: AnotherOne To si ešte nešiel 400km v noci so zamrznutou vodou v ostrekovači s oknom zasratým od soli snehu ľadu blata. Toto bola hrozná jazda. já jel předminulej pátek večer 150 km s rozbitým čerpadlem ostřikovače, zrovna když bylo všude bláto, naštěstí na pár úsecích mrholilo a dalo se to okno setřít (spíš rozmáznout) a trochu jsem viděl.. taky jsem myslel, že nedojedu Citovat
Fakir Odesláno 18. prosinec 2009 Odesláno 18. prosinec 2009 Dneska jsem jel do Písku a v půlce cesty mi taky došly ostřikovače. Sice to bylo jen cca 30 km a ve dne, ale taky to bylo výživný. Hned na cestě zpátky jsem u pumpy koupil 5 litrů a ještě musím něco dolít (Volvo má nádržku asi na 7 l), ty ostřikovače světel hrozně žerou. A to si je chci dodělat do Pažouta, kde je sotva třílitrová... budu muset zauvažovat nad zvýšením kapacity... Citovat
309GT Odesláno 18. prosinec 2009 Odesláno 18. prosinec 2009 Původně zaslal: omegaalfa barrandovskej most je taky výživnej hlavne kolem osmy rano a paty odpoledne....už by ten okruh měli otevřít [upravil dne 18.12.09 omegaalfa] To je fakt,teď jsem v praze skoro pořát,vozíme zábradlí na stavbu ve Velké Chuchli (Na hvězdárně),tam to je v pohodě,kolem 6-7 ráno,ale pak zpátky to je p-del,a když jedu do německa tak taky vždycky chytnu brzdu.... Citovat
automale Odesláno 18. prosinec 2009 Odesláno 18. prosinec 2009 no veru. po cestach po ktorych jazdim ja zasa cez zimu vela aut ubuda. sa zacinam bat ze ked sa mi tam nieco stane, nebude mi mat kto pomoct no a neviem ako inde ale u nas som sa rozpraval s jednym cestarom a hovori mi - mame 4 auta z toho 2 su pokazene dalsie dve sa snazia 2 hodiny nastartovat a posypu mame tak na dve korby - to mi hovoril vo february tohto roku. Okrem mnozstva toho posypu sa asi nic nezmenilo preto uvazujem nad 4x4 stacilo 5 cm snehu a dopravny servis v SR bol velmi zaujimavy. Citovat
Haryk Odesláno 18. prosinec 2009 Odesláno 18. prosinec 2009 dnes jsem navštivil matičku Prahu, včera nalil 4,5l údajně nemrznoucí kapaliny -20 a okna jsem stříkal poděbradkou citronovou prostě hrůza maximálka na D11 80 asi za mnou šíleli a spět v bledě modrém :grr:grr Citovat
Fusion Odesláno 18. prosinec 2009 Odesláno 18. prosinec 2009 Já sem taky koupil tu jedinou co sem sehnal, Carline 3l do -30 za kilo a je to k ničemu. Dělá to mapy, což dražší předtím nedělala a když jede auta proti a nasvítí ty mapy tak nevidím nic Dodám snad jen to, že mě to počasí pěkně se*e. Déšť mě nevadí ale zima je svině. Už aby byl duben [upravil dne 18/12/2009 Fusion] Citovat
BV406 Odesláno 18. prosinec 2009 Odesláno 18. prosinec 2009 jj, je sezona, dnes jsme prodali asi 150 litru fridexu a 50 litru ostriku ... bereme zasadne -40 a nedoporucujeme zakaznikum ji redit, zatim odzkouseno, ok dnes rano -13 , auto chytlo na prvni, ovsem zvukove jsem myslel, ze se ten motor rozpadne, po 5 vterinach uz slapal trochu normalneji .... sory za , ale ma muj motor neco jako nejaky jednoduchy sytic ? co se cest tyka, tak dnes jsem na ceste potkal ty, kteri neveri fyzikalnim zakonum i ty, kteri zase nejeli vice jak 50 (zrejme gumy z lidlu ) hezky bylo ve valsovicich, jede se tam skrz teplice nad becvou, no a u nas, tj. ve frenu, taky v pohode .. Citovat
Rebik Odesláno 18. prosinec 2009 Odesláno 18. prosinec 2009 Mě zima baví, prodej paliv šel nahoru o 200% -)) Citovat
tomikku Odesláno 18. prosinec 2009 Odesláno 18. prosinec 2009 druhá nejhorší jízda byla dnes. Brno a zpět bez ostřikovačů zamrzla mi kapalina neředěná a byla na -30 jo vyjížděl sem v5 ráno a to zasolené okno + světla z protisměru byla fakt paráda Citovat
automale Odesláno 18. prosinec 2009 Odesláno 18. prosinec 2009 Původně zaslal: BV406 ale ma muj motor neco jako nejaky jednoduchy sytic ? jasne ze ma - pridaj trosku plynu plynovym pedalom - ja to tak robim na mojom ja zasa zboznujem ked si oskrabem celne sklo a vonku je tak vlhko ze kym sadnem do auta a odidem tak ho po par metroch mam znova z vonku jemne namrznute a hov_o vidim ale uz sa mi nechce to odstavovat niekde na krajnici a zasa vystupovat a skrabat tak len tuzobne cakam kym mi to zacne aspon trosku kurit. potom este idem chvilku ako v tanku - v meste by som to za ziadnych okolnosti takto nerobil:) Citovat
Chepp Odesláno 18. prosinec 2009 Odesláno 18. prosinec 2009 mno jezdim celodenne po olomouci a nemzuu si stezovat, brzo poridim granatomet do auda.. btw nektery ridici jsou na odstrel v takovym pocasi. Jedu si tak jedu a kokam jak to kazdy neubrzdi a tukne do nekoho jinyho, kokam jak po me denni trase auta vymetaji prikopy. PS: pokud jste nekdo kokal na noviny jak se na olomocu rano honily ty policajti.. jak je vsechny muz zakona odkragloval.. tak sem na to rano cumne... jak vytahovaly tu ochcavku z prikopy. svet je malej. jinak ps koupil sem rozprasovaci odstrikovace a sheron nemrzku tusim ze do -30 a cool... rozprasovaci nejvic dobry. Citovat
Guest Scratch Odesláno 18. prosinec 2009 Odesláno 18. prosinec 2009 Původně zaslal: omegaalfa barrandovskej most je taky výživnej hlavne kolem osmy rano a paty odpoledne....už by ten okruh měli otevřít [upravil dne 18.12.09 omegaalfa] to jsou doby kdy tam jezdim, je to jeden velkej pruser, teda parkoviste Citovat
Marcel505 Odesláno 19. prosinec 2009 Odesláno 19. prosinec 2009 Původně zaslal: Fusion Já sem dneska objel 4 benzínky, než sem koupil ostřik. Všude vyprodáno. To bylo super jet po dálnici a nic nevidět. Jo a ve středu se zas silničáři asi dívali na televizi, v Brně děs. Posolených pár stovek metrů pro trolejbusy. Stěžuju si na to každej rok ale opráveně. [upravil dne 18/12/2009 Fusion] Já se dnes v práci divil, proč mám v objednávce dvě palety nemrznoucí směsi do ostřikovačů. Fakt to chtěli, tedy celkem 360 Ks, i jsem se divil, co tam s tím budou dělat. A hle, odpověď nalezena na Peugeot-clubu... Citovat
Fusion Odesláno 19. prosinec 2009 Odesláno 19. prosinec 2009 byla to docela zoufalá situace, nebyl sem jedinej co sháněl. A aby se sklo zapráskalo, stačilo 15km na D1 nebo párkrát kolem kamionu. Edit: a tam kde sem je pak koupil byly poslední tři 3l a dvě 1l tak sem vzal dvě trojlitrovky. [upravil dne 19/12/2009 Fusion] Citovat
Haryk Odesláno 19. prosinec 2009 Odesláno 19. prosinec 2009 auto samá sůl a myčky odpočívaj a čekaj na teplo :bacha a do odstřikovaču jsem nalil 1L lihu a je pokoj [upravil dne 19/12/09 Haryk] Citovat
Medvěd Odesláno 19. prosinec 2009 Odesláno 19. prosinec 2009 Tak mám dneska za sebou taky \"hroznou jízdu\". Ráno jsem vyrazil za tetou do Rumburka a de facto někde mezi Prahou a Mladou Boleslaví jsem zjistil, že nemrzka do ostřikovačů, kterou jsem nedávno koupil u pumpy není z těch nejkvatilnějších (ramínka stěračů byla velice rychle pokryta sytě modrým \"sněhem\" a stěrače mi ve spojení s touto podivnou tekutinou sklo pokrývaly jakýmsi podivným šlemem). Do Rumburka jsem dojel bez úhony, cestou zpátky jsem ale cca 4x stavěl u pump a čelní sklo i boční okna ještě přemýval vodou z kbelíku. Blbý je, že už si nevzpomenu, co jsem to kde koupil za \"srágoru\", ale myslím, že jsem během dne možná přes půlku nádobky vystříkal - až dostříkám i zbytek, půjde tam snad něco lepšího. [upravil dne 19/12/2009 Medvěd] Citovat
Chepp Odesláno 19. prosinec 2009 Odesláno 19. prosinec 2009 to Medved: stalo se mi to samy.. .taky sem tam ted neco podbneho nalil... a sterace mam orosene modrozelenym bo co snehem.... Citovat
Marcel505 Odesláno 20. prosinec 2009 Odesláno 20. prosinec 2009 To by člověk neřekl, co se dá vše zažít se špatnou nemrzkou v ostřikovačích... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.