Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

dnes mi začal trošku vrndžať jeden ventilátor v PC, tak reku pozriem to a vyčistím. keď som otvoril PC tak ma až zarazilo, môj synáčik mi tam nejako nastrkal hračky.:D:D:D

vytiahol som s tade traktor, príves a jeho náklad, pokrievku, ferarri zo shell, a dva angličáky

[upravil dne 17/12/09 marko306]

post-0-14109611579189_thumb.jpg

Odesláno

pravdepodobne cez záslepku na predku skrine PC, ktorá je neorigo, ale ide dosť z tuha. a to ju musel dať ešte aj späť:myslim iné miesto s kade by to tam dal nie je

pracholap je už vyčistený :D

[upravil dne 17/12/09 marko306]

Odesláno

Já to furt říkám, že ty bedny na PC jsou zbytečně velký

Každopádně mladej bude asi pěkně naštvanej, takovou prima schovávačku mu objevit

[upravil dne 17/12/2009 Medvěd]

Odesláno

Jezis maria to co je za PC :D :D :D

Ved to ma este stare ISA sloti :P To uz je pomaly na muzeum :)

Tipujem tak 64 MB sdram ? :P

Marko nechces new PC :) Popripade mozem sa spytat, este na vyradene PC s T-Comu :) Za par supiek slusne PC :P

Odesláno

no veterán to je, ale mne to stačí. Ja nič nesťahujem z netu (ani to neviem) deti si sem tam pustia na tom rozprávku a to je všetko. Ja som z PC magor a aj tak väčšinou chodím na net cez mobil :D

Odesláno

Bych mu nekřivdil. ISA sice má, ale taky má EjDžíPí slot a krásně nafouknuté kondenzátory u patice CPU. :aut

Mám doma taky celkem fosílii (80GB disk už má dneska málokdo) ale hračky teda schováváme jinam - zatím...

Odesláno

No, takhle od oka to vypadá na starou P III/Celeron, tipnu si kolem 800 MHz. Paměťový modul je oboustranný, takže hádám spíš 128 MB, možná dokonce 256. Základní deska vypadá jako jedna, kterou jsem kdysi taky míval ovšem takhle od oka se to dá blbě identifikovat, protože takhle jich tenkrát vypadala spousta. Hádám desku MSI (značení není vidět, u tehdejších MSI bývalo mezi 1. a 2. PCI slotem), čipset VIA KT133A. Síťovka klasika Realtek 8139D. :)

Odesláno

Tak podme se bavit takhle :D

MSI deska to nebude ... MSI totiz skoro vubec nedelali desky v oranzove farbe :) Drviva vetsina ich desek je v ruznych odtinech cervene nebo zelene (bavime sa o archivnych doskach)

Pre socket 478 se zadna oranzova nedelala

Pre socket 423 tiez nie

Pre socket 370 ich bolo cca 5 oranzovych ? Ale ani jedna neodpoveda tej markovej.

Neviem co je to za dosku, ale podobne vyzerali aj v tedy velmi oblubene Shuttle dosky ...

Ramka nemusi byt 256 MB, to si ale vypocujeme mozno od marka :)

Odesláno

tak odo mňa si asi vypočujete iba toľko, že tam mám 3x ventilátor, nejaké plošáky a už, len trochu prachu :D

maximálne môžem neskôr nafotiť detaily ak bude záujem skrz dohady:D

Odesláno

Oranžová desky byly vždycky šlupky, od \"Firem\" typu FIC, Shuttle, PCChips, apod.

Jsem zvědav na rozuzlení. ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...