Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Kupředu, levá - ač není z čeho brát, stejně si příští rok budeme cpát bachory (a zadlužovat naše děti)

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: NicolasB

Co na to říct ač je tam pravá nebo levá stejně se žádná strana nezajímá o lidi.

:potlesk:potlesk:potlesk

na poslance snad :bacha:bacha:bacha

Odesláno

No nevím, jestli je to zde ideální místo pro ventilaci politických názorů, ale co - týká se nás to všech.

Čím jsem si ovšem opravdu jist je to, že zde není ideální místo pro inzeráty typu \"Klikněte sem a připojte se\".

Odesláno
Původně zaslal: Boronta

Netušil jsem, že i na politiku tady dojde. Přijměte pozvání do mnou obývané diskuse pod komentáři Ivana Hoffmana. ADRESA

http://www.denik.cz/hoffmanuv_denik/

Tam jsem inventář, nick mám jiný. Máme tam sice prudiče, ale parta je tam dobrá. Předem děkuji m.v.

[upravil dne 9/12/09 Boronta]

na politiku tady dochazi pomerne casto, coz je normalni :)

jinak ten post vypada na robota ... beru zpet, neni to robot :papa

[upravil dne 9/12/09 BV406]

Odesláno

Omlouvám se Kurte, jestli jsem porušil nějaké zdejší psané či nepsané pravidlo, ale nevidím jinou šanci, než aby se lidi spojili proti nepořádkům. Nadávání v hospodě není tak daleko slyšet, jako když si novinář, nebo politik vygooglí názory voličstva z diskusí. A troufám si tvrdit, že ta mnou inzerovaná je dobrá. S úctou m.v.

Odesláno

Kolegové hodně by mi pomohlo, kdybyste jako zkušení diskusáci posoudili tu diskusi u IH, funguje to na jiném formátu, možná pro někoho i moc písmen. Každý pracovní den nové téma, ale v podstatě trochu o všemožných nepořádcích a trochu pokec. Rád bych, aby tam lidi chodili, a nemlčeli rozčíleně :bacha. Více diskusí nelze ignorovat, stejně i zdejší rady pomáhají s auty. Rozčílit se, zavřít se v garáži, nevolit a nadávat v práci a hospodě je známá cesta do ... (háje). Že chuť debatovat o politice má jen zlomek populace je jasné, nic nenutím, snažil jsem se psát stručně.:aut

Odesláno

Ono to není o nic lepší když je tam pravice :blicismajlik .

Každej hrabe jen pro sebe.

Jestli levice rozhazuje do sociální sféry,pravice to dorovná jinak,takže to podle mne vyjde nastejno.

Dneska jsem zaslechl v rádiu celkem zajímavou debatu o tom kde by se dalo ušetřit,jenže to by si páni politici musely šáhnout na výplaty a toho se nikdá nedočkáme(nemyslím ty ubohé 4%)

Odesláno

Když vidím tu vypasenou bradavici, tak se musím kuwa ovládat, abych si nerozkop TV! :grr

Dáme zase miliardy na cigoše a důchodce, ale mojí dceři, která je nevyléčitelně nemocná, musím léky platit. Nejde mi o těch 890,-Kč měsíčně, ale o princip.

Odesláno

ja se nechci nikoho dotknout, ale nevolim, proto to radsi nehodnotim.

Nedavno jsem si stahnul projevy Miroslava Sladka, je to sice vul, ale v hodne vecech mel fakt pravdu....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...