Medvěd Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 Tak nám levičáci \"upravili\" rozpočet - být na místě vlády, podávám okamžitě demisi, být na místě současného ministra financí, zvracím http://www.novinky.cz/domaci/186560-snemovna-schvalila-rozpocet-levice-zlikvidovala-janotuv-balicek.html Dovolil jsem si přesunout ze Servisu do Pokecu [upravil dne 9/12/09 Ferry] Citovat
AnotherOne Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 Pozerám, že všetci ľavičiaci sú rovnakí. Citovat
Péťa Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 No potěš! Ale v demisi moc nevěřím, vždyť ministři jsou také jenom úředníci a jejich místa se jim zamlouvají... Citovat
Medvěd Odesláno 9. prosinec 2009 Autor Odesláno 9. prosinec 2009 Ferry, děkuji - pro výbuch sazí jsem se uklikl Citovat
NicolasB Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 Co na to říct ač je tam pravá nebo levá stejně se žádná strana nezajímá o lidi. Citovat
Haryk Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 Původně zaslal: NicolasB Co na to říct ač je tam pravá nebo levá stejně se žádná strana nezajímá o lidi. :potlesk:potlesk na poslance snad :bacha:bacha Citovat
Boronta Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 Netušil jsem, že i na politiku tady dojde. Přijměte pozvání do mnou obývané diskuse pod komentáři Ivana Hoffmana. ADRESA http://www.denik.cz/hoffmanuv_denik/ Tam jsem inventář, nick mám jiný. Máme tam sice prudiče, ale parta je tam dobrá. Předem děkuji m.v. [upravil dne 9/12/09 Boronta] Citovat
Kurt Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 No nevím, jestli je to zde ideální místo pro ventilaci politických názorů, ale co - týká se nás to všech. Čím jsem si ovšem opravdu jist je to, že zde není ideální místo pro inzeráty typu \"Klikněte sem a připojte se\". Citovat
BV406 Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 Původně zaslal: Boronta Netušil jsem, že i na politiku tady dojde. Přijměte pozvání do mnou obývané diskuse pod komentáři Ivana Hoffmana. ADRESA http://www.denik.cz/hoffmanuv_denik/ Tam jsem inventář, nick mám jiný. Máme tam sice prudiče, ale parta je tam dobrá. Předem děkuji m.v. [upravil dne 9/12/09 Boronta] na politiku tady dochazi pomerne casto, coz je normalni jinak ten post vypada na robota ... beru zpet, neni to robot [upravil dne 9/12/09 BV406] Citovat
Boronta Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 Omlouvám se Kurte, jestli jsem porušil nějaké zdejší psané či nepsané pravidlo, ale nevidím jinou šanci, než aby se lidi spojili proti nepořádkům. Nadávání v hospodě není tak daleko slyšet, jako když si novinář, nebo politik vygooglí názory voličstva z diskusí. A troufám si tvrdit, že ta mnou inzerovaná je dobrá. S úctou m.v. Citovat
hloze-ja Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 nebudu se rozcilovat, proto se nerozepisuju Citovat
Boronta Odesláno 10. prosinec 2009 Odesláno 10. prosinec 2009 Kolegové hodně by mi pomohlo, kdybyste jako zkušení diskusáci posoudili tu diskusi u IH, funguje to na jiném formátu, možná pro někoho i moc písmen. Každý pracovní den nové téma, ale v podstatě trochu o všemožných nepořádcích a trochu pokec. Rád bych, aby tam lidi chodili, a nemlčeli rozčíleně . Více diskusí nelze ignorovat, stejně i zdejší rady pomáhají s auty. Rozčílit se, zavřít se v garáži, nevolit a nadávat v práci a hospodě je známá cesta do ... (háje). Že chuť debatovat o politice má jen zlomek populace je jasné, nic nenutím, snažil jsem se psát stručně. Citovat
subin Odesláno 10. prosinec 2009 Odesláno 10. prosinec 2009 Ono to není o nic lepší když je tam pravice . Každej hrabe jen pro sebe. Jestli levice rozhazuje do sociální sféry,pravice to dorovná jinak,takže to podle mne vyjde nastejno. Dneska jsem zaslechl v rádiu celkem zajímavou debatu o tom kde by se dalo ušetřit,jenže to by si páni politici musely šáhnout na výplaty a toho se nikdá nedočkáme(nemyslím ty ubohé 4%) Citovat
Ravel Odesláno 10. prosinec 2009 Odesláno 10. prosinec 2009 Když vidím tu vypasenou bradavici, tak se musím kuwa ovládat, abych si nerozkop TV! Dáme zase miliardy na cigoše a důchodce, ale mojí dceři, která je nevyléčitelně nemocná, musím léky platit. Nejde mi o těch 890,-Kč měsíčně, ale o princip. Citovat
Guest Scratch Odesláno 10. prosinec 2009 Odesláno 10. prosinec 2009 ja se nechci nikoho dotknout, ale nevolim, proto to radsi nehodnotim. Nedavno jsem si stahnul projevy Miroslava Sladka, je to sice vul, ale v hodne vecech mel fakt pravdu.... Citovat
ART Odesláno 11. prosinec 2009 Odesláno 11. prosinec 2009 mám docela strach z tohoto kam míří naše zem, tato situace zrovna když jsem před nákupem nemovitosti:roll http://www.bloc.cz/bloccz/art_257/lay_4/volici-levicovych-stran-vitejte-v-lotyssku.aspx Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.