Capy Odesláno 16. srpen 2025 Autor Odesláno 16. srpen 2025 Krytky na kola. Základ 3d tisk nosiče a povrch karbon. K tomu jsem zkusil vytisknout příchytky prahů a docela to funguje. Péťa, BubakGS, Chip a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Capy Odesláno 11. prosinec 2025 Autor Odesláno 11. prosinec 2025 Příprava dílu na výměnu. Díl demontován ze "zdravého auta" Trocha toho klepání A opravený díl připravený k výměně BubakGS, OK406, radim.1008 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Capy Odesláno 25. prosinec 2025 Autor Odesláno 25. prosinec 2025 zimní odstávka kvůli opravě koroze. Pod nafouklým plastizolem pěkné překvapení. Rozsah poněkud větší něž jsem čekal. Odstrojit komplet interiér a zevnitř řezat a řezat až do zdravého klasika mezi plechy OK406 a Chip ohodnotil 2 Citovat
Capy Odesláno 1. leden Autor Odesláno 1. leden malý posun 3 díly už se povedlo opravit trošku klepaní a díl je na světě transplantováno z jiné karoserie VojtouNerCZ, Chip a BubakGS ohodnotil 3 Citovat
Capy Odesláno 16. leden Autor Odesláno 16. leden Adaptéry nových zadních zadní snímačů p306 (přední) BubakGS a Chip ohodnotil 2 Citovat
Capy Odesláno 22. leden Autor Odesláno 22. leden podlaha zavařena Opravit nosník vyrobit a zavařit kousek podběhu Milan+, BubakGS, poldiss a 3 další ohodnotil 6 Citovat
BubakGS Odesláno 22. leden Odesláno 22. leden ..tomu rikam modelarina.. .. ne jak ja kdyz jsem si za mlada lepil letadylka.. Hafity a Péťa ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 22. leden Odesláno 22. leden jojo , v teplé, vybavené dílně je to paráda--dají se udělat z tabule plechu všelijaké věci jen se zaplacením takové práce je to pak horší..., ale pro sebe je to vlastně relax Milan+, dýzl, Hafity a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Capy Odesláno 22. leden Autor Odesláno 22. leden Zrovna nedávno jsem to říkal, že je to pro mě taková modelařina. Jen ta velikost modelu je větší něž dříve. Někdy relax někdy to úplně nebaví. Ale když je zas kus hotovej mám radost. poldiss, Chip, Milan+ a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Capy Odesláno 2. únor Autor Odesláno 2. únor Plech do podběhu - vyklepáno připraveno Svařen přípravek na zajištění přesné polohy montážního bodu nápravnice před opravou nosníku A vyklepanej kus nosníku z 2mm plechu. To už je spíš kovařina než klempířina BubakGS, PaKr, poldiss a 4 další ohodnotil 7 Citovat
Capy Odesláno 11. únor Autor Odesláno 11. únor Oprava nosníku. Vyřezáno. Opraveno napojení k zadní části předního nosníku nosník opraven Milan+, BubakGS, Chip a 6 další ohodnotil 9 Citovat
Capy Odesláno 16. březen Autor Odesláno 16. březen Podběh dovařen. ještě menší oprava po něčí historické opravě uchycení sedačky PaKr, BubakGS, radim.1008 a 5 další ohodnotil 8 Citovat
Capy Odesláno 19. květen Autor Odesláno 19. květen karosařina prozatím hotova. ještě malá oprava pod předním oknem pod posilovačem brzd Nerad přidávám hmotnost. Ale vyzkoušeno, že bez tlumících plátů je karoserie velmi náchylná ke korozi pod kobercem. Tak alespoň slabý vibrofiltr 1,6mm. t0m@s, poldiss, HonzaZ a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.