Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Superb Combi - Co na něj říkáte?

Recommended Posts

Odesláno

Superb II Combi je podle mého názoru první hezký auto od Škody. :) Přiznám se, že převodovka DSG by se mi taky líbila, rozhodně víc, než klasickej automat, ale Volvo bych za něj nevyměnil, to je ve srovnání se Superbem pořád tank. :D

Odesláno

taky si myslím že je to zatím nejhezčí auto od škody, i v sedanu docela ujde, ale za tyhle peníze bych dal přednost jiným autům, třeba hondě accord , citroenu c5 a nebo insignii a tak dále ;) pochopitelně vše v kombíku:super

[upravil dne 13/10/09 Šalda]

Odesláno

Když ty nový (i starý) Škodovky jsou všechny tak hnusný... :blicismajlik

Přiznám se, že jakmile mě chce předjet jakákoliv Škodovka, okamžitě podřazuji a snažím se té hnusobě ujet. Vím že se to nemá (ba dokonce nesmí), ale většinou to zabere. :mad:

[upravil dne 13/10/09 peugeot09]

Odesláno
Původně zaslal: peugeot09

Přiznám se, že jakmile mě chce předjet jakákoliv Škodovka, okamžitě podřazuji a snažím se té hnusobě ujet. Vím že se to nemá (ba dokonce nesmí), ale většinou to zabere. :mad:

[upravil dne 13/10/09 peugeot09]

chlape, Ty musíš jezdit pořád závody...,škodovek je kolem nás celkem dost a stále řadit a ujíždět :o:o--baví Tě to ?? :D

Odesláno

chlape, Ty musíš jezdit pořád závody...,škodovek je kolem nás celkem dost a stále řadit a ujíždět :o:o--baví Tě to ?? :D

Až uvidím borce, co předjíždí auto za autem, tak možná budu vědět, kdo v tom sedí:D:D

Odesláno

Mně se to nelíbí :(, sedan vypadá daleko lépe :super . momentálně je ze škodovek nejhezčí asi yeti a nebo nová oktávka combi, ale pořád je to jenom škodovka :roll .

Odesláno

ale s tou jednactyrkou se jim moc ujizdet neda, ne? Kdyz nepocitam fabiatiky

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

ale s tou jednactyrkou se jim moc ujizdet neda, ne? Kdyz nepocitam fabiatiky

Já si taky říkal. Ochcáfka a Fóbie TDI jsou celkem živý... teda za cenu černýho oblaku, kterej vypustí z výfuku při každém sešlápnutí. :D

Odesláno

tak tady tohle \"auto\" se mi rozhodně teda nelíbí...nechápu proč udělali kombíka Superb..to jim nestačí Ochcávka??...a za druhé kdyby radši dali do výroby Škoda Tudor (coupe)...udělali by líp

Odesláno

Scratch: Samozřejmě nemyslím Ochcávky a jim podobné, těm se hloupá jednačtyřka v benzinu nemůže rovnat, ale Felicie a Fábky. Zatím (co si tak pamatuju) mě předjela jedna jediná Fabka, zato však vcelku suverénně. Moc pěkný černý RSko. :)

Odesláno
Původně zaslal: KingSpade

tak tady tohle \"auto\" se mi rozhodně teda nelíbí...nechápu proč udělali kombíka Superb..to jim nestačí Ochcávka??...a za druhé kdyby radši dali do výroby Škoda Tudor (coupe)...udělali by líp

Vzhledem k tomu, kolik lidí si koupí velký kombík a kolik si koupí totálně nepraktické kupátko, jsem na rozdíl od Tebe přesvědčenej, že v tomhle směru jde škodovka po správné cestě.

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Původně zaslal: KingSpade

Vzhledem k tomu, kolik lidí si koupí velký kombík a kolik si koupí totálně nepraktické kupátko, jsem na rozdíl od Tebe přesvědčenej, že v tomhle směru jde škodovka po správné cestě.

Tak nějak. Po tom kombíku už se hodně volalo i v minulé generaci, tak konečně je, je to dobrý počin.

A po tom, jak malý výběr je v autech připadajících v úvahu po 406 combi, tak tohle je jedno z opravdu velmi mála aut, které si v té roli představit dovedu - na rozdíl od octávky.

Odesláno
Původně zaslal: destiny

Původně zaslal: Aluška

...ale pořád je to jenom škodovka :roll .

No, pořád lepší Škodovka, než jenom Peugeot :aut

Nemyslím tím, že peugeot je nej, ale kdybych si měla vybrat mezi tímto a 407sw, tak je to jasný :super. Ale mezi 407sw a volvem XC70, tak bych překvapivě brala volvo :P .

Prostě škodovky považuji za taková obyčejná ničím nezajímavá auta.

Odesláno

Nemyslím tím, že peugeot je nej, ale kdybych si měla vybrat mezi tímto a 407sw, tak je to jasný :super. Ale mezi 407sw a volvem XC70, tak bych překvapivě brala volvo :P .

Prostě škodovky považuji za taková obyčejná ničím nezajímavá auta.

Přikláním se, v autoškole jsem jezdila fabiovkou 1,1 možná asi, ale nikdy více:D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...