MatrixChose Odesláno 13. říjen 2009 Odesláno 13. říjen 2009 Taky jsem ho u MB potkal, je to sice asi nejhezčí co od skody jezdí, ale že bych si ho přál... Citovat
Haryk Odesláno 13. říjen 2009 Odesláno 13. říjen 2009 koupím ho dceři-teď jsem vsadil sportku Citovat
Fakir Odesláno 13. říjen 2009 Odesláno 13. říjen 2009 Superb II Combi je podle mého názoru první hezký auto od Škody. Přiznám se, že převodovka DSG by se mi taky líbila, rozhodně víc, než klasickej automat, ale Volvo bych za něj nevyměnil, to je ve srovnání se Superbem pořád tank. Citovat
Šalda Odesláno 13. říjen 2009 Odesláno 13. říjen 2009 taky si myslím že je to zatím nejhezčí auto od škody, i v sedanu docela ujde, ale za tyhle peníze bych dal přednost jiným autům, třeba hondě accord , citroenu c5 a nebo insignii a tak dále pochopitelně vše v kombíku:super [upravil dne 13/10/09 Šalda] Citovat
peugeot09 Odesláno 13. říjen 2009 Odesláno 13. říjen 2009 Když ty nový (i starý) Škodovky jsou všechny tak hnusný... Přiznám se, že jakmile mě chce předjet jakákoliv Škodovka, okamžitě podřazuji a snažím se té hnusobě ujet. Vím že se to nemá (ba dokonce nesmí), ale většinou to zabere. [upravil dne 13/10/09 peugeot09] Citovat
MatrixArwen Odesláno 13. říjen 2009 Odesláno 13. říjen 2009 Popravdě mně se moc nelíbí. Designově...je takový ani kulatý, ani hranatý, ale všehochuť a přijde mi, že je kopií několika modelů aut, ale jak řekl honza406- auto jako auto:P Citovat
ozzy56 Odesláno 14. říjen 2009 Odesláno 14. říjen 2009 Původně zaslal: peugeot09 Přiznám se, že jakmile mě chce předjet jakákoliv Škodovka, okamžitě podřazuji a snažím se té hnusobě ujet. Vím že se to nemá (ba dokonce nesmí), ale většinou to zabere. [upravil dne 13/10/09 peugeot09] chlape, Ty musíš jezdit pořád závody...,škodovek je kolem nás celkem dost a stále řadit a ujíždět :o--baví Tě to ?? Citovat
MatrixArwen Odesláno 14. říjen 2009 Odesláno 14. říjen 2009 chlape, Ty musíš jezdit pořád závody...,škodovek je kolem nás celkem dost a stále řadit a ujíždět :o--baví Tě to ?? Až uvidím borce, co předjíždí auto za autem, tak možná budu vědět, kdo v tom sedí:D Citovat
Aluška Odesláno 14. říjen 2009 Odesláno 14. říjen 2009 Mně se to nelíbí , sedan vypadá daleko lépe . momentálně je ze škodovek nejhezčí asi yeti a nebo nová oktávka combi, ale pořád je to jenom škodovka . Citovat
Guest Scratch Odesláno 14. říjen 2009 Odesláno 14. říjen 2009 ale s tou jednactyrkou se jim moc ujizdet neda, ne? Kdyz nepocitam fabiatiky Citovat
Fakir Odesláno 14. říjen 2009 Odesláno 14. říjen 2009 Původně zaslal: Scratch ale s tou jednactyrkou se jim moc ujizdet neda, ne? Kdyz nepocitam fabiatiky Já si taky říkal. Ochcáfka a Fóbie TDI jsou celkem živý... teda za cenu černýho oblaku, kterej vypustí z výfuku při každém sešlápnutí. Citovat
oddie Odesláno 14. říjen 2009 Odesláno 14. říjen 2009 TAk až budete někdo toho Superba kupovat, s tím že jej za 6-8 let pošlete dál, vyberte mi prosím nějaký se slušným motorem a výbavou. Děkuji Citovat
jamad Odesláno 14. říjen 2009 Odesláno 14. říjen 2009 v tom kombíku se mi teda moc nelíbí, ale sedan je hezký ... ale to bude tím, že nejsem moc fanda do kombíků Citovat
KingSpade Odesláno 14. říjen 2009 Odesláno 14. říjen 2009 tak tady tohle \"auto\" se mi rozhodně teda nelíbí...nechápu proč udělali kombíka Superb..to jim nestačí Ochcávka??...a za druhé kdyby radši dali do výroby Škoda Tudor (coupe)...udělali by líp Citovat
peugeot09 Odesláno 14. říjen 2009 Odesláno 14. říjen 2009 Scratch: Samozřejmě nemyslím Ochcávky a jim podobné, těm se hloupá jednačtyřka v benzinu nemůže rovnat, ale Felicie a Fábky. Zatím (co si tak pamatuju) mě předjela jedna jediná Fabka, zato však vcelku suverénně. Moc pěkný černý RSko. Citovat
destiny Odesláno 14. říjen 2009 Odesláno 14. říjen 2009 Původně zaslal: Aluška ...ale pořád je to jenom škodovka . No, pořád lepší Škodovka, než jenom Peugeot Citovat
Medvěd Odesláno 14. říjen 2009 Odesláno 14. říjen 2009 Původně zaslal: KingSpade tak tady tohle \"auto\" se mi rozhodně teda nelíbí...nechápu proč udělali kombíka Superb..to jim nestačí Ochcávka??...a za druhé kdyby radši dali do výroby Škoda Tudor (coupe)...udělali by líp Vzhledem k tomu, kolik lidí si koupí velký kombík a kolik si koupí totálně nepraktické kupátko, jsem na rozdíl od Tebe přesvědčenej, že v tomhle směru jde škodovka po správné cestě. Citovat
oddie Odesláno 14. říjen 2009 Odesláno 14. říjen 2009 Původně zaslal: Medvěd Původně zaslal: KingSpade tak tady tohle \"auto\" se mi rozhodně teda nelíbí...nechápu proč udělali kombíka Superb..to jim nestačí Ochcávka??...a za druhé kdyby radši dali do výroby Škoda Tudor (coupe)...udělali by líp Vzhledem k tomu, kolik lidí si koupí velký kombík a kolik si koupí totálně nepraktické kupátko, jsem na rozdíl od Tebe přesvědčenej, že v tomhle směru jde škodovka po správné cestě. Tak nějak. Po tom kombíku už se hodně volalo i v minulé generaci, tak konečně je, je to dobrý počin. A po tom, jak malý výběr je v autech připadajících v úvahu po 406 combi, tak tohle je jedno z opravdu velmi mála aut, které si v té roli představit dovedu - na rozdíl od octávky. Citovat
Aluška Odesláno 14. říjen 2009 Odesláno 14. říjen 2009 Původně zaslal: destiny Původně zaslal: Aluška ...ale pořád je to jenom škodovka . No, pořád lepší Škodovka, než jenom Peugeot Nemyslím tím, že peugeot je nej, ale kdybych si měla vybrat mezi tímto a 407sw, tak je to jasný . Ale mezi 407sw a volvem XC70, tak bych překvapivě brala volvo . Prostě škodovky považuji za taková obyčejná ničím nezajímavá auta. Citovat
MatrixArwen Odesláno 14. říjen 2009 Odesláno 14. říjen 2009 Nemyslím tím, že peugeot je nej, ale kdybych si měla vybrat mezi tímto a 407sw, tak je to jasný . Ale mezi 407sw a volvem XC70, tak bych překvapivě brala volvo . Prostě škodovky považuji za taková obyčejná ničím nezajímavá auta. Přikláním se, v autoškole jsem jezdila fabiovkou 1,1 možná asi, ale nikdy více:D:D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.