Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý den, z nějakého neznámého důvodu mi prasklo čelní sklo, na 307, nad dešťovým senzorem odkud se táhnou 2 asi 20 cm dlouhé praskliny, které jsou pouze v oblasti tmavého skla (silikonu?) okolo senzoru. Z pohledu řidiče je není možné na první pohled zaznamenat, tudíž nijak nevadí provozu auta. Čeká mě technická kontrola, mohu s tímto \"handicepem\" projít?? Máte někdo zkušenosti s metodou glass- repair??? Popřípadně kde bych mohl koupit nejlevněji nové sklo, pokud by to bylo nevyhnutelné? Mockrát děkuji za pomoc!

Odesláno

no myslím že nálepka je jen dočasná...ta prasklina pujde dál...měl jsem to taky..nejprve jen 1cm a za měsíc přes cely sklo...jak se kastle ohýbá tak to na to sklo je naprd...bud se s někým domluvit a uhrát to na pojištění nebo za kamionem-ale tohle je prasarna...výměna tě nejspíš nemine...

Odesláno

Beky, nemá moc cenu to prodlužovat. Výměna skla tě tak jako tak nemine. Bohužel to není levná záležitost. 15 zašumí jako prd. Takto velká okna se vyplatí pojistit.

Šíření praskliny se prý dá zastavit tím, že se na její konec vyvrtá dírka. Ta se asi pak zelepí pryskyřicí. Ale 40cm dohromady... to je zbytečné opravovat. To je prostě na výměnu komplet.

Každopádně se stav v nějakých autosklech, ať se na to podívají. Ono se obtížně posuzuje, když jsme to ani jeden neviděli.

Odesláno

Mockrát děkuji všem za názory a postřehy, jsem ponaučen a nové sklo dám každopádně pojistit... :) Bohužel mi to došlo až když se něco takového stalo :) Do teď 8 let s 307 bez problémů. Zdravím všechny a přeju mnoho km bez obtíží!

Odesláno

Řešit by to mělo připojištění k povinnému ručení. je to pár stovek navíc a je klid.

Ale abych tě uklidnil, jednou jsem si ve značkovym servisu seat nechal udělat nový čelní okno asi za 14 a jedu odtud po jižní spojce a prásk kamen a byla tam pavučina jak dvacka :roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...