Přejít na obsah

Beky

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 307
  • Rok výroby
    2001

Profilové informace

  • Město
    Stochov
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Beky's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. Beky

    Prasklé čelní sklo 307, 2001

    Mockrát děkuji všem za názory a postřehy, jsem ponaučen a nové sklo dám každopádně pojistit... Bohužel mi to došlo až když se něco takového stalo Do teď 8 let s 307 bez problémů. Zdravím všechny a přeju mnoho km bez obtíží!
  2. Beky

    Prasklé čelní sklo 307, 2001

    Moc děkuji za názory. Připojištění skla bohužel nemám... Koukal jsem do vyhlášky a tam se píše pouze o prasklinách v zorném poli, tak se to nejspíše pokusím na STK ukecat, popřípadně s tím předtím něco udělat viz. : http://www.netpraha.cz/kat/glass-repair-opravy-autoskel/
  3. Dobrý den, z nějakého neznámého důvodu mi prasklo čelní sklo, na 307, nad dešťovým senzorem odkud se táhnou 2 asi 20 cm dlouhé praskliny, které jsou pouze v oblasti tmavého skla (silikonu?) okolo senzoru. Z pohledu řidiče je není možné na první pohled zaznamenat, tudíž nijak nevadí provozu auta. Čeká mě technická kontrola, mohu s tímto \"handicepem\" projít?? Máte někdo zkušenosti s metodou glass- repair??? Popřípadně kde bych mohl koupit nejlevněji nové sklo, pokud by to bylo nevyhnutelné? Mockrát děkuji za pomoc!
  4. Děkuji za odpovědi, palivový filtr měním pravidelně u důvěryhodného servismana. Po návratu domů (pokud dojedu:)) zkusím vyměnit čidlo, uvidíme co to udělá...
  5. Dobrý den, většinou po zahřátí motoru PP hlásí \"Water in diesel fuel filter\". V servisu údajně žádnou vodu nikde nenašli tak jezdím dál. Zobrazí se to pouze občas a po pár minutách zhasne a tak několikrát za sebou. Může to být vadné čidlo? Zdá se mi, že poslední dobou se hláška zobrazuje čím dál častěji. Momentálně jsem ve švýcarsku na delší dobu a tak jsem z toho poněkud nervozní, neboť mě čeká za 14 dní cesta do čr. Navíc při delší cestě se mi nedávno zobrazila oblíbená hláška, jak jsem se zde dočetl, Antipollution fault a auto ztratilo výkon. Po opětovném nastartovaní, vše v pořádku. Od té doby měsíc nic (jezdím pouze krátké vzdálenosti). Mám řešit zde v cizině nějaké preventivní opatření (popř. vyčistit váhu vzduchu... jak se zde píše), nebo mám nějakou šanci, že dojedu domů do Čr?? Předpokládá, že zde by oprava vyšla o dost dráž. Děkuji za radu! S pozdravem Petr Kovář - Peugeot 307 2.0 hdi 66kw, 2001, 240000 km.
×
×
  • Vytvořit...