Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

příběh jedné 406 - rouge Vulcain by Ferry - po dvou letech a s novými rozvody zas na silnici na cestě k zazimování

Recommended Posts

Odesláno

Koukám, že se zadařilo:super. Jsem rád, že se to nakonec zvládlo podle plánu ;) Jste holt \"kucí šikovný\":potlesk

Odesláno

no krásný.....,koukám taky sis s tím vyhrál......,mě ty hadice a brzdovka čeká taky,jsem koupil v Benexu a nejdou mi,mají nějaké jiné připojení,máš ferry nějakou adresu na ty pancéřový ?? a jak poznám nebo jak to správně objednám na svůj model ?? podle vinka ?? díky za info

Odesláno
Původně zaslal: Burisek

a jak poznám nebo jak to správně objednám na svůj model ?? podle vinka ?? díky za info

Na všechny 406 jsou stejný. ;)

Ferry: tak hlavně že se vydařilo. :super

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

Původně zaslal: Burisek

a jak poznám nebo jak to správně objednám na svůj model ?? podle vinka ?? díky za info

Na všechny 406 jsou stejný. ;)

Ferry: tak hlavně že se vydařilo. :super

no nevím,mám je koupené,zítra je vezmu domů,ale v servise Autofrance kam jezdím,mi řekli,že ty co mám koupené tam nejdou,prej je jiné uchycení ? :myslim no dám sem zítra to objednací číslo.....

[upravil dne 8/6/10 Burisek]

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak vcera jsem absolvoval svou prvni DN, moje vina, prehledl jsem proti zapadajicimu slunci brzdova svetla auta prede mnou, ktere se rozjelo na semaforu na zelenou a vzapeti v krizovatce zastavilo (dosud nevim proc, kazdopadne moje chyba :( ) takze naraz na leve predni svetlo v cca 15kmh temer bez brzdeni, kapota, leve svetlo KO, priohnuty levy blatnik, totalne zplacla leva deformacni kostka a brejle, nejspis praskly ram sahary, chladice OK, po narovnani par plechu a uvolneni vrtule sahary jsem normalne odjel. Lec oprava bude trosku narocnejsi :(

Foto bude asi vecer

Odesláno

No jo tohle je hned, rána i v takhle malý rychlosti napáchá dost škody. Taky jsem zažil takový městský ťukanec, když se paní co jela přede mnou na hlavní rozhodla najednou pustit auto z vedlejší ulice a šlápla na brzdu. Mokro a dlažební kostky udělali svoje a naštěstí to u mě odneslo jen světlo a ona odjela bez škrábnutí. Tak snad to dáš brzy dohromady.

Odesláno

no bohuzel tohle je na klempire, kdyby to bylo jen o prehazeni dilu, tak to by se opravilo rychle, takhle to vidim tak na mesic, nez se prevari leva predni ctvrtka

Odesláno

Nevěš hlavu, však ono se to podaří dát dohromady. Co chvíli tady někdo prodává díly z nějaké bouračky, tak ti určitě každý rád pomůže. Přeju tvé 406ce \"brzké uzdravení\" :papa

Odesláno

Ferry: Sice jsem to neviděl,ale co popisuješ,výměna předku je po klempířský stránce práce na maximálně dva dny(když se s tím bude hodně piplat).... :) Plus nějaký to odstrojení a nastrojení Dva dny v laku a můžeš jezdit.... .)

Taky jde o to jestli se to vyplatí aby pak nevyšla oprava na 25.000...:roker

[upravil dne 13/7/10 godzila.01]

Odesláno

Tak to zamrzí. Křižovatkou si měl pokračovat přímo a nebo si odbočoval doleva? Nějaký důvod před sebou jedoucí řídič musel mít, že zastavil v křižovatce na zelený signál. Jak píší ostatní, ať brzy opravíš auto a zase jezdíš. A taky, že se ti nic nestalo!

Odesláno

No já když jsem to viděl tak mi to zas tak hrozný nepřišlo, ale v tomhle se nevyznám takže to asi tak hrozný jak popisuješ bude. A jinak zaslech jsem že by sis to předělával na novej model to si myslel vážne nebo ne?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...