ozzy56 Odesláno 24. srpen 2009 Odesláno 24. srpen 2009 už jednou jsem tu něco podobného dával--odstrašující příklad pro ty z vás,co tu dávají fotky s autem jen na heveru...(bez podložení) http://www.novinky.cz/krimi/177162-opravare-zavalilo-auto-zemrel-na-miste.html Citovat
Creams Odesláno 24. srpen 2009 Odesláno 24. srpen 2009 JJ domací kutilové na obyč heverech ... jistota je jistota vdiť debilní špalek má doma snad každý Citovat
AnotherOne Odesláno 24. srpen 2009 Odesláno 24. srpen 2009 \"Z jaké výšky spadlo\" to asi nebolo na hevere, to snáď videli, že sa zosunbulo z hevera. Citovat
Otan Odesláno 24. srpen 2009 Odesláno 24. srpen 2009 No, ozzy již má také foto lvíčka, jsme šikovní. Nu a k tématu, někteří jsou nepoučitelní!! Kolik již takových a ne malých úrazů bylo a zase bude.:grr Citovat
Qcko Odesláno 24. srpen 2009 Odesláno 24. srpen 2009 Tak z toho mam vzdy najvacsi strach, ked leziem pod auto, mam jeden zdvihak, tak vzdy zdvihnem jednu stranu, podlozim drevom, potom druhu a tiez podlozim, ale aj tak mam strach, ze sa to na mna zosype, hold vacsinou to robim sam:roll ... ale tak stane sa, no:bojim Citovat
marko306 Odesláno 24. srpen 2009 Odesláno 24. srpen 2009 u nás v robote na jedného padol autobus. Mal ho poistený kolesom, hydraulický zdvihák povolil a mechanika, len priľahlo. To koleso mu zachránilo život. Ja tak isto keď nemám nič na zaistenie tak minimálne to koleso dám pod auto. Náhoda je raz dva blbec. Citovat
Otan Odesláno 24. srpen 2009 Odesláno 24. srpen 2009 Původně zaslal: Qcko Tak z toho mam vzdy najvacsi strach, ked leziem pod auto, mam jeden zdvihak, tak vzdy zdvihnem jednu stranu, podlozim drevom, potom druhu a tiez podlozim, ale aj tak mam strach, ze sa to na mna zosype, hold vacsinou to robim sam:roll ... ale tak stane sa, no:bojim Pak přijde robka, opře se rukou o auto, zeptá se Ty, kdy dondeš? A auto už jede dolů.:D Citovat
Dave_k Odesláno 24. srpen 2009 Odesláno 24. srpen 2009 Původně zaslal: marko306 u nás v robote na jedného padol autobus. Mal ho poistený kolesom, hydraulický zdvihák povolil a mechanika, len priľahlo. To koleso mu zachránilo život. Ja tak isto keď nemám nič na zaistenie tak minimálne to koleso dám pod auto. Náhoda je raz dva blbec. Přesně tak se jistím taky. Rezervu pod práh, protože nčlověk nikdy neví. Trocha lenosti může pak člověka stát i život. Citovat
pastorek Odesláno 24. srpen 2009 Odesláno 24. srpen 2009 Původně zaslal: Otan Původně zaslal: Qcko Tak z toho mam vzdy najvacsi strach, ked leziem pod auto, mam jeden zdvihak, tak vzdy zdvihnem jednu stranu, podlozim drevom, potom druhu a tiez podlozim, ale aj tak mam strach, ze sa to na mna zosype, hold vacsinou to robim sam:roll ... ale tak stane sa, no:bojim Pak přijde robka, opře se rukou o auto, zeptá se Ty, kdy dondeš? A auto už jede dolů.:D Presne toto sa mi stalo. Dva dni pred dovolenkou som nasadzoval poloos na auto ktoré bolo iba ne heveri a drahá polovička ma prišla zavolať k obedu. Zvodne sa oprela o auto a ... Vďaka duchaprítomnosti to odniesol iba odretý chrbát a plecom odtrhnutá značka i s podložkou. Na dovolenku som už šiel s kozičkou na podloženie v kufri. Hovorí sa že múdry človek sa poučí s chýb druhých. Blbec zo svojich. ...ale o čo lepšie si to potom pamätá... [upravil dne 24/8/09 pastorek] Citovat
BoneDaddy Odesláno 24. srpen 2009 Odesláno 24. srpen 2009 Taky znám pár případů. Jistím se též kolem. Citovat
dolly1010 Odesláno 25. srpen 2009 Odesláno 25. srpen 2009 To mi připomíná, jak jsem natíral spodek auta tím černým hajzlem Ale to jsem měl auto naštěstí na takovejch nájezdech a i kdyby spadlo tak by se mi asi nic nestalo, neb nerostu do šířky Citovat
FrantaCV Odesláno 25. srpen 2009 Odesláno 25. srpen 2009 Ahoj, Trojnožka, stavitelná na výšku až 50cm vyjde cca na 150,-Kč. V garáži mám dvě. Pokud dělám něco po autem neponechávám nic náhodě a \"Heveru\". S sebou je samozřejmě nevozím, takže pokud mě něco donutí vlézt pod auto při cestě, pak je rezerva nebo sundané kolo vždy pod prahem. Na tohle se dá říct jen jedno: \"Za blbost se platí\" v tomto případě bohužel tou nejvyšší cenou. FrantaCV Citovat
Maverick Odesláno 25. srpen 2009 Odesláno 25. srpen 2009 Na hever nespoléhám od té doby, co mi z něj slítla v garáži 405-ka. Od té doby jedině na kozy a heverem si to jen jistím. Náhoda je holt blbec. Ale i tak pod auto lezu docela nerad, když není nikdo poblíž. Co kdyby náhodou...... Citovat
peugeot09 Odesláno 25. srpen 2009 Odesláno 25. srpen 2009 S heverem problém nemám. Chce to jen myslet hlavou a splašit pár špalků. Citovat
Demo Odesláno 26. srpen 2009 Odesláno 26. srpen 2009 já dávam auto do servisu... :blablabla:blablabla:blablabla Citovat
ChodeC Odesláno 27. srpen 2009 Odesláno 27. srpen 2009 Tak u nas v dedine se pred par lety stalo, ze si typek zacouval do \"mirneho\" kopce ke garazi, zvedl korbu Tatry 815 a zacal pod ni neco delat ... nevim z jakeho duvodu, ale korba sjela a typek tam zustal opreny bez hlavy - a takto ho tusim nasla manzelka Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.