Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Mal by som jednu otazku ked uz sa tu bavime o Rj-airbagu. Da sa pouzit RJ z vystreleneho airbagu alebo je uz na nic. A este jedna otazocka....kde sa nachadzaju narazove cidla pre airbagy?

Vdaka za odpovede.

• O 2 měsíce později...
Odesláno

airbagova jednotka z auta na ktorom vystrelil airbag alebo napinac sa pouzit da, ale je potrebne ju uviest do takeho stavu ako keby bola nova. Laicky povedane naprogramovat, vyresetovat, zmazat crash data atd... Urcite sa v tvojom okoli najde niekto kto robi taketo veci, v TN ti to viem spravit napr. ja.

Odesláno

ano správně.dá se použít i jiná řídící jednotka.Ale musíš si ji nechat rektivovat a aprogramově nechat nastavit tak,jakou máš výbavu airbagů.Rada: nejdřív se podívej jestli máš všechny airbagy ok a hlavně pyropásy aby nebyly vystřelený.Protože až ti ji tam daj a reaktivujou tak to pak odpojí od svýho přístroje,ty nastartuješ a pokud nebudeš mít airbagy v pohodě tak se ti znova rozsvítí kontroka airbagů.A ůžeš jet od začátku znova a znova do toho cpát prachy.

• O 1 rok později...
  • O 6 měsíců později...
Odesláno

pásu poznáš že jsou našponovaný a když ho vyndáš z auta a zatřeseš s ním tak chrastí kuličky v takovým plechovým zásobníku, pokud je někdo už nevyndal :D jinak proměřit odpor

Odesláno

hlavne taky ta buzirka, co je navlecena na lanku, ktere drzi ten zacvakavaci mechanismus je u neaktivovaneho predpinace pekne rovna, u vystrelenyho je vlivem posunuti celeho lanka zkrabecena

zde nazorne pyropas_detaily.JPG

Odesláno

Ale tohle u 206 aspon starý model ubec není. Jinak rekativace kolem 1000 Kč nová z vrakáče se dá sehnat za 500 Kč. A vždy je to podle poštu airbagů musíš přesný typ co tam byl. Já jsem zkoušel do auta které mělo 4 aiibagy bouchlé. Dal jsem nové airbagy a řídicí jednotku z jiného auta která byla s jedním airbagem a nechtělo mi to vzít airbag spoluzejdce

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...