Přejít na obsah

cipsnaj

Uživatel
  • Počet příspěvků

    160
  • Registrace

Vše od uživatele cipsnaj

  1. Motor v popisu, nejvice to po D11 valilo 192km/h podle GPS.
  2. Zdravim. Radsi se zeptam, nez to urvu. Potrebuju sundat krytky ventilace (u ridice, dve nad radiem a spolujezdec) abych mohl vycistit klimu + dalsi veci. Staci to jen vydloubnout, nebo je na to nejaky figl? Nerad bych to urval. Díky Je to 307 stary model
  3. Ohledně spotřeby... Ten motor je dle meho nazoru docela zivej. Pri normal 200km jizde se dostanu na 4 litry. Posledni dobou jsem tak trochu zavodnik. Dalnice 170km/h cca 300km, zbytek palba mimo a jsem na 7,5 litrech Vervy Dieselu.
  4. cipsnaj

    antipollution faulty

    Obcas mi to vyskoci pri prudke akceleraci, sviti to asi pet startu, pak to zhasne. FAP nemam. Nezaznamenal jsem zadny problem s vykonem.
  5. cipsnaj

    Neznámé tlačítko

    Vypnuti airbagu spolujezdce?
  6. Tak to je asi nejvetsi zmena. Motor \'nebreci\' ani pri nizsich otackach (cca 1300). Urcite to tahne lepe. Oktavky uz dostavaj na prdel
  7. Zmenu spotreby nejak neregistruji, ale posledni dobou jezdim spis s tezkou nohou. Cip je znat docela dost, kdyz natankuju Verva Diesel, tak je to jeste o trosku lepsi a motor ma tizsi chod.
  8. Trochu to ozivim. Dnes jsem byl na testu tlumicu, coz jsem myslel, ze by mohl byt ten problem, ale vsechny tlumice maji 95%, takze stale nevim, kde by mohla byt chyba Na tu lehkost uz jsem si zvykl, ale stale pokud jedu pomalu po nerovne silnice, tak si volant uhyba do stran.
  9. cipsnaj

    klima oprava

    Mel jsem problem s unikem na P206 a byl to vysousec. Test tesnosti nic neukazoval, ale kdyz se zapla, tak to postupem casu zaclo sycet a hned bylo videt, kde je problem.
  10. cipsnaj

    problém s tempomatom

    Mne to udelalo, kdyz jsem ho zapnul ve 180km/h. Po nastartovani vse OK. [upravil dne 5/3/12 20:15 od cipsnaj]
  11. cipsnaj

    historie podle VIN

    Mohu jeste poprosit o historii. VIN v podpisu [upravil dne 21/2/12 21:31 od cipsnaj]
  12. cipsnaj

    Kontrolka žhavení.

    Mně do cca -4°C se vubec nerozsviti, pokud je do -10°C tak max. na vterinu. Start bez problemu.
  13. cipsnaj

    Cyklovač

    zkousel nekdo vymenit rele i na 307 stary model?
  14. Po výměně hřebenu řízení mi jde strašně lehko otáčet s volantem. Kmitání zůstalo, řešilo se v druhém příspěvku. Je nějaká možnost, jak utužit řízení?
  15. ¨Tak výměna hřebenu nepomohla, pořád to kmitá, ale nyní jde řízení velice lehko, až moc. Je nějaká možnost, jak utužit řízení, aby nešlo tak moc lehko? Předpokládám, že mám elektrické servo.
  16. Uz me nenapada vice, co by to mohlo byt jineho. No, zkusim vymenit jenom ten hreben a uvidime. Potom ho uz asi necham na prejezdu.
  17. Nebo jeste se zeptat, pokud si sezenu jiny hreben rizeni, lze ho v pohode vymenit za stary?
  18. Zdravim, tak axialni tahla taky vymeneny a porad stejne, dotazeni tlacitka rizeni taky nepomohlo, myslim si, ze to je hreben rizeni. JENZE. Novy ani repasovany rizeni se mi kupovat nechce, existuje nejaky zpusob vymeny jen toho hrebenu? Pri kyvani volantem to boucha v jakekoliv poloze. Dale to dela, to co jsem psal vyse. Dokazal se nekdo zbavit tohoto problemu bez celkove vymeny rizeni ?
  19. je tato funkce i u starsiho modelu s vyrobou aspon 2004 + ?
  20. Zdravim, ozivim tu jeste podobny dotaz a zaroven problem. Ten je takovy, ze pokud prejizdim nerovnost (jako priklad dam silnici z kostek) tak mi kmitá volant doleva doprava. Citim ve volantu kazdou vetsi diru. Zaroven pokud zatacim a vletim i do mensi diry, tak to pekne cukne s volantem. Vymenil jsem: Stabilizatory, cepy rizeni, komplet brzdy, loziska predniho ulozeni a ramena ale porad stejne. Po prezuti a vymene kol z R16 na R15 nastalo zlepseni o cca 60% Kola vyvazene, auto po geometrii. Pri navsteve mi Straki rikal, ze to spravi dotahnuti sroubku v krabicce mezi volantem a napravou. To jsem zatim nezkousel, tak se radsi nejdrive zeptam, jestli nekdo resil podobny problem, nez s tim pojedu na rampu. Na starem aute jsem to mel taky. Vypada to takhle: http://www.youtube.com/watch?v=ruac0e5xHc4 [upravil dne 1/1/12 23:00 od cipsnaj] [upravil dne 1/1/12 23:01 od cipsnaj] [upravil dne 15/1/12 12:27 od cipsnaj] [upravil dne 20/3/12 13:44 od cipsnaj]
  21. cipsnaj

    spotřeba 307

    na tuto kratkou vzdalenost je to v mezich
  22. cipsnaj

    nastavenie dátumu a času

    Nastavuje se to v menu pres radio
  23. Kdyz mas kolecko na 0, svetle sviti nejvys, co mohou, kdyz kroutis smerem nahorou (1,2,3), svetla jdou dolu, protoze vlivem zatizeni auta se ti zvedaji jeste vys. Takze na nulu.
×
×
  • Vytvořit...