Přejít na obsah

Rado-S16

Uživatel
  • Počet příspěvků

    14
  • Registrace

Vše od uživatele Rado-S16

  1. Rado-S16

    P 206 2.0 nestartuje - opravene

    Takze auto je opat pojazdne. Nakonec to bol vadny snimac otacok, teda rozpadnuty, takze aj ked ukazuje dobry odpor nemusi byt funkcny. Cele to stalo 30 Eur s tym ze snimac otacok som im dodal.
  2. Rado-S16

    P 206 2.0 nestartuje - opravene

    Dnes som skusil vymenit aj riadiacu jednotku a BSI jednotku z takeho isteho modelu...samozrejme aj s klucikom a stale nestartuje. Uz som bezradny...idem to dat do peugeot servisu.
  3. Rado-S16

    P 206 2.0 nestartuje - opravene

    Tak rele som vymenil.....snimac otacok som odmeral (376 Ohm) a stale nestartuje. Uz mi to vychadza na ten imobilizer. Vie niekto poradit ako zistit ci je vadny?..popripade da sa nejak vyradit?
  4. Ahojte. Nestretol sa niekto s podobnym problemom? moja 206 GTi (100Kw) nechce naskocit. Pri rozbiehani sa na krizovatke mi to na 1 stupni zrazu skapalo a uz nejde nastartovat. Cerpadlo pri otoceni klucika pocujem ale vstreky nic do valca nedavaju a sviecky nehadzu iskri. Skusal som aj novu zapalovaciu cievku a nic. Napadaju ma este 3 veci: 1. dvojite rele ( to pod RJ ) 2. snimac otacok 3. vadny imobilizer Prosim ak sa niekto s tymto stretol poradte. Vdaka [upravil dne 25/10/09 Rado-S16] [upravil dne 28/10/09 Rado-S16]
  5. Mal by som jednu otazku ked uz sa tu bavime o Rj-airbagu. Da sa pouzit RJ z vystreleneho airbagu alebo je uz na nic. A este jedna otazocka....kde sa nachadzaju narazove cidla pre airbagy? Vdaka za odpovede.
  6. Cau..ja mam tiez 2.0 (100kw) a 165 000km a dolievam medzi vymenou asi 1,5 litra...podla stylu jazdy. Ked to casto vytacam tak to spapa viac oleja. A pri tychto kilometroch je to uz normalne ze to zere viac oleja..hlavne ked tento typ motora v 206-ke malokto setri.
  7. Rado-S16

    Posilovač řízení

    Skus zistit co ti s tym porobil.....ja som dolial do serva kvapalinu lebo bola na minime a teraz sa zabaca citelne lahsie.
  8. Ano...geomtria je pri tychto veciach samozrejmost. Tie gumy este vymenim..pozeral som na ceny a nie su moc drahe. Este ma napadla jedna vec, kedze to buchanie pocut skor od kolesa ako spod auta aj ked s istotou sa to neda povedat. Mohlo by byt vybite lozisko kolesa?....stalo sa to uz niekomu?
  9. ja mam podobny problem...bucha mi to na pravej strane. Tiez taky duty buchot pri prejazde nerovnosti. Mam tam nabehane vyse 160 000km takze som robil kompletnu vymenu podvozku. Mam tam nove tlmice, ulozenia, capy riadenia, ramena aj tycky stabilizatora...jedine co som este nevymenil su gumove ulozenia stabilizatora...je mozne aby to tam buchalo?
  10. Rado-S16

    Nefunkční sahara

    A kde sa nachadza ten Bitron? Nezopina relatko nahodou v BSI jednotke? To si uz nepamatam....ale bol to biely hruby kablik.
  11. Rado-S16

    Nefunkční sahara

    Mam podobny problem. Nespinal mi ventilator pri prehriati ani ked som zapol klimu a svietila mi kontrolkla motoru. Rozobral som to a na relatku bol vypadnuty kontakt..to som opravil. Teraz pri prehriati ventilator zopne ale klima stale nezopina a kontrolka svieti dalej. Vsetky kontakty som uz pozrel..aj relatka pomenil. Uz ma napada iba BSI jednotka.
  12. Rado-S16

    disky

    Aj ja mam na predaj 14 palcove plechove, ale so zimnymi gumami 175/65 R14.
  13. Tak tu vidavam aj ja skoro kazdy den...stava niekde pri matadorke. Inak ja tu tiez jazdim zase na tmavo modrej GTI
×
×
  • Vytvořit...