dolly1010 Odesláno 22. červen 2009 Odesláno 22. červen 2009 Chtěl bych se zeptat v čem vozíte nářadí v autě? Zvlášť v 306kách. Nikde není žádná přihrádka. Akorát držák na klíč na kola. Já mám a autě plastovou bedýnu a už mě leze na nervy jak to furt cestuje po kufru. O trojuhelníku ani nemluvě Přemejšlím o nějakej tašce na kterou bych nalepil sechuj zip a přilepil. Něco malího a skladnýho. Co máte v autě vy?? Našel jsem akorát tohle: http://www.skolni-batohy.cz/detail/skladaci-taska-do-kufru-auta/ Citovat
PnR Odesláno 22. červen 2009 Odesláno 22. červen 2009 no ja mam v kufri na trojuholnik uchytenie.. akurat ten drziak na zdvihak mi zlomili v tempuse.. a lekarnicka mi kedysi poletovala po kufri.. teraz som ju prichytil takym \"gumenym lanom\" a drzi.. ale asi tam nalepim kus sucheho zipsu a prilepim ju na plato hore. /to gumene lano je ako to cervene na tom odkaze co si poslal.. ako sa vola? [upravil dne 22.6.2009 PnR] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 22. červen 2009 Odesláno 22. červen 2009 Ja sa na to dlho odhodlavam. Nechcem bednicku. V punte som mal taku malu tasku origo od Fiatu , vyzerala jak mala sportova, bola modra, na nej napis FIAT, a zospodu mala suche zipsy. Nieco take chcem kupit aj do pugu, to by snad mali predavat aj v obchodoch ... Citovat
Maverick Odesláno 22. červen 2009 Odesláno 22. červen 2009 Jelikož vozím v autě takovou malou dílnu, tak mám malou přepraku, ve který mám všechno možný. A aby to nechrastilo, tak je na vrchu posklánadý prostěradlo, který se vždycky hodí, když je potřeba vlézt pod auto. Sice mi při ostřejší jízdě taky cestuje po kufr, ale chystám se ji přichytit gumicukem. Citovat
Šalda Odesláno 22. červen 2009 Odesláno 22. červen 2009 já mám vercajk pod deklem v kufru,kde je rezerva:aut:D Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 22. červen 2009 Odesláno 22. červen 2009 Inac dolly, este pre teba, dakedy sem mnel toto naradicko v batohu, a vzadu, mozna u tebe pod kobercem, pri sedackach mam 2 take provazi s klipsnami, origo od peugeotu. S nima se to da uchytit, treba i ta prepravka, a litat nebude... Citovat
Fusion Odesláno 22. červen 2009 Odesláno 22. červen 2009 Já v Pego mám golasadu přichycenou gumovým stahovákem. Ale dají se koupit takový elastický sítě do kufru. Citovat
marko306 Odesláno 23. červen 2009 Odesláno 23. červen 2009 aj ja mam kufrik s vercajgom, golu a deku. Dedicstvo po favorite. Vzdy sa to moze hodit aj teraz. Ale lieta mi to tam a tiez ma to dost stve. Citovat
Guest bostich Odesláno 23. červen 2009 Odesláno 23. červen 2009 ona 406 sedan nemá taky nic moc přihrádky....koupil jsem v Lidlu za 200 pouzdrou cca 60*40*40.drží to v kufru jenom za suchej zip:super Citovat
Blizzard Odesláno 23. červen 2009 Odesláno 23. červen 2009 vyndal jsem CD changer a vozím nářadí, povinnou výbavu a autošampón v ďouře po něm by ček nevěřil kolik se toho tam vejde Citovat
MJSytic Odesláno 23. červen 2009 Odesláno 23. červen 2009 406 je tak spolehlivý auto, že žádný nářadí nepotřebuju Jinak to mám ve starým batohu a kupodivu to po kufru vůbec necestuje:myslim:D Citovat
MatrixChose Odesláno 23. červen 2009 Odesláno 23. červen 2009 Taky mám vercajk v plastovým kufru + kufřík s akuvrtačku (ti, co byli v Mělníce vědí ) a samo, že to v kufru lítá, ale naštěstí jenom zprava doleva MJSytic má pravdu, 406 to nepotřebuje, ale na melouchy je to dobrý Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 23. červen 2009 Odesláno 23. červen 2009 já mám věci u rezervy, ale smetáček, škrabku na led, destilovanou vodu a ruzny kravinky vozim v tomhle, je to se suchým zipem super, cena v místním tuning shopu asi 250,- už nevim přesne. http://www.automotovelo.cz/index.php?ukey=product&productID=1217 [upravil dne 23/6/09 Radek Hurvajz] Citovat
Otan Odesláno 23. červen 2009 Odesláno 23. červen 2009 Já jsem dostal od peugeotu při koupi v r. 2000 brašnu na všechny ty cy---iny, vejde tam i trojúhelník, zkrátka, povinná výbava a to co potřebuji. Není to ale na suchý zip, ale je tam i hasičák, tak to má nějakou váhu a tolik neputuje. Ale ta brašna do kufru je lepší, moc se mi líbí. Citovat
Jenda 309 Odesláno 23. červen 2009 Odesláno 23. červen 2009 Já mam v kufru takovou tu vysokou rozkládací přepravku z hypermarketů, na podlaze mam takovej drsnější koberec a páč v tý přepravce mam mraky bordelu (smeták,klíče,olej,náplň do ostřikovačů) tak je to tak těžký že se to v sebehorší zatáčce stejně nehne Citovat
Kurt Odesláno 23. červen 2009 Odesláno 23. červen 2009 My Citroenáři žádný nářadí nepotřebujeme. (obvykle stačí hrst drobných pro řidiče autobusu) Citovat
dolly1010 Odesláno 23. červen 2009 Autor Odesláno 23. červen 2009 To Kurt: ...obvykle stačí hrst drobných pro řidiče autobusu To Hurvajz: Tu brašnu jsem taky našel. Ale moc se mi nelíbí. Můj sen je modrá taška s nápisem \"Peugeot\" a suchým zipem na spodku Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 23. červen 2009 Odesláno 23. červen 2009 Jojo, jak pise doly, to iste sem mnel ve fiatu, teda jen s napisem fiat, ale taky modra, a taky na suchy zips... V peugeotu se to neda sehnat ? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 23. červen 2009 Odesláno 23. červen 2009 Jo modrou mám taky, jen na ní byl nápis Domanský s.r.o, jsou tam dvě kapsy na zip, v nich mám lano, klíč na kola, trojuhelník a vešlo by se tam ještě něco, na spúodku má suchý zipy, ale mám ji pod deklem u rezervy. A ta černá taška by se ti na živo asi líbila, taky jsem si řikal že je divná, ale když jsem ji viděl v tom šopu tak jsem ji koupil. Ta modrá je vlastně toto, zaleží jen na tom jakej si tam jaká firma nechá udělat nápis [upravil dne 23/6/09 Radek Hurvajz] Citovat
Martin806 Odesláno 23. červen 2009 Odesláno 23. červen 2009 Nářadí vozím také v té šedé tašce (koupeno v Lídlu). Drží dobře na obložení. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.