Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Ženskou nepochopíš - hlavně po ránu

Recommended Posts

Odesláno

To mě zas vytočila nějaká chytrá paní řidička.

Máme na sídlišti přecpáno auty - klasika - a je tam taková blbá zatáčka, do který není pořádně vidět. Nemělo by se tam ani parkovat, ovšem lidi parkují všude... (červená auta) Krom jednoho místa, kam napršela kdo ví jak hluboká kaluž. (modrá) Nebo jestli tam praskla voda a je tam díra... netuším. No a jedu do práce (žlutá) a proti mně ženská v Superbu (zelená). Samozřejmě se potkáme. Ukazuju jí, ať kousek couvne, že zalezu do mezery. A ta koza, místo aby couvla, tak vystoupila a mlela něco o tom, že překážka je na mojí straně. Což má pravdu, ale je to přesně o tom, že někteří lidé se obalí tisícem pouček a nepoužívají mozek. To mám jako couvat do zatáčky? Nebo zajet do místa, kde nevím co je (kaluž)?

Nakonec couvla, ale až po tom, co jsem jí musel říct (řevem, ale bez nadávek), ať tak kouká učinit, že blokuje provoz. Fakt... takhle po ránu potkat kozu za volantem...

post-0-14109607298969_thumb.png

Odesláno

To máš fuk, mně dneska vjel před čumák chlápek v Oktávce, který vyjížděl z obytné zóny a zapomněl na to, že má dát přednost. A ještě se rozčiloval, blbec.

Odesláno

Čo sa čuduješ, čo keď tá ženská nevedela cúvať - typický to nedostatok vodičiek. Buď rád, že si nestretol tú čo tu minule predvádzala otáčanie na prázdnej ceste. To by si tam bol ešte doteraz. :mrk

Odesláno

Couváni nemají ženské rády. Znám spoustu případů z mého okolí, kdy jsou raději schopné kroužit půl hodiny kolem baráku a hledat místo, kam zajedou popředu, místo aby zacouvaly do volného stání. SuperB není malé auto a jestli to byl nepřehledný úsek jak píšeš, nedivím se, že se jí do couvání nechtělo :)

Odesláno
Původně zaslal: destiny

Couváni nemají ženské rády. Znám spoustu případů z mého okolí, kdy jsou raději schopné kroužit půl hodiny kolem baráku a hledat místo, kam zajedou popředu, místo aby zacouvaly do volného stání. SuperB není malé auto a jestli to byl nepřehledný úsek jak píšeš, nedivím se, že se jí do couvání nechtělo :)

Jako bys znal důvěrněji Helču.

Ne, ne - ta parkování na Letné řešíïla (když ještě jezdila) tak, že mi cca z magistrály volala, abych seběhl dolů, že budu parkovat - co by jeden Medvěd pro ženu svého srdce neudělal.

Odesláno

JJ, manželka taky neparkuje do garáže (tam se musí couvat). Už jen proto, že mi jednou odřela auto (předchozí).

Tadyta bába měla couvnout jen půlmetr až metr rovně. Víc jsem po ní nechtěl. A i tak tam kroutila volantem jako na pouti.

Odesláno

Zenske musia mat namiesto garaze asi tunel, aby mohli vchadzat aj vychadzat predkom:D...a neviem co je na cuvani take strasne, vsak je to este lahsie ako jazda dopredu(iba jedna rychlost, lepsi polomer otacania, no parada:aut...je to ako jazdit na kombajne:D)

Odesláno

Já tedy problémy s parkováním nemám, ze svým absolutně ne, to spíš všude při parkování zacouvávám, abych pak mohla rovnou odjet, samozřejmě je to horší třeba s coupatkem, protože s ním moc nejezdím, tak i parkování trvá o něco déle, ale vždycky se s tím nějak poperu :roker.

Se svým autem mám dokonce příhodu, že jsem zaparkovala podélně kolem obrubníku mezi auta hooodně moc natěsno, s tím, že přišel kámoš a škodolibě se mi začal smát, že je zvědavej, jak odtama odjedu, tak jsem to pěkně spražila, ať nemá strach, že když jsem tam nacouvala, tak vyjet už nebude žádnej problém :D :D :D :D .

Odesláno

Je pravda, že některé ženské mají pro řízení nadání. Bohužel ale ve většině případů je to opačně. Já si třeba troufnu říct, že moje segra je lepší řidič než já. Vystřídala už hodně typů aut (např. A8, LandCruiser, X5, A3, A6 atp.) nehledě na to, že po Praze jezdí o 5 let déle než já. Takže jí půjčit auto se rozhodně nebojím.

Když je s LandCruiserem do servisu, muselo se tam otočit na parkovišti a zacouvat do vrat. Mechanik se nabídl, že jí tam zajede, ale s´gra nechtěla, aby to prý neodřel :D Když tam na první pokus bezchybně zajela, tak mechanik povídá \"no, dělám tu už 3 roky a málokterý chlap to zvládně napoprvé, natož ženská\" Takže asi tak k mé sestře ;)

Odesláno
Původně zaslal: Otan

Některé ženské jsou všechny stejné. Samozřejmě mimo moji Boženku.

Beru zpět, mimo Boženku a Alušku.

Odesláno

Qcko:

Lebo pre túto konkrétnu situáciu je výhodnejšie riadenie vzadu. Keď zas vychádzaš zo zaparkovaného radu tak je ľahšie ísť predkom.

Keď máš vytočené kolesá do max rajdu či ideš dopredu alebo dozadu furt ideš po tej istej stope tj. polomer je rovnaký.

[upravil dne 29.5.2009 AnotherOne]

Odesláno

no, tak mamina se naucila couvat, anzto ji nci jineho nezbyvalo :)

ale znam sposuty zenskych co se couvat nenauci. A hlavne me vytaci, kdyz ja jako ridic vidim, kdyz odnekud vycouvama, a zebnska mi jeste ukazuje ze muzu. TO bych ji ukamenoval.

Odesláno

To je ještě dobrý, v Norsku mě málem jedna taková nabourala, když začka couvat. Ještě že jsem postavil jinam :) Přijel jsem k pumpě, vždy dva stojany za sebou, mířím k tomu, co u stojanu před ním stojí 307cc, ale na poslední chvíli jsem si to rozmyslel a zajel o řadu vedle, kde nebyl nikdo. Vylezla ženská, nasedla, nastartovala, dala zpátečku, plnej, a s řachnutím nacouvala do toho stojanu za sebou, ani se nepodívala, kam jede. Nebohá 307 vylítla na ochrannej rantl u toho stojanu, zadní nárazník K.O., ženská dala za jedna, servala tu 307 zpátky, odjela od stojanů vedle, vylezla ven a začala nadávat. Na co nevím, nebylo rozumět :) ale byl jsem hodně rád, že jsem na poslední chvíli zvolil jinej stojan, než ten o kterej zastavila. Zvlášť, když ta T4, s kterou jsem tam byl, nebyla moje...T

Odesláno
Původně zaslal: Qcko[/i

Ako to, ze sa potom lahsie niekam zacuva ako lezie predkom:myslim

je to o rizeni strany vozidla, vem si vysokozdvizne voziky, ty maji riditelnou zadni napravu proto, ze proste tou zadni napravou umisti tu predni cast voziku tam kam potrebujes....

sam na zdvizce sem tam pracuji a neumim si predstavit, ze by mela riditelnou predni napravu, to bych se asi ve skladu moc neprojel ....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...