Stenlly777 Odesláno 26. květen 2009 Odesláno 26. květen 2009 Zdravim,tak sem sehnal na to moje vozitko konecne jas taks slusny novy litaky nechal sem si je obout a nasdit,nevipadaji veru zle,ale mam u toho takovej mensi problem,pri nerovnostech vozovky je slysitelne bouchani na zadni casti vozu,rekl bych od tlumicu,ale nejsem si jisty,pri predchozich kolech plechacich to nedelalo.Nemate nikdo podobne zkusenosti,cim by to mohlo byt?A jeste 2 otazka slysel jsem ze kdyz se davaji litaky na auto ze se maji necim (vazelinou)namazat aby se nepripekly k bubnum,je na tom neco pravdy? Predem dekuji za rady od zkusenejsich. [upravil dne 26/5/09 Stenlly777] [upravil dne 26/5/09 Stenlly777] [upravil dne 26/5/09 Stenlly777] Citovat
Šalda Odesláno 26. květen 2009 Odesláno 26. květen 2009 vazelinou se to maže aby šli potom pěkně sundat dolů,ale je to většinou grafitová vazelína,a předtím ještě zbrousit smirkem,ale to ti měli udělat v tom servise Citovat
kupák Odesláno 26. květen 2009 Odesláno 26. květen 2009 A co jsi tam dal za rozměr kola a pneu? Jestli si namontoval něco o tři palce větší, než tam bylo a s o 30% nižším profilem, tak to může mlátit fest, zejména, jestli máš starší tlumiče. Citovat
ozzy56 Odesláno 26. květen 2009 Odesláno 26. květen 2009 ten rantl (osazení) na bubnu sjeď šmirglem a trochu potři vazelínou--jak píší nahoře to klepání--zkus kontrolu svis. tyček stabilizátoru:myslim Citovat
Stenlly777 Odesláno 29. květen 2009 Autor Odesláno 29. květen 2009 Původně zaslal: kupák A co jsi tam dal za rozměr kola a pneu? Jestli si namontoval něco o tři palce větší, než tam bylo a s o 30% nižším profilem, tak to může mlátit fest, zejména, jestli máš starší tlumiče. Rozmery gum jsou tam 195/65 R15 jake jsou udany v TP.Tlumice tam nejsou moc dlouho,asi tak rok a pul.A ty disky jsou origo Peugeot.Je to takovy ne moc napadny bouchani a jak rikm hlavne pri nerovnostech vozovky jinac ne. Citovat
Stenlly777 Odesláno 29. květen 2009 Autor Odesláno 29. květen 2009 Původně zaslal: AnotherOne ET máš tiež podľa TP? ET je jine,protoze mi bylo receno ze ET udavane v TP se vztahuje pouze na plechove disky,nikoli na litaky Citovat
AnotherOne Odesláno 29. květen 2009 Odesláno 29. květen 2009 Tak to je nezmysel. ET vyjadruje posun roviny prechádzajúcej stredom kolesa voči náboju. Na to nemá vplyv či to je plech alebo hliník pokiaľ je šírka disku rovnaká. Ako veľmi sa ti ET líši? Ide mi o to či ti to v krajných polohách niekde nedrie do podbehu. [upravil dne 29.5.2009 AnotherOne] Citovat
Stenlly777 Odesláno 29. květen 2009 Autor Odesláno 29. květen 2009 Původně zaslal: AnotherOne Tak to je nezmysel. ET vyjadruje posun roviny prechádzajúcej stredom kolesa voči náboju. Na to nemá vplyv či to je plech alebo hliník pokiaľ je šírka disku rovnaká. Ako veľmi sa ti ET líši? Ide mi o to či ti to v krajných polohách niekde nedrie do podbehu. [upravil dne 29.5.2009 AnotherOne] O vykendu to sundam a dam vedet jake ET je psano v TP a jake na discich.Tak se mi zda ze clovek kterej danej pneu servis provozuje neni zas tak uplne svedomity a zkuseny jek se mi jevil Citovat
foxo Odesláno 30. květen 2009 Odesláno 30. květen 2009 staci napisat, jake ET maju disky. 406 ma ET 15 az 18 Citovat
Stenlly777 Odesláno 7. červen 2009 Autor Odesláno 7. červen 2009 Původně zaslal: foxo staci napisat, jake ET maju disky. 406 ma ET 15 az 18 Tak sem se na ty slavny disky konecne dostal a udaje jsou nasledujici : 6Jx15H2 ET 25 od fa. RIAL,ma to vubec neco spolecneho s origo litakama na Peugeot???? Vsechny kola sem mel sundany a nikde sem nic osoupanyho nenasel,az na jednu zanedbatelnou smouhu ktera byla u predniho praveho kola u spatne uchycenyho plastu. Citovat
foxo Odesláno 7. červen 2009 Odesláno 7. červen 2009 no podle toho ET 25 na 406tke su ty kola asi vice zastrcene v blatnikoch, no a pri plnem rejdu ti mozu suchat o podbeh, ale nejsu to zase nejak siroke kola tak snad by problem nemal byt. Ale ideal by bylo dat 10mm podlozky, a mas ET15. Citovat
Stenlly777 Odesláno 7. červen 2009 Autor Odesláno 7. červen 2009 Původně zaslal: foxo no podle toho ET 25 na 406tke su ty kola asi vice zastrcene v blatnikoch, no a pri plnem rejdu ti mozu suchat o podbeh, ale nejsu to zase nejak siroke kola tak snad by problem nemal byt. Ale ideal by bylo dat 10mm podlozky, a mas ET15. Ale to tukani neni pri plnem rejdu,ale pri nerovnostech vozovky a kola jsou normalne rovne bez zataceni.Je mi to takovy divny a co ta firma rial???Zacinam z toho mit pocit ze me ti suldove v tom servise natahli,tak kdyz bych si byl s necim jity ze ty kola na tohle auto nejsou,(coz se mi dusovali ze prave jsou na 406),tak bych je tam prijel jeste jednou navstivit s tim ze mi kecaly a ze chci opravdovy kola na 406 a ne nejaky smejdy kde se musi jeste kupovat podlozky atd.Dal sem za ne 7000,- coz si myslim ze neni uple nejmin. Citovat
Doyle Odesláno 9. červen 2009 Odesláno 9. červen 2009 Bouchání na zadní cásti vozu. typuju na vadný stabilizátor. Zkus Chytnout uz boku na vrchni ccasti za kolo a poradne zacloumat k sobe a od sebe. Jestli to bude cvakat / bouchat / je to ono.. na litakach je to vzdy vic poznat nez na mensich plechopvych ... [upravil dne 9/6/09 Doyle] Citovat
Stenlly777 Odesláno 10. červen 2009 Autor Odesláno 10. červen 2009 Původně zaslal: Doyle Bouchání na zadní cásti vozu. typuju na vadný stabilizátor. Zkus Chytnout uz boku na vrchni ccasti za kolo a poradne zacloumat k sobe a od sebe. Jestli to bude cvakat / bouchat / je to ono.. na litakach je to vzdy vic poznat nez na mensich plechopvych ... [upravil dne 9/6/09 Doyle] Ok,tak ja s tim zkusim zacloumat,ale to auto bylo pred pul rokem na technicky kontrole a mysli ze by tam nejakou takovouhle zavadu meli zjistit,ale na druhou stranu v dnesni dobe,kdo vsechno dela tak ja se to spravne ma delat?!Co si clovek sam osobne nepohlida,nema zaruka ze je to udelany zpravne,nemam pravdu??? Citovat
Doyle Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 Tak zrovna tohle je jedna z nejnachylnějších věcí na 406. Vzhledem k českým vozovkám životnost těchto dílů je nevalná. Já ty tyčky měnil před rokem a už mi levá bouchá zase.. a čeká mě to znovu .. Citovat
Georginho_cz406 Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 Původně zaslal: AnotherOne Tak to je nezmysel. ET vyjadruje posun roviny prechádzajúcej stredom kolesa voči náboju. Na to nemá vplyv či to je plech alebo hliník pokiaľ je šírka disku rovnaká. Ako veľmi sa ti ET líši? Ide mi o to či ti to v krajných polohách niekde nedrie do podbehu. [upravil dne 29.5.2009 AnotherOne] Et je skutečně vzdálenost od středu, ale pozor na to že u plechu máš tloušťku např. 1.4 mm a u hliníku třeba 8 mm. To jde znát. já mám např. ET18 plech a ET12 hliníkáč dle výrobce! Jinak v pneuservisech mívají tabulky na přepočty! Citovat
Ferry Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 ET 25 rozhodne nema zadne originalni kolo ze 406, 406 ma u slitinovych disku: ET18 u 6JR15 ET20 u 6.5JR15 a 6.5JR16 Jinak znacka Rial myslim ani do prvovyroby pro peugeot nedodavala, takze to budou univerzalni dokoupene hliniky Nahod fotku tech kol a uvidime hned, jestli jsou to originaly nebo nejaka druhovyroba Citovat
BoneDaddy Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 Rial se jistě na 406 v Peugeotu nedával. A ET ti úplně přesně napsal Ferry. Citovat
Stenlly777 Odesláno 11. červen 2009 Autor Odesláno 11. červen 2009 Tak ja se teda pokusim uz po nekolikaty ten obrazek vlozit Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.