Fusion Odesláno 7. květen 2009 Odesláno 7. květen 2009 Neví někdo prosím kde se dají koupit bílý pruhy ve formě takovýho plastovýho kruhu? Někde sem to viděl ale za boha si nevzpomenu. Jedná se o tenčí plast, kterej se navleče mezi kolo a pneu a tadíž vytvoří dojem starých pneu s poctivým pruhem. Díky! Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 7. květen 2009 Odesláno 7. květen 2009 http://www.autum.cz/bile-ozdobne-lemy-na-pneumatiky.php Tutaj;) Citovat
Fusion Odesláno 7. květen 2009 Autor Odesláno 7. květen 2009 Původně zaslal: destiny je to pěkný, opticky to zvětšuje ALU Právě Zas vymýšlím nesmysly Citovat
Medvěd Odesláno 7. květen 2009 Odesláno 7. květen 2009 Mno - myslím si, že to patří spíš na historická auta, ale vzhledem k tomu, že cenovka NENÍ nijak nepřijatelná, možná se to na mojí 406ce objeví. [upravil dne 7/5/2009 Medvěd] Citovat
katro Odesláno 7. květen 2009 Odesláno 7. květen 2009 Ak to nahodou kupis hod sem potom foto som strasne zvedavy ako by to vyzeralo na nejakych alu kolesach na novom aute Citovat
Edison Odesláno 7. květen 2009 Odesláno 7. květen 2009 By bylo zajímavý, jak je to s homologací... ;-) Ale zeptám se technicky: Nebude to vadit bezdušovkám? Jestli se nemýlím, tak těsnost je jistě nějak zaručena tvarem okraje ráfku. Neumím si to představit, ale jak to vypaá, tak se to vkládá mezi ráfek a pneu. Jak to je asi hluboko a jestli to fakt nebude někde utíkat... Citovat
Fusion Odesláno 8. květen 2009 Autor Odesláno 8. květen 2009 To sem taky nepochopil, i když sem studoval návod. Nevím jestli stačí vyfouknout pneu abych udělal mezi kolem a pneu větší mezeru na nasazení nebo je potřeba úplně pneu \"odloupnout\" od kola. Škoda že tam nejsou nějaký fotky jak to vlastně vypadá a taky při nasazování. Homologace by mě zajímala taky protože je to nebezpečný asi jako označení modelu na kufru Edit: [upravil dne 8/5/2009 Fusion] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 8. květen 2009 Odesláno 8. květen 2009 Původně zaslal: Medvěd Mno - myslím si, že to patří spíš na historická auta, ale vzhledem k tomu, že cenovka NENÍ nijak nepřijatelná, možná se to na mojí 406ce objeví. [upravil dne 7/5/2009 Medvěd] Preboha Neverim vlastnym ociam Medved, silno prehlasujuci ze na auto neda nic, co neprinese zadny uzitek, rozmysla nad bielimi pruhmy Citovat
jarajarda Odesláno 8. květen 2009 Odesláno 8. květen 2009 Rád bych vás upozornil na jednu věc, ty lemy jsou použitelné do 120km/h a při denním používání jim dávám tak 2-3 měsíce. Je nutná důkladná a hodně hodně častá údržba. Lemy jsou určeny na veterány. Citovat
jarajarda Odesláno 8. květen 2009 Odesláno 8. květen 2009 Původně zaslal: Fusion To sem taky nepochopil, i když sem studoval návod. Nevím jestli stačí vyfouknout pneu abych udělal mezi kolem a pneu větší mezeru na nasazení nebo je potřeba úplně pneu \"odloupnout\" od kola. Škoda že tam nejsou nějaký fotky jak to vlastně vypadá a taky při nasazování. Homologace by mě zajímala taky protože je to nebezpečný asi jako označení modelu na kufru [upravil dne 8/5/2009 Fusion] To je trochu omyl, ten lem může odlítnout a mám dojem, že jde o nehomologovanou věc, ale na oldtimerech to nikdo neřeší. Pneu se můsí \"odloupnout\" od disku a pak si s tím pěkně pohrát. Bok pneumatiky musí být důkladně odmaštěný. [upravil dne 8/5/09 jarajarda] Citovat
Medvěd Odesláno 8. květen 2009 Odesláno 8. květen 2009 Tak zatím jsou tu dvě informace, které mají docela značnou sílu najít důvod, proč Medvěd od onoho designového prvku zřejmě upustí a) Edison - i já jsem docela přemýšlel, jak takový prvek bude sloužit na bezdušovkách (jak asi budou brblat v pneuservisu, co to po nich chci, zda díky tomu nebude unikat vzduch z pneu a já si díky tomu třeba nerozbiju ústa) b) Jarajarda - pokud by mi tento designový prvek měl vydržet sotva několik týdnů, fakt nemá smysl do toho investovat. Proč jsem o tom vůbec přemýšlel? V době mého mládí jsem vídával dost aut, které měly pneu s bílým pruhem už z výroby (různé ameriky, ale i Wartburg, Žigul či hundrtka se s takovými gumami daly potkat) a docela jsem se těšil na to, kterak budou někteří řidiči čučet, kde jsem to koupil (a cenovka mě fakt přišla zajímavá). No nic, vracím se zpátky na zem - na autě asi zústanou kola běžná. Citovat
jarajarda Odesláno 8. květen 2009 Odesláno 8. květen 2009 Je to opravdu určeno pro veterány.. Citovat
Kurt Odesláno 8. květen 2009 Odesláno 8. květen 2009 Medvěd: kdybych chtěl vidět, jak to vypadá na autě, pořídil bych vápenné mléko, vybral náhodně jedno kolo a udělal tím hydrátem za pomoci štětce na gumu kruh. Myslím, že by mi ten pohled stačil na to, abych se těšil na déšť, či dokonce zajel k wapce. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.