Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Já mám obyč gril z Tesca, stál cca 1200.- a po prvním grilování se mu trochu prohnulo dno, tak sem si u zámečníka nechal udělat vložku z pořádnýho plechu a od té doby je pokoj, chtěl jsem hlavně pořádnej a velkej rošt, tenhle má myslím 60x40 a stačí pro celou rodinu, a hlavně se rošt neprohýbá když na něho švihnu třeba 8 kusů masa, ještě sem si u zámečníka nechal na ten gril udělat poklop a vystaráno snad na x let.

Od zámečníka to bylo vše zadarmo, bylo to v rámci firmy :D

Odesláno

Máme, myslím :myslim  už 3 sezónu, obyčejnej gril asi za 400,- s moebelixu a stačí nám to, až doslouží, tak se možná poohlídnem po nějakým lepším :cool:

Líbí se mi, co používá v tv Pohlreich, kde jde vyndat část kulatýho roštu a šoupnout tam pánvičku :super

Odesláno

ja si myslim, ze kdyz nekdo umi udelat poradne maso, tak je mu uplne jedno, na jakym grilu to dela. Muj vysneny je od kovare a rost stavitelny vyskove pres otaceci kolecko a samozrejme rost, ktery se da z krbu nejen vyndat ale i jen povytocit, a ktery je mimo ohen a presto drzi a nemusim ho drzet ja. Je to takova konstrukce, kterou jsem videl v country saloonu Benovy u Klatov. Proste bomba. to budu chtit jednou zrealizovat :D. Kdyz bylo nejhur a nebyl gril, tak jsme grilovali na vidlich. To je rekl bych asi nejlevnejsi zpusob grilovani kdy neni potreba ani gril :D

Odesláno

Když po jedněch závodech u nás na chalupě bylo 30 lidí tak jsme grilovali na čtyři špalky v rozích a na tom prosývačka na písek. A pod tím oheň rozhrnutý do stran, jen ty špalky v rozích jsme museli po chvilce polévat vodou. As kuřata (půlky) jsme uprostřed obraceli vidlema. A jak to všem chutnalo.

• O 5 měsíců později...
  • O 2 roky později...
Odesláno

Na WEBER gril taky nedám dopustit, po pár letech oživím tohle téma :D 

Používám už třetí sezonu Gril Weber Spirit E-210 Classic a postupně jsem doplnil jednotlivé věci, je to super grilování. Výhoda weberu je jeho stavebnicový systém, nevýhoda je krutá cena jednotlivých doplňků. Včera večer jsem točil na rožni celou kotletu... mňam :D

DSC_0052.JPG

Odesláno (upraveno)

Dlažba má nějakou impregnaci a mastné skvrny mě netrápí. To jsem spíš naštvaný, že jeden ze dvou jorkšírků si ráno nechce rosou omočit tlapky a tak místo do trávy dělá hovínko na dlažbu :autStačí to ale spláchnout vodou a stopa po "tom" zmizí. 

Dlažbu cca dvakrát do roka omyju vapkou a to je má veškerá údržba, možná časem budu muset napustit tou impregnací

Upraveno uživatelem Milhausekkk
Guest minimaxa
Odesláno (upraveno)

Pořídil jsem elektrický gril a postupně testujeme. V týdnu jsem dělal BBQ žebírka a dneska k obědu kuřátko :D

IMG_20180529_175546.jpg

IMG_20180529_175535.jpg

IMG_20180529_175520.jpg

IMG_20180603_121717.jpg

IMG_20180603_112925.jpg

Upraveno uživatelem minimaxa
Guest minimaxa
Odesláno

Na sousedovic Weber jsme pořídili pizza kámen a opět dneska, ale tentokrát k večeři jsme testovali pizzu. A dopadlo to fakt skvěle :super

IMG_20180603_184346.jpg

IMG_20180603_174532.jpg

IMG_20180603_182356.jpg

IMG_20180603_181230.jpg

IMG_20180603_180647.jpg

IMG_20180603_175738.jpg

Odesláno

Bože, to je nádhera, mám plnou pusu slin, hned bych si od všeho trochu ukousnul, mňam :super a jak to lahodí oku :potlesk

Ten kámen na pizzu si určitě pořídím taky, super věc. 

• O 3 týdny později...
Odesláno

Ahoj, tak Weber kámen na pizzu dokoupen, teď louskám recepty tak, abych mohl o víkendu nějakou pizzu vytvořit. Jen trochu plavu v tom jak s kamenem... Strčit do grilu a pizzu dát až na vyhřatý povrch, že? A kámen na začátku nebo kdy něčím potřít, olivový olej? 

Jsem si myslel, že to bude přírodní kámen a je to nějaká umělina - cordierit. Podle návodu se nesmí skladovat venku, protože při nízkých teplotách prý praskne.. :myslim

Odesláno

Žádný složitosti nehledej. Roztopit gril, urovnat uhlí spíš do kruhového tvaru jakoby ke straně, položit kámen, zavřít gril, nechat rozehřát a můžeš sázet pizzu. Na kámen se nic neleje a ani nenatírá.

Odesláno

Díky za rady, manipulace s uhlím jsem ušetřený páč jedu na plyn :aut

Tak to zkusím o víkendu. Nějaké doporučení ohledně sýru, resp dalších ingrediencí? Mám stejné chutě jako jsou pizzy na obrázcích výše... Šunka, slanina, niva, kozí rohy, rajčata, sýr... 

Odesláno

@Milhausekkk Se vrátím k tý impregnaci betonový dlažby, co to je prosimtě zač? dík

jinak než dostavím venkovní grilovací pergolu, tak hojně využíváme elektrický teppanyaki. Vozíme si to s sebou na dovolený a tak a je to príma. Ráno na tom dělávám snídaně. Výhoda je v tom, že to je skladný (právě na tu dovolenou) a jednoduchý.

e22920e635a65edde83c5040d824c07b_800.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...