Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Já jsem si v hospodě vsadil, že Slováci vyhrají 2:1 a bral jsem to tak, že se budu radovat každopádně. Prohru Čechů jsem tipoval jediný, vzal jsem celou výhru, zaplatil útratu, pokecal o politice a ještě něco vydělal - pěkný večer-)))

Odesláno
Původně zaslal: Rebik

Já jsem si v hospodě vsadil, že Slováci vyhrají 2:1 a bral jsem to tak, že se budu radovat každopádně. Prohru Čechů jsem tipoval jediný, vzal jsem celou výhru, zaplatil útratu, pokecal o politice a ještě něco vydělal - pěkný večer-)))

Taky řešení :potlesk

Odesláno

Já tam včera byl. (zadarmo - nejsem magor, abych za tohle platil) a Slovenský kotel byl kvalitní:super.

Je pravda, že v Pze se moc nefandí, ale člověk to musí brát tak, že půlka lidí, je tam zadarmo (lístky sponzorů, svazu atd.) a druhá půlka, co je tam za těžký peníze vidí \"fotbalisty\" na vycházce, jak si přijeli odkroutit další repre sraz. Kdy se společně všichni sejdou. Pokecají a v náročném klubovém programu můžou \"vyčistit\" svoje přetížené hlavinky:aut Tak je jasný, že spíš lidi zůstávají v němém úžasu, jestli je to pravda, nebo se jim to zdá, než aby řvali a hnali ty \"svoje kluky\" kupředu :D

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

proto by mě (a myslím, že i většinu leteňáků) velice potěšilo, kdyby se SPARTA i s celým stadionem a všemi těmi \"fandy\" odsunula třeba do Letňan - u metra je louka jako kráva.....

:xvulMéďo, já Ti dám Letňany:bacha, neříkám, asi by to bylo menší zlo co se týče obydlenosti území (de facto je v blízkosti jen letiště Kbely), ale ničit pole kvůli bandě nadšenců do fotbalu:roll Mě stačila slavná O2 Aréna na Vysočanský. Poté co dostavěli metro Letňany a autobusy odklonili, tak že většina jezdí z Letňan jsem spokojená, že se nemusím prodírat mezi \"úžasnými fanoušky\" různých klubů........takže si tam stadion nechte i se všemi fanoušky:P

Odesláno

Nešlo by nějak sehnat někoho, kdo by na SPARTĚ udělal podobný fajrák jako byl loni na Výstavišti?? - ale pořádnej, aby pak bylo levnější postavit nový stadion někde na periférii (Letňany, Zličín apod.) než investovat do rekonstrukce spáleniště. Na místě po stadionu bych si uměl úplně klidně představit nějaký hypermarket nebo bytové domy - cokoli by bylo lepší než několikrát ročně se opakující sraz \"výkvětu národa\".

Odesláno

Hele jen si tam ty \"čutálisty\" nech a necpi nám je do Letňan :D A jestli tou loukou myslíš letňanský letiště tak na to nám taky nešahej :bacha... navíc tam bydlí chráněný syslové :D

Odesláno

mě by hodně překvapilo, kdyby česko vyhrálo, co naplat, tenhle kádr mi připadá dost chabej. jediný co jim asi fakt jde dobře je balení buchet na diskotékách

Odesláno

tak to som sa skoro posral ked som to dneska rano pocul v radiu... Slovensko vyhralo..... skoro ma ozaj vyrutilo.... ostal som taky zarazeny, ze ani na robotu sa nemozem sustredit.... prekvapili ma, aaale prijemne.

Odesláno

No to víš, kvalitní soupeř. :)

Není pravda, že jsme na tom tak špatně, jak někteří píší, může být i hůř - ještě pořád máme víc bodů, než San Marino. :aut

Odesláno

Zklamali,nebudu komentovat,:bacha:blicismajlik:bojim

sem to tušil, hned na začátku sem to řikal:bojim

[upravil dne 2.4.2009 vendi.stejskal]

Odesláno

Jak tomu můžete říkat fotbal?

To co \"naše\" repre předvádí poslední dobou je česká kopaná!!!

Fotbal se hraje v Anglii, Itálii a ve Španělsku a jeho koloniích.

Na ligu vůbec nekoukám, z toho bolí oči.

Sleduju jenom Euro a MS (pokud se tam ti \"umělci\" prokopou).

Souhlasím s Medvědem, že \"fanoušci\" fotbalu jsou zřejmě úplně vymaštěný.

P.S::

Byl jsem na semifinále Extraligy v O2 Aréně. Seděli jsme ve smíšeném sektoru. Plzeň dávala první dvě třetiny Slávii co proto. Okolo sedělo asi padesát slávistů. A když Plzeň dala gól, krásně jsme si my z Plzně zahulákali. Slávista co seděl vedle mně si šel po každým gólu Plzně dát něco do bufáče. Mám dojem, že kdybchom byli na fotbale, dostali bychom přes držku při každým gólu.

[upravil dne 3/4/09 Ravel]

Odesláno

Hele, kluci,co fandíte (a teď tu unisono spíláte) fotbalu - proč na ty čutálisty a tenhle poslední zápas tak nadáváte, když ONI tu prohru z plna hrdla slavili obklopeni děvkama??

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Hele, kluci,co fandíte (a teď tu unisono spíláte) fotbalu - proč na ty čutálisty a tenhle poslední zápas tak nadáváte, když ONI tu prohru z plna hrdla slavili obklopeni děvkama??

veris tomu?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...