Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Čau Pažouti

Nevíte někdo jak nakonfigurovat dálkáč,jako všem sse mi vymčakli tlačítka tak sem koupil novou krabičku,ale i s novou elektronikou uvnitř a potřebuji vědět jak tu novou naučit na moje auto,někdo říkal že prý stačí jen strčit klíček do zapalovaní otočit a u toho držet na dálkáči odemykání,ale nevím jak dlouho nebo jestli je to vůbec pravda:myslim!

Poraďte PLLL:aut

Odesláno

Vyjmuto z manuálu:

Opětná aktivace dálkového

ovladače

1. Vypněte zapalování.

2. Znovu zapněte zapalování.

3. Ihned stiskněte tlačítko A (zamknout) a držte

jej stisknuté několik sekund.

4. Vypněte zapalování a vysuňte

klíč s dálkovým ovladačem ze

spínací skřínky. Dálkový ovladač

je znovu funkční.

http://public.servicebox.peugeot.com/ddb/code/index_cs_cz.htm

[upravil dne 31.3.09 Velickin]

Odesláno

No jo, to je ale opětovná aktivace původního klíče (např. po výměně baterie). Nový klíč s novou elektronikou se musí nejprve v servisu sladit s ŘJ.

Mimochodem, kolik stála nová \"krabička\"?

Odesláno

Přišla mě na 750kč což je oproti servisu za 1700kč super,mimochodem můžu sehnat!!!!!Ale nemyslím si že by se to muselo sladit s jednotkou když se dava universal aktivuje se to podobne no nevim vyzkouším to a dam vědět!

Odesláno

Je to tak, ako píše Velickin, len je treba po 10. sekundách držania tlačítka \"A\" naštartovať motor. Pokiaľ nenaštartuješ motor, tak ti nebude fungovať centrál. :myslim

Odesláno

Chlapi poraďte,please jak znovu nastavit dalkové ovládání,na starém se mi vymačkali čudle tak sem koupil novou krabičku i s tím plošným spojem uvnitř a teď mi to nefaka zkoušel jsem to podle návodu jako že strčiš klíček do zapalování podržíš zamyk. a pak vytáhneš klíč,resp.nastartuješ,ale nic.dokonce mi potomto nešlo ani nastartovat,musel jsem nastartovat jiným klíčem zhasnout to a pak sem dal ten druhej a šlo to,ale když ho vytáhnu po jízdě tak už s ním znovu natočit motor nejde musím nejdříve tím bez dálkače:myslim,poraďte,nechce se mi do peugeotu abych tam vyplázl dva tácy když už jsem investoval do krabičky!:myslim:myslim:myslim

Odesláno

A co přehodit elektroniku z toho vymačkaného do toho nového? :myslim

A jak jsi obelstil imobilizer? Přendaval jsi tu tyčinku v tý krabičce?

[upravil dne 4/4/09 Dave_k]

Odesláno

Bohužel nemám tu starou elektroniku,takže to nemůžu přehodit,je mi jasné že kdybych ji měl tak to jen přehodím a hrnu,ale porďte jak to mám udělat když mám novou!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D

• O 9 let později...
Odesláno

Nový klíč je potřeba upravit přes diagnostiku? Umí to tady někdo? 

Koupil jsem auto s jedním klíčem, na zkoušku objednal klíč s elektronikou a čipem z aliexpresu (necelých 10$ za zkoušku stálo) :-) 

Odesláno

Je to tak, já jsem taky originál ztratil, objednal novej z Číny, ale pak jsem musel do Peugeotu na aktivaci za asi 400,-.

Funguje to, akorát už nefunguje dovírání oken, které předtím fungovalo, ale čert to vem...

Odesláno (upraveno)

Naučení nového klíče komplet i s imobilizérem- potřeba PINu k BSI a diagnostika. (Immo je malý černý hranol v plastovém tělese klíčů, elektronika dálky je tišťák s mikrospínačema).

Naučení pouze dálky s již spárovaným immo čipem- zasunout klíč, do kontrolek a držet tlačítko zamykání 10s, vytáhnout klíč, počkat 30s. 

Upraveno uživatelem inoxing
Odesláno (upraveno)

Počkej, ale ono je rozdíl naučit dálku- pro centrální zamykání a druhá věc je dovírání oken dlouhým stisknutím. Otázka je, zamyká/odemyká ti auto? Pokud ano- je to spárované. Dovírání oken je druhá věc, nastavení v diagnostice- ---)okna ovládaná sekvenčně/bez sekvence/bez elekrického stahování---)elektronika pouze vpředu/elektronika vpředu a vzadu. Elektronika oken funguje i s nastavením, kdy je definováno "bez elektrického stahování", ale právě pro tohle dovírání může být problém.

A ještě před tím, než se pustíš do konfigurování jednotek, zkus si "najet" dojezdy oken---) všechny okna zavřeš a pak znovu podržíš tlačítko pro zavřít pro každé okno (asi na 2s); pak otevřeš všechny okna nadoraz a pak znovu podržíš tlačítko pro otevření (asi na 2s). Pak okna zavřeš krátkým stiskem a musejí všechy vyjet sami do zavřené polohy (pokud tedy máš okna s touto funkcí). Dojezdy musíš naučit vždycky po odpojení baterky. Nevím jak u novějších modelů, ale mě 2002 funguje jen dovírání oken, po dobu stiknutí tlačítka; otevírání oken přes dálku nefunguje (např. jak u VW group).

Odesláno (upraveno)

Dřív mi to se starým ovladačem dovíralo (neotvíralo) a spárování mi dělali přímo v Peugeotu, tak to snad udělali dobře...

Jo, a otvírání a zavírání mi funguje normálně, jako dřív...

Upraveno uživatelem Radeq
Odesláno (upraveno)

Spárování si můžeš udělat sám. I v Peugeotu to tak dělají, jiný způsob není. Když např. kóduješ nové klíče, tak nakonci ti diagnostika oznamuje, že klíče nakódovány a pak už  jen postup, jak spárovat dálky. Spárování dálky se neděje přes diagnostiku- ale postupem viz výše (zjednodušený přepis z postupu z diagnostiky).

Jestli je to china elektronika z Ali, je možné vše, osobně jsem tipoval ty nenačtené dojezdy oken. Okna tedy dovírají sami normálně, přes ovladač ve dveřích?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...