Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

věříte na zmrtvýchvstání? aneb kam až jsou někteří jedinci schopni zajít

Recommended Posts

Odesláno

Pisnu vám takovej menší příběh který se udál během února roku 2008 .

Béďa prodával svoji muziku (sub,zesik a kapacitor) luxusní kvalita za luxusní cenu, koupil to od něj kluk s nickem piwec . Ten si zde na foru stěžoval že zesik po nastartování (montováno do jeho Fordu Mondeo) přestane šlapat a z teto situace nevedel jak ven , v jinych vozech to prej hrálo . Inu rozhodl se že soupravu pošle dál a zakoupi něco jineho. Cena byla ještě luxusnější než od Bédi a časem šla ještě níž protože bylo potřeba zřejmě zaplatit hudbu jinou. Rozhodl jsem se tedy že do toho pujdu .

Domluvily jsme se , obchod proběhl a ja se nasledující víkend se schreekem vrhl do montáže. Vše zapojeno ,vše správně zapojeno ale zesik svitil jen červeně-chyba. Volam Piwcovi , on nabizi že necha zesik prohlednout u nejakho znameho v hifi shopu predavam mu celou soupravu , ktera se me za tri dny vraci s tim ze zesik je opraven , vymena jen (ted uz jen po te rocni odmlce tušim) koncaku a ze vse v kolegove felicii slape jako hodinky . prej super music .

ok ,druhy den to opet hodim do auta , a svete div se zase nic ! tak opět volam pana Piwce a on ze to neni mozne a ze spolu zajedem do toho shopu a ze mi to v te felde ukaze. V patek jsme se domluvily na pondeli. V nedeli mu pisu jestli to neplati ale sms nedorucena , v pondeli jeste rano mu volam ,ale mobil nedostupny a to se opakuje cely den i utery a st dopoledne. V poledne me kdosi s klubu vola podivej se sem

ok , řikám si mladej kluk,silny auto (2,5 mondeo) mel pech, stava se to.

preji uprimnou soustrat viz vlakno

Do akce oprava zesiku zapojuji zname tvaře a po prvnim rozebrani je jasne ze zesik je kaput , koncaky , zdroj a jeste par veci ktere neumim popsat KO, mozna PP205 ještě někde najde fotky vypalenych (vyzhavenych) součastek.

Jednalo se o docela kapacitu mezi zesiky (Blaupunkt Velocity oznaceni uz nevim) tak jakakoliv oprava by byla raketa , diky MK405 ale kupuji adekvatni nahradu v podobe monobloku Helix za 4000,- sic 5let stara masinka ale i ted poroce nedam na ni dopustit.

Hudba hraje , jsem spokojeny a zapominam i na to ze me hudba stala vice nez jsem vubec kdy chtel do hudby dat ale to uz je ted jedno.

Každopadně ať se vrátím k tomu proč toto píšu .

Tato akce se vryla nekterym členum natolik do paměti a za to jim velke diky ikdyz asi ono neni o co stat ale i přesto mě to neda to sem napsat .

všimněte si v odkaze vyše kdy Piwec \"zemřel\" a ted se mrkněte tady

obraz1.jpg

a takovych přispěvku po jeho smrti je mnoho , na ikup.cz , na ford foru,na hifi foru, A JINÝCH FORECH.

Tak a ted schválně , proč to sem píšu???

[upravil dne 28/3/09 Pe.Tr]

Odesláno

Tak pokud je to tak, jak tomu ten screen nasvědčuje, tak je to za prvý nehorázná prasárna a za druhý bejt Tebou, Pe.Tře tak vezmu ty, co ti s tím pomáhali a jedu ho navštívit - PS Přému s sebou :bacha:bacha:bacha:bacha

Odesláno
Původně zaslal: Fusion

Kvůli zesíku umřít? Lidi fakt nejsou normální.

Yžeba ne jen kvůli zesiku. Kdo ví, kolika lidem nadělal potíže... To chce ELIMINOVAT... ;-)
Odesláno

ch.i.n.ch.i.l.a : Jo, taky jsem si říkal, že je třeba ten obrázek s tou černou stužku dodatečně zaktualizovat tak, aby ta černá stužka měla opodstatnění (teda, pokud je na něm Piwec)

Pe.Tr: Vidíš, teď mu můžeš ten jeho superfunkční zesík hodit na hlavu ;)

P.S.: Tím nenabádám, jen konstatuji.

Odesláno

Hmmm a to já mu prodal těsně před\"smrtí\" ojeté gumy s mé bývalky a tak jsem radši držel hubu kdyby se \"zabil na nich\" potřeboval by pořádně zažít mou \"povinnou výbavu\"...:bacha:bacha:bacha:bacha je mi z toho na:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...