Pe.Tr Odesláno 28. březen 2009 Odesláno 28. březen 2009 Pisnu vám takovej menší příběh který se udál během února roku 2008 . Béďa prodával svoji muziku (sub,zesik a kapacitor) luxusní kvalita za luxusní cenu, koupil to od něj kluk s nickem piwec . Ten si zde na foru stěžoval že zesik po nastartování (montováno do jeho Fordu Mondeo) přestane šlapat a z teto situace nevedel jak ven , v jinych vozech to prej hrálo . Inu rozhodl se že soupravu pošle dál a zakoupi něco jineho. Cena byla ještě luxusnější než od Bédi a časem šla ještě níž protože bylo potřeba zřejmě zaplatit hudbu jinou. Rozhodl jsem se tedy že do toho pujdu . Domluvily jsme se , obchod proběhl a ja se nasledující víkend se schreekem vrhl do montáže. Vše zapojeno ,vše správně zapojeno ale zesik svitil jen červeně-chyba. Volam Piwcovi , on nabizi že necha zesik prohlednout u nejakho znameho v hifi shopu predavam mu celou soupravu , ktera se me za tri dny vraci s tim ze zesik je opraven , vymena jen (ted uz jen po te rocni odmlce tušim) koncaku a ze vse v kolegove felicii slape jako hodinky . prej super music . ok ,druhy den to opet hodim do auta , a svete div se zase nic ! tak opět volam pana Piwce a on ze to neni mozne a ze spolu zajedem do toho shopu a ze mi to v te felde ukaze. V patek jsme se domluvily na pondeli. V nedeli mu pisu jestli to neplati ale sms nedorucena , v pondeli jeste rano mu volam ,ale mobil nedostupny a to se opakuje cely den i utery a st dopoledne. V poledne me kdosi s klubu vola podivej se sem ok , řikám si mladej kluk,silny auto (2,5 mondeo) mel pech, stava se to. preji uprimnou soustrat viz vlakno Do akce oprava zesiku zapojuji zname tvaře a po prvnim rozebrani je jasne ze zesik je kaput , koncaky , zdroj a jeste par veci ktere neumim popsat KO, mozna PP205 ještě někde najde fotky vypalenych (vyzhavenych) součastek. Jednalo se o docela kapacitu mezi zesiky (Blaupunkt Velocity oznaceni uz nevim) tak jakakoliv oprava by byla raketa , diky MK405 ale kupuji adekvatni nahradu v podobe monobloku Helix za 4000,- sic 5let stara masinka ale i ted poroce nedam na ni dopustit. Hudba hraje , jsem spokojeny a zapominam i na to ze me hudba stala vice nez jsem vubec kdy chtel do hudby dat ale to uz je ted jedno. Každopadně ať se vrátím k tomu proč toto píšu . Tato akce se vryla nekterym členum natolik do paměti a za to jim velke diky ikdyz asi ono neni o co stat ale i přesto mě to neda to sem napsat . všimněte si v odkaze vyše kdy Piwec \"zemřel\" a ted se mrkněte tady a takovych přispěvku po jeho smrti je mnoho , na ikup.cz , na ford foru,na hifi foru, A JINÝCH FORECH. Tak a ted schválně , proč to sem píšu??? [upravil dne 28/3/09 Pe.Tr] Citovat
MatrixChose Odesláno 28. březen 2009 Odesláno 28. březen 2009 Tak pokud je to tak, jak tomu ten screen nasvědčuje, tak je to za prvý nehorázná prasárna a za druhý bejt Tebou, Pe.Tře tak vezmu ty, co ti s tím pomáhali a jedu ho navštívit - PS Přému s sebou :bacha:bacha:bacha Citovat
Fusion Odesláno 28. březen 2009 Odesláno 28. březen 2009 Kvůli zesíku umřít? Lidi fakt nejsou normální. Citovat
Escaper Odesláno 28. březen 2009 Odesláno 28. březen 2009 Kdyby te natvrdo poslal do ... tak by to bylo lepsi ne? Citovat
Edison Odesláno 28. březen 2009 Odesláno 28. březen 2009 Původně zaslal: Fusion Kvůli zesíku umřít? Lidi fakt nejsou normální. Yžeba ne jen kvůli zesiku. Kdo ví, kolika lidem nadělal potíže... To chce ELIMINOVAT... ;-) Citovat
Pata Odesláno 29. březen 2009 Odesláno 29. březen 2009 :o:o tak to je maras, souhlasim s Matrixem, Premu bych vzal Citovat
macik.83 Odesláno 29. březen 2009 Odesláno 29. březen 2009 To je hnus, byl jsem jeden z prvnich, co litoval lidskej mladej zivot. Brrr, kam az nekdo muze zajit Citovat
tomike Odesláno 29. březen 2009 Odesláno 29. březen 2009 Viac ako trapne. Kam moze clovek zajst? Citovat
marko306 Odesláno 29. březen 2009 Odesláno 29. březen 2009 to je hnus velebnosti:blicismajlik Citovat
ch.i.n.ch.i.l.a Odesláno 29. březen 2009 Odesláno 29. březen 2009 Nevěřila bych, že takový hyeny se ještě vyskytují. Divým se, že mu ještě nikdo nepomohl zpátky do říše mrtvých kam se očividně loni dobrovolně odebral... Citovat
vix Odesláno 29. březen 2009 Odesláno 29. březen 2009 ch.i.n.ch.i.l.a : Jo, taky jsem si říkal, že je třeba ten obrázek s tou černou stužku dodatečně zaktualizovat tak, aby ta černá stužka měla opodstatnění (teda, pokud je na něm Piwec) Pe.Tr: Vidíš, teď mu můžeš ten jeho superfunkční zesík hodit na hlavu P.S.: Tím nenabádám, jen konstatuji. Citovat
Netopýrka Odesláno 29. březen 2009 Odesláno 29. březen 2009 ...asi ho oživili, no... jste nekoukali na Mumie I, Návrat mumie a třetí díl nevím, jak se jmenuje.... ??!!?? No prostě síla...k tomu ani není co říct. Citovat
Kurt Odesláno 29. březen 2009 Odesláno 29. březen 2009 Tys ho zabil, vrahu!! Hele, MaPiv ožil s ním: Citovat
vendelinek Odesláno 29. březen 2009 Odesláno 29. březen 2009 No, tak to je síla,nechápu čeho všeho jsou lidi ještě schopný udělat,nemám slov Citovat
Pe.Tr Odesláno 29. březen 2009 Autor Odesláno 29. březen 2009 tušil jsem že by Kurt mohl byt jeden s těch co odhalí proč to tu píšu. Citovat
Přema Odesláno 29. březen 2009 Odesláno 29. březen 2009 Hmmm a to já mu prodal těsně před\"smrtí\" ojeté gumy s mé bývalky a tak jsem radši držel hubu kdyby se \"zabil na nich\" potřeboval by pořádně zažít mou \"povinnou výbavu\"...:bacha:bacha:bacha je mi z toho na:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik Citovat
ozzy56 Odesláno 29. březen 2009 Odesláno 29. březen 2009 asi se zeptám jako blbec (pořád tomu,co tady čtu,nemůžu uvěřit)--a je to vůbec on ?? Citovat
Pe.Tr Odesláno 29. březen 2009 Autor Odesláno 29. březen 2009 ano pravě ověřeno že piwec ,Mapiv a dokonce jeho \"přitelkyně\"Alice jedou na stejnou IP adresu. Citovat
Pe.Tr Odesláno 29. březen 2009 Autor Odesláno 29. březen 2009 zde http://www.levnealarmy.cz/eshop/elektricke-stahovani-oken/dojezd-oken-pw-460.html jako marek pivka zaklada dotaz ohledne modulu dojezdu oken ,mrknete datum . no a pak jako piwec resi na fordech to že mu to nefacha, opet mrknete na datum. http://forum.fordclubs.org/viewtopic.php?t=65&postdays=0&postorder=asc&start=460 [upravil dne 29/3/09 Pe.Tr] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.