Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Už mne celkem dlouho štve tahat pořád dva mobily:blicismajlik:blicismajlik. Proto si chci koupit jinej a chci se zeptat, jestli neznáte nějaké mobily, které podporují dvě aktivní sim-karty najednou (sim-karty jsou opravdu aktivní obě najednou........tudíž žádné přepínání simek při zapínání telefonu a výběr, která sim bude aktivní).

Já našel tyhle...

1 - Samsung D980 DuoS

2 - LG KS660 - snad se brzo začne prodávat:D

Joo a ještě mám požadavek, aby mobil měl dotykovej display. A taky nechci žádnou čínu, prostě pouze známé značky výrobců.

Odesláno
Původně zaslal: jirka639

máti má Emgeton gx650tv - je to čína, ale celekm spokojena, az na to ze to nema soft(win nebo simbian)

kolega to ma tiez a vypada to ako videohra tetris:D
Odesláno

taky taham dva mobily , když ale potřebuji tak to necham přesměrovat a je klid , blbe je že to neumí přesměrovat sms, ale jako dačasné řešení to je .

Odesláno

co se týče čínských výrovků typů emgenot, evolve atd. S pár takovejma telefonama sem si hrál a jsou celkem vymazlený, a operační systém mají, jen jedou pod unixem. ( hodně podobnej styl jako Iphone ). Jsou to celkem slušný hračky a karty jsou opravdu aktivní obě.

imho 3500,- za toho emgetona není zase tolik a pokud chceš dotykáč a děláš outdoorový sporty já bych volil jeho. Protože omylem pak rozsekat to LGno ... asi bych byl víc nasranej ;)

Odesláno

Tahám jediný a taky mě to nebaví. Je fakt, že u nás ve firmě si díky zavedeným restrikcím na firemních telefonech začínají pořizovat dvousimkové (jedno firemní a jedno soukromé číslo), aby se nijak neomezovali. Já na to kašlu, tak prostě některé vymoženosti nepoužívám.

Chápu českého a polského operátora, ale jinak...

Odesláno

No abych pravdu řekl, tak jste mě moc nepotěšili.:myslim

1-Přesměrování by bylo vážně dočasný, takže nee.

2-Musím vážně něco udělat dřív, než bych si zvykl a pak tahal pořád dva popřípadě i více mobílů a k nim i nabíječky.:D:D

3-Emgeton gx650tv nee, moc těmhle typům nevěřím a tady v okolí ho v krámu neseženu (jedině na netu), abych ho při případné poruše mohl rychle dát na reklamaci. A dotykovej mobil chci proto, aby neměl standardní klávesnici, což Emgeton gx650tv má.....takže pak je vhodná otázka na co je to dotykáč, když má standard. klávesnici.......tudíž nee.

Takže asi budu volit Samsung D980 DuoS, sice je ta cena pěkná pálka, ale vyřeší to moje problémy a bude klid. Je to taky hodně podobnej telefon se Samsungem D880 jak navrhoval Radek Hurvajz, takže by to po funkční stránce mohlo bejt OK.

Uvidím, jestli se ještě v nejbližší době něco neobjeví na trhu a pokud ne, tak vemu toho Samsunga D980.

Joo a na mobili jsem dooost opatrnej (neberu je jako spotřební zboží:D), takže bych na něj sehnal určo nějaký pouzdro a se sportem by to bylo taky vyřešený.

Zatím díky, ale kdyby jste něco našli, tak sem s tím.:super:super:papa

Odesláno

Acer dělá nějakou novinku s Windows Mobile na 2 SIM. Cena asi vysoká :(

Zkus se podívat na www.mshop.cz - tam by mohli mít slušný výběr nebo na www.mobilmania.cz (do katalogu mobilů)

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

taham sebou blackberry a E51, a uz me to taky nebavi :-(

Fuj, Blackberry... tenhle nesmysl mi byl vnucenej šéfem jako služební telefon. Vedle mého soukromého HTC Iolite vypadá trochu tělesně postiženě a mentálně zaostale. :D

• O 3 roky později...
Odesláno

Troska to tu oprasim...

Mate niekto Samsung Ace DUOS ???

v popise pisu:

The new Samsung Galaxy ACE DUOS helps you to actively connect with

your friends on both the numbers at the same time. In other words,

even if only one SIM is in use, the other SIM also stays active. So,

gear up to double up the fun!

Co znamena ze pocas hovoru z jednej SIM je druha takisto na prijme.

Na viacerych zahranicnych forach som sa docital ze ano je to tak,

ale potrebujem konkretne skusenosti.

ak niekto takyto telefon vlastnite...

Vdaka.

Odesláno

diky moc, budem ocakavat poznatky.

rozlisenie displaya mi nevadi, potrebujem android OS s dual SIM ale takym ktory je stale aktivny cize i pocas hovoru z jednej SIM.

zbezne co som hladal tak tento od samsungu sa mi zapozdaval najviac.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...