aka Odesláno 6. březen 2009 Odesláno 6. březen 2009 slecnu asi moc neplatej....takovy neprakticky obleceni.... Citovat
Kurt Odesláno 6. březen 2009 Autor Odesláno 6. březen 2009 Hlavně je jí to i dost malý, ani se do toho nevešla celá. Citovat
Pe.Tr Odesláno 6. březen 2009 Odesláno 6. březen 2009 Původně zaslal: aka slecnu asi moc neplatej....takovy neprakticky obleceni.... na praktiky až moc dobrý každopadně lepší jak by tam byla v monterkach [upravil dne 6/3/09 Pe.Tr] Citovat
aka Odesláno 6. březen 2009 Odesláno 6. březen 2009 to chci videt jak by v necem takovym dobihala autobus.... Citovat
Medvěd Odesláno 6. březen 2009 Odesláno 6. březen 2009 Když je zajímavá výplň tak ten kus hadru není až tak důležitej Citovat
Medvěd Odesláno 6. březen 2009 Odesláno 6. březen 2009 Původně zaslal: aka to chci videt jak by v necem takovym dobihala autobus.... To bych se možná i otočil Citovat
urdemala Odesláno 6. březen 2009 Odesláno 6. březen 2009 tyvoe, teď sem si všim, že na tom plakátku sou i nějaký spreje Citovat
Vvitty Odesláno 6. březen 2009 Odesláno 6. březen 2009 nejsme tu nahodou v sekci club a ne pokec? zitra vam to tu promazu Citovat
Vvitty Odesláno 6. březen 2009 Odesláno 6. březen 2009 Původně zaslal: Kurt Hlavně si všimni, kdo si začal. vsimnul jsem si Citovat
Marcel505 Odesláno 6. březen 2009 Odesláno 6. březen 2009 Původně zaslal: Kurt Hlavně je jí to i dost malý, ani se do toho nevešla celá. Tady je aspoň vidět ten rozdíl mezi ženami a muži. Evidentně je slečna trochu to, když si vzala na sebe pánské oblečení. Ale stejně - že jí vůbec nevadí, že jí táhne na hruď. Citovat
Kurt Odesláno 7. březen 2009 Autor Odesláno 7. březen 2009 Marceli, tolik rozdílné to myšlení zase není - slečně to nevadí a pánům taky ne. BTW: Všimli jste si té obrovské levé dlaně? Citovat
budvar Odesláno 7. březen 2009 Odesláno 7. březen 2009 Původně zaslal: Kurt Marceli, tolik rozdílné to myšlení zase není - slečně to nevadí a pánům taky ne. BTW: Všimli jste si té obrovské levé dlaně? ta by ti dala facku, že bys druhou chytl o v3sku Citovat
Fakir Odesláno 7. březen 2009 Odesláno 7. březen 2009 Původně zaslal: Kurt BTW: Všimli jste si té obrovské levé dlaně? Širokoúhlý objektiv umí divy, co? Jinak ani ty spreje nevypadají úplně špatně... je to sice Starline, ale za ty prachy? [upravil dne 7/3/09 Fakir] Citovat
Kurt Odesláno 7. březen 2009 Autor Odesláno 7. březen 2009 To fakt udělá široký sklo? A proč se s ním fotí postava? Ad Starline - už se to tu probíralo, nemůžu říct jediný špatný slovo - rozhodně se dá vybrat a ty prachy jsou fakt argument. Takže bych se toho nebál. (ovšem pro mě tyhle spreje jsou k ničemu, neb se v autech nehrabu) Citovat
oddie Odesláno 7. březen 2009 Odesláno 7. březen 2009 Je na ten balíček ještě další sleva na registraci? Citovat
Driver Odesláno 7. březen 2009 Odesláno 7. březen 2009 Původně zaslal: Kurt Marceli, tolik rozdílné to myšlení zase není - slečně to nevadí a pánům taky ne. BTW: Všimli jste si té obrovské levé dlaně? Já si nevšiml ani sprejů, ani té dlaně Citovat
Pe.Tr Odesláno 7. březen 2009 Odesláno 7. březen 2009 Původně zaslal: oddie Je na ten balíček ještě další sleva na registraci? zkoušel jsem to a změnily se mi ceny u některych produktu cca o 2 kč Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.