Guest Lubk0 Odesláno 10. únor 2009 Odesláno 10. únor 2009 Suhlasim s medvedom... Kdyz si nekdo kupuje take bavo, tak je predpoklad, ze s nim i neco najezdi, a ze to nebude mat na hopsani do mesta... Pri najezdu 50 000 km rocne to muze celkem usetrit. Dajme tomu ze ma spotrebu 10 litru, v prepocte na slovenske cca 1 Euro liter, tj 10 Eur na 100 km. Toz za 50 000 km ma spet 5000 Eur co je cca 150 000 SK... Nech ten splynovac stoji 60, stale je moudrej a setri... Pochybuju ze by mu nejak vykon chybel, u 4,5 litroveho benzinu .. Kdyz najede 300 000 km, co pro take auto pri spravne peci nic neni, ma doma 900 000 SK , odpocitam li servisi a vsechno mozni, tak prehnane odpocitam 150 000 Sk, a stale je za vodou... Tak nevim proc by se to mnelo zdat smesne, podle mne luxus s malou cenou provozu a paradnim vykonem... Citovat
Washut Odesláno 10. únor 2009 Odesláno 10. únor 2009 ano a ještě LPG méně znečištuje životní prostředí které je nás všech Citovat
.mycTD Odesláno 10. únor 2009 Odesláno 10. únor 2009 kdyz si nekdo muze dovolit drahy auto, jeste to nutne neznamena, ze ridi drogovej kartel, ale je treba jen zvyklej premyslet, do ceho narve prachy, pripadne kam je zbuhdarma cpat nebude. a ze chce nekdo za jizdy poslouchat V8, misto klapotu stlacenych sazi je sice nepochopitelne, ale i taci lide jsou mezi nami. Citovat
Autoškolič Dodo Odesláno 10. únor 2009 Odesláno 10. únor 2009 Jojo. Viděl jsem i Audinu A8 4,2 tiptronic takhle předělanou. Byla nová a tím pádem u ní padla záruka. Připadalo mě to zvláštní. Myslím, že jedna větší porucha, kterou by si musel platit místo toho aby uplatnil reklamaci a je zase na svým, jako by jezdil na benzín.... Citovat
Autoškolič Dodo Odesláno 10. únor 2009 Odesláno 10. únor 2009 Původně zaslal: Ferry proc ne, ja bych dal LPG klidne i do 406 coupe 3.0V6 akorat bych tu plnici koncovku asi nechal dat na nejake lepsi misto - schovanejsi Já si nechal dát pod nárazník, aby nebyla vidět a nechtěl jsem tehdy, aby mě vrtali dírydo auta. Teď z toho mají na čerpačkách radost. Když to chtějí zapojit, válí se u toho po zemi a nadávají . Ale asi bych si to nechal znovu takhle udělat. Citovat
ujomarian Odesláno 11. únor 2009 Odesláno 11. únor 2009 nevidim v tom ziaden problem, prečo by nemohol mat \"lepšie\" autičko s LPG, je snad LPG iba pre uboziakov? :bojim motor ma predsa skoro ten isty výkon ako na benzin. U nas po Čadci napriklad jazdi Hummer II a taktiež ma takuto peknu koncovku ... inač staci si preratat naklady na palivo/100 km - skoro vzdy vyjde benzin najhorsie ... Citovat
Tommy306 Odesláno 11. únor 2009 Odesláno 11. únor 2009 podle mne jsou auta, na ktery tyhle veci proste nepatri..stejne tak jako jsou auta, ktery bych neprovozoval pres zimu (viz Leos Mares a jeho Ferrari, a jeste si bude stezovat, ze na to nesezene zimaky)..na druhou stranu si myslim, ze tohle nebude pripad nekoho, kdo si to koupil za 2 mega a pak predelal na plyn, aby usetril, ale podle zadku by to moh byt jeden z prvnich modelu, ktery se uz dneska daj poridit pod 400K a tam jsem taky zastance toho, ze za ty prachy nez novou fabii \"f plny palbe\" bych taky sel do starsi V8 v plynu:papa Citovat
urdemala Odesláno 11. únor 2009 Odesláno 11. únor 2009 LPG neni jenom openězích, ale zároveň i o ochraně životního prostředí, nechápu, že to přede mnou zmiňuje jenom jeden příspěvek. Citovat
Ferry Odesláno 11. únor 2009 Odesláno 11. únor 2009 navic z historickeho hlediska, prvni spalovaci motory nebyly na benzin ani na naftu, ale prekvapive na plyn a myslim, ze v blizke budoucnosti se jeste alespon na prechodnou dobu plyn ( at uz LPG, zemni nebo bio ) v automobilech hodne uplatni, at uz ho tam dotlaci vyrobci z ekologickeho hlediska, kvuli snizujicim se zasobam ropy nebo jinych BTW, vite ze firemni auta na alternativni pohon plynem maji snizenou silnicni dan ... Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 11. únor 2009 Odesláno 11. únor 2009 Původně zaslal: Tommy306 podle mne jsou auta, na ktery tyhle veci proste nepatri..stejne tak jako jsou auta, ktery bych neprovozoval pres zimu (viz Leos Mares a jeho Ferrari, a jeste si bude stezovat, ze na to nesezene zimaky)..na druhou stranu si myslim, ze tohle nebude pripad nekoho, kdo si to koupil za 2 mega a pak predelal na plyn, aby usetril, ale podle zadku by to moh byt jeden z prvnich modelu, ktery se uz dneska daj poridit pod 400K a tam jsem taky zastance toho, ze za ty prachy nez novou fabii \"f plny palbe\" bych taky sel do starsi V8 v plynu:papa Tommy dovolil bych si s tebou nesuhlasit. Podle mne rozumny clovek, ktery si kupi takove auto, a ma i slusny najezd, si tam to LPG da, pokud ho to nebude nijak obmedzovat, tj ze parkuje v podzemnych garazach... Aj kdybych zarabal 100 000 Sk mesicne, nevim preco by som mal len tak dobrovolne dotovat benzin do toho auta. Ano mozem, mam na to, ale pokial mam v palici, tak tam to lpg dam, a zachvili mam penize naspet + setrim... Ano, takovehle veci bych nesetril kdyby sem vyhral sportku a mal na konte 200 milionu ... Ale to predpokladam bych nejezdi 7 ckovim bavorem, ale necim uplne jinym... Citovat
Lentilka Odesláno 11. únor 2009 Odesláno 11. únor 2009 já tak potkal imprezu wrx u stojanu s lpg... Citovat
Fx Odesláno 11. únor 2009 Odesláno 11. únor 2009 No co, normální pohon. Spotřeba kolem 14-18 litrů město, 10-12 dálnice (na benzin se dá s tempomatem kolem 8 i při rozumné cestovní rychlosti do 160 km/h)... Proč ne? Jede to stejně, sekvence funguje dobře, horší je to potom se servisem... Málokdo se tu v tom umí rýt Citovat
Bobo.KH Odesláno 11. únor 2009 Odesláno 11. únor 2009 Nevim jak to vidite vy,ale na BMW dat plyn je jak kdyby na to auto nemel.To je jak kdybych si koupil ferarko a chtel si do nej dat plyn.Na takovihle auta plyn nepatri a pokud na to nema tak at si takove auto nekupuje:xvul:xvul:xvul Citovat
hnusoba Odesláno 11. únor 2009 Odesláno 11. únor 2009 Hm, vie mi niekto povedať, prečo by mala padnúť záruka na auto po namontovaní LPG? Nepoviem že padne na niektoré súčasti, kde bol zásah kvôli montáži LPG...Ale na všetko? Citovat
ozzy56 Odesláno 11. únor 2009 Odesláno 11. únor 2009 je zajímavé,kolik lidí zajímá,na jaké palivo jezdí ten druhý :roll:P Citovat
gedu Odesláno 11. únor 2009 Odesláno 11. únor 2009 Původně zaslal: hnusoba Hm, vie mi niekto povedať, prečo by mala padnúť záruka na auto po namontovaní LPG? Nepoviem že padne na niektoré súčasti, kde bol zásah kvôli montáži LPG...Ale na všetko? Myslím, že preto lebo predajca sa už nezaručí za auto ak nevie aké zmeny na ňom boli robené. Jedine že by ich robil on sám, ale to tiež nie je isté nakoľko záruku dáva výrobca. Citovat
vix Odesláno 11. únor 2009 Odesláno 11. únor 2009 tady nejde o to, BMW na plyn ano/ne a mít/nemít na auto. pár modelových situací: 1) Podnikám - je mi jedno, co do auto leju, do nákladů si dám to i to 2) Jsem milionář - je mi jedno, co do BMW leju, jezdím rollsem 3) Jsem generální ředitel - mám šoféra, ten ať se stará. 4) Koupil jsem \"vyjeté\" auto po \"podnikateli\" - leju do tý piksly jen benzín a až se rozsype, tak ji střelím na díly 5) Naškudlil jsem si na svoje první velké BMW - chci si ho nechat a budu s ním jezdit hlavně levně 6) Jsem ekolog - budu jezdit na plyn, protože je to cool. 7) Nesnáším daně - já těm holomkům ukážu, zač je toho loket. Zdání někdy klame. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 11. únor 2009 Odesláno 11. únor 2009 Původně zaslal: Bobo.KH Nevim jak to vidite vy,ale na BMW dat plyn je jak kdyby na to auto nemel.To je jak kdybych si koupil ferarko a chtel si do nej dat plyn.Na takovihle auta plyn nepatri a pokud na to nema tak at si takove auto nekupuje:xvul:xvul:xvul Porovnavat Ferari a BMW... Ferari je skorej vykendove vozidlo, ne na stale pouzivani, a ani bych ho asi nepouzil na pohodlne cestovani a kazdodenne vybavovani bissnisu... Zato BMW 745i je uplne ina kategorie, je to vozidlo na cely rok, je to luxusna limuzina ktora ty poskytne bezpecnost, pohodlie, vykon ale aj image... A stale nechapu, a co kdyz na ten benzin ma, ale penezi chce utratit jinde ? Jako nechapu s prepacenim tyhle sedlacke rozumy, raz je to draha kara, tak majitel nutne musi platit drahy provoz. To je totatlny nezmysel... To mozem tiez zacat vykrikovat, ze ten kto si stava nejakej velkej dum pre sebe, nejakou vilu, nech ji nezatepluje, naco, kdyz ma na tu vilu, tak ma i na drahe vykurovani. Proste to nedava smysl. Naco platit tam, kde nemusis. Osobne kdybych mnel vetsi najezd kilometru, co nemam, plyn je uz davno v aute namontovanej a spokojene se budu pozerat na lidi, co cpou do nadrze natural za 1E za liter ... Proste BMW 745 i neni ultrasportovej vuz na rezani zakrut a nekonecne vytaceni do plnych otacek. Taky se neda srovnavat ani s hore spominanou subaru IMPREZA, to je raz auto na zabavu, a hotovo. 745 i ma uplne jinej ucel, a ten se vetsinou spaja s velkym najezdem.. .Ako sem psal vyse za 50 000 km muzes realne usetrit 150 000 Sk. Ale podle vasi logiky, kto ma BMW 745i, tak setrit nemuze, a musi tech 150 litru proste proplatit. Nechapu vas... Citovat
ondra123 Odesláno 11. únor 2009 Odesláno 11. únor 2009 muj názor: lpg klidně do čehokoliv, přímý vstřik výkonu neubere, pošetříš motor(vyšší octanové číslo), pošetříš kapsu, auto dáš do daní,(o firma co tě zaměstnává) pro učetnictví jezdíš za 18l/100km benzinu, jinak 20l/100 plynu, kde kdo ti okukuje auto že tam máš lpg, pošetříš přírodu, dáš vydělat firmně na předělávání na lpg tím zmírníš kryzi, nemusíš sám tankovat (vylezeš v sáčku z BMW mávneš jednou rukou na obsluhu řekneš plnou (v druhé ruce telefon), zamkneš BMW a jdeš na kafe dopiješ plácneš CCS, pak jen děkuji, odemykáš, nasedáš a odjíždíš v prachu cest) - neparkování v podzemních garážích no ještě jsem neviděl kontrolu. - pokud pracuje majitel aspoň malinko s ekologií tak se to dost hodí.. - mě osobně by se to mooc líbilo - také se mě se líbil kolega měl octááávku combii 1,8T, v zadu nálepka MPI a velkou samolepku na zadním skle lpg, domyslíte sami jaké to je v provozu.. - data: felicie combi mpi 470 000km z toho 350 000 na lpg origo motor... párkrát se zaplatila.. 350000km jeden majitel. muj názor, nenutim, nepřesvědčuju, nehádám se. Citovat
Medvěd Odesláno 11. únor 2009 Odesláno 11. únor 2009 Myslím si, že pokud LPG montuje licencovaná firma, tak záruka u auta padnout nemůže. Znovu píšu - nejsem žádný nadšenec do LPG, ale to, s jakým zápalem tu někteří \"odborníci\" řeší, jak si jen mohl majitel BMW vůbec dovolit do auta LPG namontovat, mě rozesmívá až k pláči (nikdo mi totiž nevymluví, že z Vás hovoří hlavně závist, že tu plechovku nemáte v garáži Vy a tak hledáte sebemenší problém, jak si dokázat, že ten majitel je vlastně blbec nesahající Vám ani po kotníky). Stejně jako si někteří zde na své piškoty dobastlují kraviny typu \"čočkových\" parabol ala BMW, stejně tak má majitel limuzíny právo se svobodně rozhodnout, jaké palivo bude preferovat (a opravdu nebude žádat půlku Peugeot - clubu kolkovanou žádostí o povolení, že osazenstvu tohoto spolku nebude vadit, pokud si on do svého auta dá přes půl kufru nádrž a do blatníku plnící hrdlo LPG) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.