Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

A museli by ste si najít ňákýho jinýho blba místo mě... 🤔😃 OK, tak beru zpět...! Přestaňte hlídat a začněte hledat náhradu.. 😊

Odesláno
V 25. 4. 2023 at 8:33, Weri 605 napsal:

Přestaňte hlídat a začněte hledat náhradu..

Tak nějak mně mrazí z pocitu, že se nejedná o sjandu.... :nevim

• O 4 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Jo hlídal když sem chodil ještě do práce tak při noční, teď když se v noci vzbudím jdu se vychcat napít,občas pokouřit a na mobil si nezpomenu 😀 

Ale není problém to napravit😉

Upraveno uživatelem vendelinek
Odesláno
V 26. 5. 2023 at 18:00, Pepito napsal:

@Scratch, Jirko, zrovna včera jsem na Tebe myslel že jsem o Tobě nějak dlouho neslyšel. Tak to se asi už neuvidíme? :myslim:papa

no opet jsem se ukecal a zaplatil clenstvi, abych aspon symbolicky ten klub podporil. Prisla mi karticka i dopis, jak mame prichazet s novymi napady a nebat se zapojit. Je to sice hezky, ale v realu to jsou jen plane kecy, to jsme pred nejakym casem videli, takze sem mrknu, jednou za cas, obcas i jednou za den. Vetsinou zjistim, ze hmmmm nic moc a zase to zavru. Urcite sem dam pro inspiraci ten mototrip po jihu severu :D. Ted se hlavne ucim, v utery jdu na statni zkousku z pozarni ochrany, takze to mi zere maximum casu a treba v utery odpoledne, az pojedu pres lostice, tak treba budes doma. Ale sam nevim, v kolik mi zkouska skonci a s jakym vysledkem :(

V 27. 5. 2023 at 0:51, Hafity napsal:

Tak teď jsme tu tři.... :mrk

ahoj, jen chci informovat, ze uz do CV nejezdim, bohuzel. Ani nikam pobliz. Jen abys vedel kvuli preprave :(

Odesláno
před 2 hodinami, Scratch napsal:

ahoj, jen chci informovat, ze uz do CV nejezdim, bohuzel. Ani nikam pobliz. Jen abys vedel kvuli preprave :(

To se holt nedá nic dělat.... :nevim Ale ten mototrip sem určitě dej :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...